reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ORAJEL BABY i nam zdarzyło sie używac też mocniejszego dobrego i do kupienia u nas w aptece DENTINOX N i na słabsze bóle a raczej denerwujące swędzenia Camelia

Merlin ten dentinox jest mocniejszy niz orajel? Bo dentinox to lidokaina. Własnie chciałam go kupic. To fajnie, że jest dość mocny, będzie można uniknąc benzokainy :)

reklama
Witam sie z Wami Babeczki!

Risia - duzo sil zycze!!!!!
Merlin - te smierdzace baki to najbardziej normalne...zobaczysz pozniej jakie kupy pojda wraz z pojawieniem sie nowych pokarmow :tak::tak:

Bylam wiec ze Starszakiem u lekarza ,bo 4 dni goraczka non stop,ale poza zaczerwienionym gardlem nic nie ma...stwierdzila,ze to wirus i mam mu dawac Nurofen... ale juz widze,ze Mikus lapie od niego katar i tak ciagle bede siedziala w tych chorobach az do znudzenia... :-(

Milego dnia !

Hallo Kochane!!
Dziś 5 miesiączków kończy Zuzia Camili!
a 4 miesiączki Adrianek Rysi!
Dużo buziaczków dla słodziaczków!

To okropne, że nie ma wszystkich dzieci na liście wrześniowej i nie można świętować ich małych rocznic!!!!
Ada po szczepieniu ok, w zasadzie nic jej nie było. U moich dzieci 1 szczepienie zawsze nic nie ma, a przy następnych mają temperaturę, zobaczymy jak Adi.
Kacuś też już dobrze, mówi tylko śmiesznie, ale za to byłam dziś u niego w nocy 3 razy posłuchać jak śpi, i nic nie słychać! Nic a nic, pięknie śpi, nie chrapie, nie dusi się nie poci, i główka rano Go nie boli:-D:-):-D
Mój synek Emilek zdał dzisiaj prawo jazdy:-D Taaaka jestem z niego dumna. Mam dwóch pełnoletnich synków z prawo jazdy!!! A ja mieszkam w DE i sama muszę kierować:cool:
Ja do ząbków używałam zawsze Dentinox, i byłam zadowolona, dzieci też. W smaku dobry, i pomagał.

witam się dziewczynki na chwile bo starszak śpi

Dentinox na pewno nie jest mocniejszy (wypróbowałam na sobie) ale niektorym dzieciom pomaga... ja wypróbowałam wszystko... Dentinox, Bobodent, Camillie i inne i dopiero orajel nas uratował... ale może niektórym pociechom wystarczy Dentinox niestety my mielismy sotre ząbkowanie i u Adusia jest tak samo, że nawet nie bawię się w testowanie naszych PL leków...bo przerabiałam to z Sebciem...

jestem dzisiaj tak podmonowana, ze zabić mogę dobrze, że ide na Zumbę...
wczoraj cały dzień z dzieciarnią sama a dzisiaj M obudził starszaka o 7:wściekła/y::wściekła/y:no zabic to mało powiedziane...

Merlin ten dentinox jest mocniejszy niz orajel? Bo dentinox to lidokaina. Własnie chciałam go kupic. To fajnie, że jest dość mocny, będzie można uniknąc benzokainy :)

źle się wyraziłam nie jest chyba mocniejszy niż orajel ale dentinox jest dosyc mocny i skuteczny przynajmniej wszyscy go polecają jako produkt dostępny w polsce, nam jak nie działała camelia bo któregoś dnia strasznie myślałam ze swędzą go dziąsła to zastosowałam dentinox i mały sie jak ręką odjął uspokoił - tylko trzeba poczekać jakieś 15 minut zanim zacznie działać i pilnować żeby rąk do buzi nie wkładał. Ale ja też używam cameli jak nerwowo drapie dziąsła po co ma sobie rozdrapywać a ona jest homeopatyczna

reklama
Do góry