reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie :)

z wieczora na wieczor mala bestia coraz bardziej dokazuje a biedna matka nie nadaza. nawet siku czasem jest problemem. taaaa chyba skok znowu nam doskwiera :p

bylam dzis u gina. doktorek z tekstem 'to kiedy nastepne?' poczucie humoru ma :-) no ale dostalam luteine podjezykowo na wywolanie @ i anty te ktore przed ciaza bralam.

poza tym zakupy w biedronce to koszmar... tlum ludu mafia geriatryczna a ja z tym wozkiem lawiruje miedzy nimi cierpliwie ale to byl ostatni raz. bo mnie szlag trafi. jak bonie dydy.

pogodzilismy sie z M jest jak dawniej :) a za 2 msce nasza 2 rocznica slubu a juz w wakacje 4 lato razem. ze tez on ze mna wytrzymuje.

chcialam tez wszystkim dzieciaczkom wyslac moc usciskow i buziakow z okazji skonczenia 4 miesiaczkow! :* :*

reklama
heloł.
a ja nie wiem o co chodzi, bo mnie nie było wieczorem.
zapijam kawe, malyn a macie, Heska śpi, mąz pojechał na egzaminy.
u nas biało, zimno, brrrrrrrrrrr w piecu nam wygasło, musiałam w kominku napalic, bo normalnie szok jak zimno.

też się witam :)
Dziecko wczoraj anioł, dziś już trochę większy jęczyciel ... ale juz zdrowa :-D:-D:-D się cieszę :)

Tylko małą coś ześwirowała i zjada 500 ml MM na dobę, nie więcej, przeszła na 60 , 50 i 90 - i o co jej znowu chodzi ????
Nie chce pić kaszek, ani kleików, a wczesniej to robiła. Zastanawiam się czy mogę jej zrobić kaszkę jabłkową z Nestle gęstą jak producent zaleca i podwaca raz dziennie ,ale łyżeczką, żeby niejadek coś zaczął jeść.
Zaopatrzyłam się w słoiczki Hipp Bio i dziś chce dawć machewe z zimniorem, albo dynię z czymś tam .... coby to dziecko coś jadło
pozdrawiam wszystkie mamusie :)

WITAM:)

Jutro do mamy na obiad i bliźniaki odwiedzić ale nie wiem jak to będzie bo mi Domiś dostał katar i w nocy stan podgorączkowy...działamy z tym...mam nadzieję ze mi się nie rozłoży :(

PALEMKO to super:))

Witam mamusie.
ja sama w domu bo m zachcialo sie do pracy isc, ze niby go prosili a ze ja siedze sama z dzieckiem to juz nie wazne.
heloł.
a ja nie wiem o co chodzi, bo mnie nie było wieczorem.
zapijam kawe, malyn a macie, Heska śpi, mąz pojechał na egzaminy.
u nas biało, zimno, brrrrrrrrrrr w piecu nam wygasło, musiałam w kominku napalic, bo normalnie szok jak zimno.
Ja wlasnie tez nie wiem o co chodzi wczoraj juz bylam padnieta:baffled:

Chyba spia wszyscy!! Moj M wczoraj wymiekl o 19.00 do spania i o 21 pozbylam sie dziecka i mialam FREE DOM :-D dzis maluszek obudzil sie o 8.00, zaaplikowalam flache , wzielam do lozka, i M sie zbudzil , stesknil sie widocznie bo zaczal go zagadywac :wściekła/y: zabic to malo, powiesic za jadra! No nic, wzial go na dol, a ja pospalam do 10.00. Juz jestem po dietetycznym sniadanku, ale nie zalowalam sobie , zaraz ogarne kuchnie, wstawie pranie i po 12 wybiore sie z malenstwem na spacerek, poki slonce.

AYNI, chcesz się założyć, że jest? ;)

Zem co ? :D co jest ? Czas? No wiem, ze jest, ale czlowiekowi sie NIE CHCE to sobie wymysla. Ja jak was czytam, to jestem pelna podziwu, tu studia, czy inne dzieci , przerozne aktywnosci itd. A ja mam tylko jedno grzeczne w miare dziecko i narzekam haha. :shocked2: Ale sie juz przeorganizowuje. Pani kierownik ;-) powodzenia w nauce i w pisaniu pracy. Bedzie dobrze! Najlepiej to chyba zaszyc sie gdzies na weekend i odstresowac, chociaz wiem, ze to brzmi jak bajka :-D

Witam się w sobotę,
ale tu cichutko dzisiaj :tak: Moja Mała po długich bojach śpi....ciekawe jak długo :dry: Ja kończę obiad i muszę troche posprzątać:baffled:

Rano przebrałam Marcelinę z "nocnych" śpiochów, podbiega Wojtek i krzyczy: "Linka cała jesteś piękna!":-D
Dzieci to bardzo szczere stworzenia :tak: do mnie mówi najczęściej: "Jesteś duża":dry: (Mam nadzieję, że w sensie: wysoka) albo "jesteś cała miła" :-D Kochany szkrab!

Ayni dla mnie jak bajka brzmi spanie do 10! I to, że mąż zabiera dziecko, żebym mogła odpocząć/przespać się:-(

reklama
witam sie.

padnieta jestem dziec wariowal cala noc wstawalam kilkanascie razy i spalam moze 3h? wrocil M z pracy i maly wstal i och boze jaka pretensja ze on musi wstac do malego. a ja nie slyszalam bo padlam ze zmeczenia. ze niby on po pracy a ja to pewnie wypoczeta jestem skoro dziec mi sie darl od 20 do 23. a maly tak ladnie spal juz nawet 9h i nieraz do 10,11 a tu taki zonk :(

Ayni zazdraszczam odespania :(
Palemko tulam. a moze Nataszka ma skok i nie chce jesc albo zabki?
Patrysia zdrowka dla Domisia :)

boze no oczy leca na podloge a tu znowu koncert zyczen... nosz ku..a.

Do góry