reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hejo :)

cos ucichlo nam troche jak Axy nie ma :p
Future dzieci sa wtedy najszczesliwsze jak sa najbrudniejsze co tam pralka wypierze woda umyje ;)
Stokrotka zdrowka mnie jeszcze trzyma kaszel a zaczelo sie tak samo jak u Ciebie.

wszystkiego naj dla naszych solenizantow i dla Emila Axy :)

moj szkrab tak sie dzis rozgadal chcialam nagrac ale ja z telefonem a on milknie... i spryciarz jeden - myslalam ze zasnal mi na klacie a on lape do paszczy i tv odbity w lustrze ogladal :-D:-D i lapie wszystko co ma pod reka lacznie z moja twarza wlosami itp i szczypie :-pnapstrykalam mu zdjec zaraz wstawie.

reklama
martusia i moj gada i gada,a jak biore kamere, to się zapatruje w nią (bo jest czerwona) i milknie haha. juz kilka razy. a jak cos mi się uda nagrac, to tylko z zaskoczenia i jak mnie nie widzi ;)

ja bylam drugi raz na spacerze wieczorkiem, żeby Hesia polatała po śniegu, bo nieznośna była i Gucia zaczeła bić. wzieła łapkę na muchy i chlast małego po głowie. nie wiem co się z nią dzieje,a le ta paskudna pora roku nie daje nam możliwości siedzenia na dworze....czekam z utęsknieniem na wiosne. chociaz lubie zime. no ale z dziecmi godzinka, połtorej i do domu. a wiosną to heja. picie, jedzenie do woza i idziem w Polske ;)
już czekam bardzo ciepełka...

moj dziec niewymiarowy jest chyba - spioszki zakladam mu do spania a tu w gorze dobre a w dole przykrotkie :p (a na usg w szpitalu na patologii mowili ze krotka kosc udowa...)

mama mi poradzila zeby obcinac stopki ale nie wyglada to fajnie.

czesc dziewczynki
przepraszam za nieobecność
ale wczoraj maż jechał do szpitala z Adusiem ma siną mosznę i nie wiadomo co to...
odesłali nas ze szpitala i jutro idziemy do pediatry wykluczyli prolemy z jąderkami, ale nic nie powiedzieli nt przepukliny i zapalenia moszny a sinienie się powiększa...
także czasu na BB brak wybaczcie:*

Rysia no jak nie urok.... mam nadzieję, że to nic poważnego!
Martusia Kochana, to miłe, że tak za mną tęsknisz:-D Malutki cudny i macha pytkami jak Adi!
Tygrysek ale jazda na tych sankach! Sama bym pojechała:-D
Merlin Krzyś słodziaczek, i jaki ma śliczny truskafffkowy śliniaczek:-)
Pauline Layla cudna, i nie omieszkałam zauważyć, jak ją pięknie ubierasz:-)
Moja Ada już od świąt zmienia garderobę z nocnej piżamowej, na dzienną z tym że najbardziej ją lubię w rajstopkach, bodziaczku, i ładnej bluzeczce. W pajacu już w dzień panna się nie pokazuje.
Kaci juto o 8 ma ciachu, ciachu, trzymajcie kciuki kochane, najbardziej boję się tej narkozy!
Mam plan co kupię Adi na Wielkanoc http://allegro.pl/suchy-basen-namiot-200-pileczek-kojec-z-pileczkami-i2946099257.html:-)
A Ayni gdzie:cool2:

reklama
Do góry