reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Kasia... faktycznie ciężka sytuacja. Ja wsparcie swojej rodziny mam, ale nie chcę ich nadmiernie sobą męczyć.
Ja dziś...głupia baba... test z sody zrobiłam :-D i wyszła dziewczynka. A ja zaczęłam czuć,że to dziewczynka,więc może?

reklama
Ja w sodę i kapustę nie wierzę, ale jakiś teścik bym zrobiła, ponoć wiarygodność sięga 95% więc dość sporo, test kosztuje ponad stówę, ale mam dzisiaj wściekliznę i wszystko mi jedno... w necie są dostępne te testy, ale to się trzeba zarejestrować, czekać na link aktywacyjny, zamówić, zapłacić przelewem, czekać na przesyłkę, jechać na pocztę za parę dni... dużo zachodu, a na wściekliznę taki proces zakupowy dobrze nie robi... będę dziś przechodzić obok superpharm więc wstąpię, może mają jakiś wynalazek. A jak nie mają, to się zadowolę torebką.

Tak myślałam, bo ponoć te testy nie są dopuszczone do oficjalnego obrotu i pewnie dlatego sprzedają je tylko w sklepach internetowych.

KASIA one też kłamliwe...jednym się nie sprawdziło...szkoda kasy...

Z ta soda musze i ja zrobić ;)na razie robiłam z kapuchy i wyszła dziołcha...

Kochane dlatego jesteśmy my tutaj;))nam tu narzekac razme jest lepiej;))

BUBUŚ
wybacz ale to nie fasolka za mała nawet nie miałaby siy aby tak cię "skopac"...jelitka kochana i potrafia własnie tak robić tym bardziuej w ciaży ja mam tak samo nawet gilgotki które przypominają pierwsze łaskotki mych smerfów jak byli w brzusiu ;))

Kciuki za wizyty &&&

a ja gdzieś czytałam że w 10-11 tygodniu można już poczuć jak maluch się rusza tylko że daje to uczucie identyczne jak praca jelit więc trudno je odrożnić

A ja że dzidzia się porusza ale jeszcze odczuć się tego nie da...nie wie ale mi samej nawet tak na rozum za szybko...ale może i mozna...

Hej kochane ciężaróweczki . Ja dziś mam mega doła rycze co chwile ,meczy mnie strasznie kaszel(katar odpuścił) martwie sie tą pryszczką niby czytałam ze tylko narzadów rodnych jest grożna (ja mam Pod nosem) ale mam dziś takiego schiza ze masakra boje sie ze bedzie powtórka z maja :crazy:. Same czarne myśli do bani ten dzisiejszy dzień.......

fasolka35 ​nie martw się, wszystko będzie dobrze, ja dziś też mam doła, ale wmawiam sobie że dam radę jakoś z tym życiem i że niedługo będę już czuła ruchy itd. same pozytywne myśli
ja żadnych testów na płeć nie robię, mam przeczucie, że to będzie dziewczynka, a jak się nie sprawdzi to trudno, będzie pierworodny Syn ;)
poza tym powiedziałam teściom, uśmiechali się od ucha do ucha, a później pokłóciłam się z moim mądrym Mężem nom i czar prysł, czasami faceci to gburowate, świniowate, głupiutkie, bezmózgie kreatury (teraz przychodzi do kuchni w której ja siedzę i przeprasza i całuje po rękach...a tam chociaż do jutra muszę być twarda:wściekła/y:

reklama
Dziewczyny proszę wyjść z doła! Choć łatwo mówić, ja miałam wczoraj straszne załamanie, w ogóle, myślę, że skończę w wariatkowie, jak tak dalej pójdzie, bo w ciągu ostatnich 2 tygodni drugi raz byłam w szpitalu!
Tym razem wykryto u mnie aktywną toksoplazmozę! napiszę, że już mam nowe badania i jest ok, ale ile wczoraj wypłakałam to moje.

Już bym chciała czuć ruchy, widzieć brzuszek i sobie tłumaczę, że wtedy może troszkę łatwiej, ale nie wiem na ile to prawda :)

Do góry