reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka trzeba mieć umowę o prace i staż pracy w swoim życiu dłuższy niż 6m-cy i prawo do zasiłku rodzinnego czyli nie więcej niż 552,30zł na osobę dochodu

napisze Wam coś wesołego na dobranoc

idziemy dziś wszyscy w mieście i Oliwka mówi do jakiejś babki, nawet takiej całkiem całkiem "dzień dobry", pytam "czemu mówisz tej Pani dzień dobry znasz ja?" na co Oliwka "nie ona się Tatusiowi podoba" no myślałam ze się będę turlać po chodniku ze śmiechu

i tym wesolym akcentem mowie Wam Kochane dobranoc, przespanych nocek ;-)
Dobre, dobre :-D:-D:-D:-D

reklama
Dzień Dobry !

W końcu wyspana :-D mąż dziś w pracy yhh przyzwyczaiłam sie że jest z nami bo od swiąt praktycznie cały czas razem byliśmy miał tyle wolnego :-(
Krzyś ładnie przespał całą noc w swoim pokoju niestety mocnym snem zasną o 24 ale za to spał do 5:30 później go tam nakarmiłam i dał sie ładnie odłożyć do łóżeczka i tak spał do 8 a później sobie dospaliśmy w naszym łóżku do 10 :-D
Bylam wczoraj z koleżanką w teatrze - dobre kulturalne oderwanie a Krzyś został z Tatusiem jakoś razem sobie radzili :tak:
Dziś na pewno wyjdziemy na spacerek żeby wrzucić coś do puszki wielkiej orkiestry

my też się wybieramy na ryneczek, ale czekam na TZ jak wróci z pracy i odeśpi trochę :tak:
mnie coś zaczęło łapać :no: ból gardła, głowy, ogólne rozbicie, kaszelek :wściekła/y:
no cóż będę się musiała z maseczką przeprosić ;-)
póki co zapodałam Apap C i 2 ząbki czosnku do kanapki :tak:;-)
całowania nie będzie :-D

miłego dzionka życzę wszystkim

Hallo Kochane!!
Dziś 4 miesiączki kończy Julek Dziewczyny!
100 tysięcy buziaków!!!!
Dziś urodziny, całe 26 lat:-) kończy Pauline! Sto lat Kochana Spełnienia Marzeń!!!
My wczoraj na zakupach, malutkiej nakupowałam deserków, mleka, jakiś kaszek będziemy próbować.
Wiecie, że w Lydlu tu w DE zlikwidowali jedzenie dla dzieci, kosmetyki i pampersy są, a żarełka już nie ma być:szok: Szkoda, bo blisko i fajne ceny mieli, muszę się jeszcze do innego bujnąć i zobaczyć.
Mój Emilek ma dziś 18, i wiecie co, wcale nie czuję się staro:-)

Hallo Kochane!!
Dziś 4 miesiączki kończy Julek Dziewczyny!
100 tysięcy buziaków!!!!
Dziś urodziny, całe 26 lat:-) kończy Pauline! Sto lat Kochana Spełnienia Marzeń!!!
My wczoraj na zakupach, malutkiej nakupowałam deserków, mleka, jakiś kaszek będziemy próbować.
Wiecie, że w Lydlu tu w DE zlikwidowali jedzenie dla dzieci, kosmetyki i pampersy są, a żarełka już nie ma być:szok: Szkoda, bo blisko i fajne ceny mieli, muszę się jeszcze do innego bujnąć i zobaczyć.
Mój Emilek ma dziś 18, i wiecie co, wcale nie czuję się staro:-)

no 26 boszeeeeeeeee kiedy to było :szok:;-)
no to gratki dla pełnoletniego syna :tak: jaka stara, przecież Ty młoda dupa jesteś :-D;-)

reklama
Witam
Tygrysek fajny kulig
Futuremummy dziecko cale do mycia po tym jedzonku
Fajne wszystkie zdjecia, lubie je ogladac juz mniej wrzucac bo to tyle czasu...
My dzis wyszlismy na spacer i skonczylismy na zakupach, dobrze zee mleko mam zawsze przy piersi :-D
Sloneczko :-)

Do góry