Moj dziec cala noc byl glodnyno jad i jadl, a rano ok 7 nakarmilam i sobie jeszcze lezalam wstawac mi sie nie chcialoa maly sobie gadal mruczal 5 min mialam zamkniete oczy i co? dziecko zjechalo jakies 20cm w dol i obrocilo sie w poprzek!!!ladnie prosto no i byl juz ok 10cm stopkami od brzegu!!takiego psikusa jeszcze mamie nie zrobil
Martusia 3mam kciuki!!!!! oby poszlo raz dwa i było dobrze!
Tygrys do dentysty raz dwa!! duza dziewczynka juz z Ciebiepomysl,że potem bedzie mocniej bolec!
Merlin no faktycznie logiczne! maz jak to maz jeszcze jak pierwsze dziecko no wybaczy sieale tesciowa? ktory swoje dzieci juz wychowala? co ona nie wie? ja az sie boje mojego jak przyjdzie mi zostawic tak zeby mieli mi nakarmic juz widze co dostanie...bo tak jak wczoraj wyrwalam sie ale wrocilam tak zeby go nakarmic ale dwie godzinki poza domem sama to i tak duzooo dzieki za przespis a Ty Krzysiowi dajesz kaszke sinlac codziennie? bo ja dopiero raz mu dalam na probe
kaszkę sinlac daję z gotowanymi owocami w tamtym tygodniu dawałam warzywa a w tym daję kaszkę z gruszką. Także w tym tygodniu wychodzi ze daję codziennie kaszkę ale bardzo ją lubi i nie ma po niej żadnych reakcji alergicznych ja w ogóle zaczęłam od tej kaszki zeby zobaczyć jak razi sobie z innym smakiem i czymś gęstym była dla mnie najbezpieczniejsza na nowy posiłek
malutki nie zostal sam. tata byl z nim dopoki nie zostal wyproszony. ja po prostu nie moglam bo mi sie slabo robilo. ale zapewne jestem najgorsza matka. a ja po prostu nie moglam zniesc tego widoku jak mu wkluwaly igly w glowke.
kazdy ma inna wrazliwosc na pewne sprawy/rzeczy/tematy ale to nie jest powod do krytyki czy nie wiem pokazywania ze dana osoba zle zrobila. tylko najlatwiej wlasnie skrytykowac bo zostawilam dziecko z ojcem. i nie nie unosze sie tylko nie lubie jak mi ktos mi wyskakuje z taka opinia. a zreszta co ja sie bede tlumaczyc...
nigdy sie nie tłumacz przed nikim ! nigdy nie mów że jesteś złą matką bo złe matki robią inne złe rzeczy z dziećmi... czasem np sa nadopiekuńczy i nadgorliwi! Zrobiłaś tak jak sumienie Ci podpowiedziało i dobrze zrobiłaś co miałaś tam zemdleć i wywołać popłoch młody jak widzi ze matka płacze to czuje przecież ze coś nie tak i też bedzie jeszcze bardziej zdenerwowany... Jeśli ktokolwiek zwraca Ci uwagę myśl tylko o sobie i dziecku tylko !
U nas noc koszmarna - Krzyś budził sie przez calą noc co godzinę i nawet nie chciał jesć tylko przytulał sie do piersi i piszczał... Jestem wykończona tą nocą na szczęście mąż był w domu i rano zabrał go a ja pospałam choc 3 godziny ciągiem. Myślę ze to brzuszek i uczulenie które wyszło od gruszki która mu dałam ... bo wyszły mu okropne pryszcze
Ostatnia edycja: