reklama
D
Doloress
Gość
Dziś zdziwiłam się, że mamy po 2 tygodniach rehabilitacje, a koleja miała być taka dłuuuuuuuuuga
no to w poniedziałek pierwsze zajęcia.
Nadal szpital w domu. M poszedł na L4, ja oczywiście hojrak latam jak szalona - tylko we łbie mi się kręci
Zrobiliśmy dziś zakupy na etesco i przyszedł pan, ą i ę...
A potem dzwonił, że za dużo policzył o 2gr i czy może przyjechać mi zwrócić na kartę
ja oczywiście żeby sobie nie żartował
a on że musi
no to przyjeżdżaj facio - pomyślałam
i nie dało się zrobić przelewu - za mała kwota
i zrobią mi przelew na konto :-)
ja pierdykam
ciekawa jestem czy im się uda
w ogóle kuleje ich strona i muszę się zebrać i wyskrobać im maila co mają poprawić, bo mnie to drażni;-)
właśnie przyjaciółka jedzie do Niemiec pod koniec stycznia to zobaczy
i ew kupi
ja też nie wiedziałam i poszłam 1 raz z tym woreczkiem
a 2 raz łapaliśmy już do pojemniczka i się udało
zdrówka życzę
bidulek uściskaj go od nas
ja nie mogę czytać takich dołujących rzeczy, bo potem mnie nachodzą ciemne chmury
no to w poniedziałek pierwsze zajęcia.
Nadal szpital w domu. M poszedł na L4, ja oczywiście hojrak latam jak szalona - tylko we łbie mi się kręci
Zrobiliśmy dziś zakupy na etesco i przyszedł pan, ą i ę...
A potem dzwonił, że za dużo policzył o 2gr i czy może przyjechać mi zwrócić na kartę
ja oczywiście żeby sobie nie żartował
a on że musi
no to przyjeżdżaj facio - pomyślałam
i nie dało się zrobić przelewu - za mała kwota
i zrobią mi przelew na konto :-)
ja pierdykam
ciekawa jestem czy im się uda
w ogóle kuleje ich strona i muszę się zebrać i wyskrobać im maila co mają poprawić, bo mnie to drażni;-)
dziewczyny kogo nie ma na liscie napisać PW do Lotki a nie robić "sztucznej" awantury . W natłoku porodów moglyśmy o kimś zapomnieć zdarza sie...
Bebe oj ja sie bardzo cieszę, że dzisiaj odetchnę z ulgą od dwóch wrzeszczących mych pociech... niech tata walczy
Dolores na necie widziałam z niemiecką ulotką, ale pewności nie mam ja zamawiałam z usa własnie teraz bo mam ważny do końca stycznia
właśnie przyjaciółka jedzie do Niemiec pod koniec stycznia to zobaczy
i ew kupi
hej
ale rano byl cyrk ze zlapaniem tych siuskow :-) M zdazyl rozpiac pampersa niunio od razu fontanna :-) no to ja mu przykleilam ten woreczek M trzymal za nozki ta nasza koninke i zdazylimy przed zamknieciem zabiegowego - jutro wyniki. a i piguly kazaly z tego woreczka przelewac do pojemnika... tak sie robi? bo ja nie wiem....
dziec od rana nerwowy ja juz nie mam pomyslu. brzus miekki najedzony przebrany napojony. chyba zaraz M wysle po cos na te dziaselka bo to jedyne co mi przychodzi do glowy.
Future no to ewidentnie wina mleczka. nie zawsze jest tak ze te same mleczko zadowoli inne dziecko tez probuje troche przyoszczedzic na mleczku kupujac w realach itp ale nie zawsze sie daje a juz naprawde ostatnie co bym sobie zyczyla to koniecznosc oszczedzania na dziecku. sama wolalabym nie jesc aby maly mial swoje mleczko po ktorym brzus nie bedzie chory a tak z ciekawosci ile humana? nasze w przekroju cen 29-32zł.
ja też nie wiedziałam i poszłam 1 raz z tym woreczkiem
a 2 raz łapaliśmy już do pojemniczka i się udało
WITAM
Alanek ma zapalenie ucha :/ale dostał tylko krople gdyż samo pekło i sie oczyściło(krwią)za tydzień na kontrole) z tad ta noc kiepska i gorączka...
Mi Marcello częsciej sie cos budzi ostatnio buuuu a tak pieknie było
AXARAI to super że Kacuś dobrze i że reszta ekipy zdane ma prawo jazdy BRAWO!!
MERLIN a u nas same purty kupy brak od 4 dni?jakoś tak no ale przy KP tak bywa...
zdrówka życzę
bidulek uściskaj go od nas
Wspomnienia – znajomi | ukarana smutna historia :-(
ja nie mogę czytać takich dołujących rzeczy, bo potem mnie nachodzą ciemne chmury
*martusia*
Fanka BB :)
a ja sie znow pozale na dziecia - opetalo go. powiem brzydko: japa rozdarta od ucha do ucha. po kapieli a wiec mial czysto, sucho, cieplo, i najedzony. nie kolka to jest bo to nie ten placz (jak miewal kolki to sie darl bez przerwy). zabki patrzylam nic nie ma ale widze zarysy no to zapuscilam camilie ale chyba jutro pojde po cos innego. ja wiem ze on w okresie tego skoku jest ale kurde ile mozna? zaraz jakas opieke spoleczna na mnie nasla ze dziecko maltretuje czy cos
jakies pomysly ktos ma co mu jest? czy po prostu sobie wyje? a i jak sie juz wyplacze a jest na rekach to zaraz pada spac.
jakies pomysly ktos ma co mu jest? czy po prostu sobie wyje? a i jak sie juz wyplacze a jest na rekach to zaraz pada spac.
Tygrysek1985
Doloress jak ja zazdroszczę tym co maja to e-Tesco, u mnie chyba nigdzie nie ma
*martusia*
jezusie maryjo... ja nie myslalam ze dziecko jest tak skomplikowane.
D
Doloress
Gość
a i młoda ma ostatnio "zabawę"
po kąpaniu kładziemy ją spać
a ona zawsze kupsko zrobi i się cieszy
i żeby nie było, że o tych samych porach
nieeee
trzyma specjalnie na tą okazję
moja tak ma ostatnio od ponad tygodnia, że wyja nawet przed drzemką
tak jakby miała problem z zaśnięciem
i zasypia
więc jak mi wyje to już wiem, że zaraz będzie nynać
coś może mu nie pasuje w otoczeniu - no nie wiem
tulam i życzę sił
u mnie jest może od 2 tygodni
wcześniej była alma
my bez auta więc tam robimy zakupy - tzn. ciężkie gabaryty, bo chodzę normalnie do sklepu
żeby sobie ktoś nie pomyślał :-), że ja leniwa czy cuś
po kąpaniu kładziemy ją spać
a ona zawsze kupsko zrobi i się cieszy
i żeby nie było, że o tych samych porach
nieeee
trzyma specjalnie na tą okazję
a ja sie znow pozale na dziecia - opetalo go. powiem brzydko: japa rozdarta od ucha do ucha. po kapieli a wiec mial czysto, sucho, cieplo, i najedzony. nie kolka to jest bo to nie ten placz (jak miewal kolki to sie darl bez przerwy). zabki patrzylam nic nie ma ale widze zarysy no to zapuscilam camilie ale chyba jutro pojde po cos innego. ja wiem ze on w okresie tego skoku jest ale kurde ile mozna? zaraz jakas opieke spoleczna na mnie nasla ze dziecko maltretuje czy cos
moja tak ma ostatnio od ponad tygodnia, że wyja nawet przed drzemką
tak jakby miała problem z zaśnięciem
i zasypia
więc jak mi wyje to już wiem, że zaraz będzie nynać
coś może mu nie pasuje w otoczeniu - no nie wiem
tulam i życzę sił
Doloress jak ja zazdroszczę tym co maja to e-Tesco, u mnie chyba nigdzie nie ma
u mnie jest może od 2 tygodni
wcześniej była alma
my bez auta więc tam robimy zakupy - tzn. ciężkie gabaryty, bo chodzę normalnie do sklepu
żeby sobie ktoś nie pomyślał :-), że ja leniwa czy cuś
Oj Martusia myślę że to mimo wszystko zęby bo jak wszędzie piszą i wszyscy mi mówią że zęba nie musi być widać - ze właśnie o to chodzi dziecko płacze i marudzi bo go to swędzi i boli :-( Musimy to przetrwać tak jak kolki ...
Jeśli chodzi o camilie ona jest słaba działa właściwie tylko na to dręczące swędzenie ale można ją aplikować nawet 4 razy na dobę więc śmiało możesz mu nalać drugi raz
U nas dziś w miarę spokojnie
Jeśli chodzi o camilie ona jest słaba działa właściwie tylko na to dręczące swędzenie ale można ją aplikować nawet 4 razy na dobę więc śmiało możesz mu nalać drugi raz
U nas dziś w miarę spokojnie
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
stokrotka
cieszę się, że coś się ruszyło z tym sklepem
ale chamstwo z tym pisaniem, że od straszenia są duchy
jeszcze raz przepraszam za polecenie tego sklepu
future mummy
to krzesełko do karmienia, które masz
to ono ma ceratkę, czy materiał?
ceratke ma, i dodatkowo wkładkę dla niemowląt.
nasze 15zł za 300gram.hej
ale rano byl cyrk ze zlapaniem tych siuskow :-) M zdazyl rozpiac pampersa niunio od razu fontanna :-) no to ja mu przykleilam ten woreczek M trzymal za nozki ta nasza koninke i zdazylimy przed zamknieciem zabiegowego - jutro wyniki. a i piguly kazaly z tego woreczka przelewac do pojemnika... tak sie robi? bo ja nie wiem....
dziec od rana nerwowy ja juz nie mam pomyslu. brzus miekki najedzony przebrany napojony. chyba zaraz M wysle po cos na te dziaselka bo to jedyne co mi przychodzi do glowy.
Future no to ewidentnie wina mleczka. nie zawsze jest tak ze te same mleczko zadowoli inne dziecko tez probuje troche przyoszczedzic na mleczku kupujac w realach itp ale nie zawsze sie daje a juz naprawde ostatnie co bym sobie zyczyla to koniecznosc oszczedzania na dziecku. sama wolalabym nie jesc aby maly mial swoje mleczko po ktorym brzus nie bedzie chory a tak z ciekawosci ile humana? nasze w przekroju cen 29-32zł.
wszystkie są w podobnej cenie.
Ale ja nie chciałam oszczędzać na dziecku, tylko u nas humana jest tylko w tescko, a ja czesciej do rosmana chodze i skoro malej pasowąło, to myslalam, że i jemu posmakuje. ale jednak nieeee
ja się poryczłąma. tak bardzo bym chciala porozmawiac z tą dziewczyną, wesprzec ją...ale co ja - matka 2 zdrowych dzieci mogłabym jej powiedziec...
tak mi przykro...
reklama