reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ayni prześlij mi telepatycznie te chęci do odchudzania, bo mi ich brak totalnie:cool2: A o RRRR, no Holedrzy tak herchlą, no nie wiem jak to nazwać, ale zwłaszcza to R słychać:-)
Stokrotka Malutki Słodziak!!! On też taki drobniutki, ale chyba długi jest co? Z pieskiem śliczne zdjęcia:-)

Rysia wyrzuć ten ciucholand, co nam się tu bezczelnie bez pytania wtrynił!!!!!

Ostatnia edycja:
Ayni prześlij mi telepatycznie te chęci do odchudzania, bo mi ich brak totalnie:cool2: A o RRRR, no Holedrzy tak herchlą, no nie wiem jak to nazwać, ale zwłaszcza to R słychać:-)
Stokrotka Malutki Słodziak!!! On też taki drobniutki, ale chyba długi jest co? Z pieskiem śliczne zdjęcia:-)

Rysia wyrzuć ten ciucholand, co nam się tu bezczelnie bez pytania wtrynił!!!!!

nio długi 66cm:tak:

Stokrotka, wysoki gość:-) Arturek słodziak normalnie a film pt "i tak Ci zeżrę nochal" boski! Mój Kaci ogladał, i mówi, że mały ma świetna fryzurę taką rocową:-)

wysoki chyba będzie po pradziadku ;-)
taaaa fryzurką zachwycają się zawsze położne w przychodni, że niby od razu widać,że chłop przyszedł ;-) a to dzieło tatusia jest :tak:

w ogóle co to ma być
denerwuje mnie ta reklama gorzej niż wyskakujący Owsiak :wściekła/y:

dobranoc dziewczynki

Moje dziecko ćwiczenia na macie ma w głębokim poważaniu :crazy: Na brzuszku poleży max 3 min, w tym czasie ładnie podnosi główkę do góry, ze 3 razy sam przewrócił się na plecki, ale po 3 min już jest lament, jakby go ze skóry obdzierali. Gdzie mu do podnoszenia dupki, czy do przewracania z plecków na brzuszek :wściekła/y: Bez sensu... :-(
Jedyne co lubi to łapać się za stópki. :happy:

moja nawet na plecki się n ie przewróci
ale cierpliwie czekam na mojego leniuszka

Hej Dziewczyny !

Udało mi się dziś zdać testy na prawko :-D jaka jestem szczęśliwa ze jestem o ten krok do przodu !!! Wiem ze najgorsze przede mną ale to zawsze jest radosny krok do przodu :-D
Krzysztof troszkę jakiś marudny to chyba jeszcze po tych wszystkich wycieczkach - troszeczkę przyzwyczaił sie ze jest w centrum uwagi ;-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już wolę się nie odzywać, bo nic dobrego u mnie .....

Tsh - 0, 010 ........... mocno zaniżone (norma0,350 -4,940 ) 17go mam endokrynologa
Mała jest nie swoja drze się i płacze nonstp, nie mogę jej nawet na sekundę odłożyć, zasypianie w dzien to horro, drze się godzine po czym pada na 30 min, na noc dawałam jej butle i zasypiała, dziś darła się ponad godzinę zanim poszła spać, wypiła może 60 ml )
Wystraszyłam sie i poleciałąm do lekarki, zbadała maliznę, wszystko okej, uszko ja juz nawet tez nie bolałao, kazała wziąć ją na ręce, wzięłam , mała bana od ucha do ucha, pani doktor stwerdziła, ze mam dziecko rozbisurmanione i że jak tak dalej pójdzie, to się wykończę ......... pocieszające
No i na sam koniec mąż wrócił z pracy z rozwalonym palcem, właśnie pojechał na szycie

.............. nie wyrabiam

pozdrawiam, moze cos poczytam co u Was, jeśli nie zasnę

tulam ;)

ansure gratki dla córy za przewroty
doloress o co chodzi z tymi wynikami, czemu masz natychmiast powtórzyć?
bebe &&& za szczepienie
Merlin gratki
gorgusia heh
patrysia dobrze, ze wkleiłaś ten filmik bo mój tez dziś tak zaczął robić i nieźle bym się zdziwiła gdyby nie Twój filmik heh
palma sił
ayni dobry pomysł z tym spotkaniem
merlin mnie tez czeka zakup spacerówki
martusia sil
merlin ja mam to:
Talerz podgrzewany z podziałką i sztućcami! CANPOL (2870295788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

DOBRANOC :)

bo wyszły bardzo źle
szukam 8 milionów niałych krwinek bo mi brakuje, może ktoś się podzieli

no i inne wyniki też jakotako - po chińsku ;-)

Dorota doszła goraczki nie ma ale ledwo stoi głowa ja boli i gardło zajrzałam purpurowe:wściekła/y: dostała tablety i do wyrka , ,, jak nie bedzie poprawy to pediatre moja do domu wezwe bo o tej godzinie to pewnie mnie juz nie zarejestruja a poza tym co z mała nie mam jej z kim zostawic .....

zdrówka życzę Dorotce

verita łoł jak się Maleństwo mądrze bawi, najgorzej jak się ma dziurawe ręce heh
axari czy mi się wydaje czy na tej sukience z groszkami zapomniałaś ściągnąć naklejki?
merlin talerzyk robi się ciepły ale nie gorący, przyssawac jeszcze nie próbowałam, stawiałam tylko na chropowatej podłodze wiec jeszcze nie wiem,ale jutro sprawdzę ;-)dla mnie to rewelacja bo wcześniej musiałam mu kaszkę dwa razy podgrzewać a wiadomo, ze nie powinno się dwa razy podgrzewać, a jaś dość wolno je

jutro jadę na 7 do lidl bo będą mieli spodnie dziecięce jak za darmo hih (dla starszej) no i Oliwka jeszcze idzie jutro na pierwsza swoja probe zespołu :szok: jakoś tego nie widzę

iii pytanko czy któraś tu bedzie przebywac na platnym wychowawczym?

a jest taki???

bo ja idę ale na bezpłatny

Axa powiem Ci, ze ja juz jestem w 100 % nakrecona na odchudzanie a przyznam sie , ze mam z czego i chyba ciezszej tu na forum nie ma :-p
Myslalam, ze przy Adasiu nie mam czasu i tak sobie wymowek szukalam, ale prawda taka, ze dziecko po 21 juz spi a ja zamiast cwiczyc to siedzialam przed TV jak garfield. Czas jest, tylko dupa ciezka hehe. Chodz, zatancz ze mna ;)

A co do wymiarow to bylismy dzis na kontroli , Adas 6,5 kg zywej wagi 64 cm ! :-) Nie wiem po kim taki duzy, bo ja srediego wzrostu (167) a maz jeszcze nizszy ode mnie.

Wiecie co, czuje sie swietnie!

reklama
Do góry