reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie :)

z wieczora na wieczor mala bestia coraz bardziej dokazuje a biedna matka nie nadaza. nawet siku czasem jest problemem. taaaa chyba skok znowu nam doskwiera :p

bylam dzis u gina. doktorek z tekstem 'to kiedy nastepne?' poczucie humoru ma :-) no ale dostalam luteine podjezykowo na wywolanie @ i anty te ktore przed ciaza bralam.

poza tym zakupy w biedronce to koszmar... tlum ludu mafia geriatryczna a ja z tym wozkiem lawiruje miedzy nimi cierpliwie ale to byl ostatni raz. bo mnie szlag trafi. jak bonie dydy.

pogodzilismy sie z M jest jak dawniej :) a za 2 msce nasza 2 rocznica slubu a juz w wakacje 4 lato razem. ze tez on ze mna wytrzymuje.

chcialam tez wszystkim dzieciaczkom wyslac moc usciskow i buziakow z okazji skonczenia 4 miesiaczkow! :* :*

reklama
heloł.
a ja nie wiem o co chodzi, bo mnie nie było wieczorem.
zapijam kawe, malyn a macie, Heska śpi, mąz pojechał na egzaminy.
u nas biało, zimno, brrrrrrrrrrr w piecu nam wygasło, musiałam w kominku napalic, bo normalnie szok jak zimno.

też się witam :)
Dziecko wczoraj anioł, dziś już trochę większy jęczyciel ... ale juz zdrowa :-D:-D:-D się cieszę :)

Tylko małą coś ześwirowała i zjada 500 ml MM na dobę, nie więcej, przeszła na 60 , 50 i 90 - i o co jej znowu chodzi ????
Nie chce pić kaszek, ani kleików, a wczesniej to robiła. Zastanawiam się czy mogę jej zrobić kaszkę jabłkową z Nestle gęstą jak producent zaleca i podwaca raz dziennie ,ale łyżeczką, żeby niejadek coś zaczął jeść.
Zaopatrzyłam się w słoiczki Hipp Bio i dziś chce dawć machewe z zimniorem, albo dynię z czymś tam .... coby to dziecko coś jadło
pozdrawiam wszystkie mamusie :)

WITAM:)

Jutro do mamy na obiad i bliźniaki odwiedzić ale nie wiem jak to będzie bo mi Domiś dostał katar i w nocy stan podgorączkowy...działamy z tym...mam nadzieję ze mi się nie rozłoży :(

PALEMKO to super:))

Witam mamusie.
ja sama w domu bo m zachcialo sie do pracy isc, ze niby go prosili a ze ja siedze sama z dzieckiem to juz nie wazne.
heloł.
a ja nie wiem o co chodzi, bo mnie nie było wieczorem.
zapijam kawe, malyn a macie, Heska śpi, mąz pojechał na egzaminy.
u nas biało, zimno, brrrrrrrrrrr w piecu nam wygasło, musiałam w kominku napalic, bo normalnie szok jak zimno.
Ja wlasnie tez nie wiem o co chodzi wczoraj juz bylam padnieta:baffled:

Chyba spia wszyscy!! Moj M wczoraj wymiekl o 19.00 do spania i o 21 pozbylam sie dziecka i mialam FREE DOM :-D dzis maluszek obudzil sie o 8.00, zaaplikowalam flache , wzielam do lozka, i M sie zbudzil , stesknil sie widocznie bo zaczal go zagadywac :wściekła/y: zabic to malo, powiesic za jadra! No nic, wzial go na dol, a ja pospalam do 10.00. Juz jestem po dietetycznym sniadanku, ale nie zalowalam sobie , zaraz ogarne kuchnie, wstawie pranie i po 12 wybiore sie z malenstwem na spacerek, poki slonce.

AYNI, chcesz się założyć, że jest? ;)

Zem co ? :D co jest ? Czas? No wiem, ze jest, ale czlowiekowi sie NIE CHCE to sobie wymysla. Ja jak was czytam, to jestem pelna podziwu, tu studia, czy inne dzieci , przerozne aktywnosci itd. A ja mam tylko jedno grzeczne w miare dziecko i narzekam haha. :shocked2: Ale sie juz przeorganizowuje. Pani kierownik ;-) powodzenia w nauce i w pisaniu pracy. Bedzie dobrze! Najlepiej to chyba zaszyc sie gdzies na weekend i odstresowac, chociaz wiem, ze to brzmi jak bajka :-D

Witam się w sobotę,
ale tu cichutko dzisiaj :tak: Moja Mała po długich bojach śpi....ciekawe jak długo :dry: Ja kończę obiad i muszę troche posprzątać:baffled:

Rano przebrałam Marcelinę z "nocnych" śpiochów, podbiega Wojtek i krzyczy: "Linka cała jesteś piękna!":-D
Dzieci to bardzo szczere stworzenia :tak: do mnie mówi najczęściej: "Jesteś duża":dry: (Mam nadzieję, że w sensie: wysoka) albo "jesteś cała miła" :-D Kochany szkrab!

Ayni dla mnie jak bajka brzmi spanie do 10! I to, że mąż zabiera dziecko, żebym mogła odpocząć/przespać się:-(

reklama
witam sie.

padnieta jestem dziec wariowal cala noc wstawalam kilkanascie razy i spalam moze 3h? wrocil M z pracy i maly wstal i och boze jaka pretensja ze on musi wstac do malego. a ja nie slyszalam bo padlam ze zmeczenia. ze niby on po pracy a ja to pewnie wypoczeta jestem skoro dziec mi sie darl od 20 do 23. a maly tak ladnie spal juz nawet 9h i nieraz do 10,11 a tu taki zonk :(

Ayni zazdraszczam odespania :(
Palemko tulam. a moze Nataszka ma skok i nie chce jesc albo zabki?
Patrysia zdrowka dla Domisia :)

boze no oczy leca na podloge a tu znowu koncert zyczen... nosz ku..a.

Do góry