reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobry. Kacper jeszcze śpi,a ja sobie z nim leże. Gapek od 5 do 7 nie spał i teraz odsypia.
Dobrze,że dd tvn nie oglądam,bo temat kobiety,która zabiła swoje dziecko na złość mężowi doprowadza mnie do szału. Głupia bestia.

Ja muszę w jakieś sztućce i miseczke zainwestować...

reklama
Witam:)
Alcia znowu mi zasnęła podczas karmienia. Moja to gimnastyczka. Tak biedactwo pracuje na macie! Mam wrażenie,że już chce raczkować hehe O obudziła się. Położyłam Alę na matę by coś napisać. Bawi się rączkami i obserwuje mamusię. Muszę zmienić pieluszkę hehe... No i już na brzuszku!Podnosi tyleczek i uwalnia przygniecioną rączkę.
Moja córcia w nocy budzi się na karmienie tak koło 22-23; 1-2, no i 4-5. Czasami to się zmienia ale przespanie całej nocy nam nie grozi. Zazwyczaj budzi się o 5-5.30. Dzisiaj spała do 6.30.
W dzień śpi tyle co przy cycku i na spacerku. Tak ma od początku - w dzień czuwa.
Merlin- gratuluję prawka. Ja robiłam prawko dawno temu....żałuję, że nie jeździłam. Teraz się boję.
Palemka - &&&&&&&&&&&&
Tygrysek1985, Gorgusia- też jestem zmęczona tą historią. To straszne! Ostatnio szokują nas takimi historiami. Z jednej strony to dobrze,może uczuli to społeczeństwo, wywoła reakcje i większą dbałość/wrażliwość hm...

:-)Witam dziewczynki

ADUSIA Axsy konczy dzis cztery miesiace wiec kochana wszystkiego naj i innym dzisiejszym dzieciaczką

k,NDU2ODE0NTYsNzQzOTMy,f,dpfdvr.gif

Dziewczyny może wznowimy temat o wózkach ? Zaczynam powoli rozglądać się za spacerówką wy pewnie macie jakieś swoje doświadczenia może firmy i modele do polecenia. W jednym miejscu można by było zgromadzić wiedzę :tak:

merlin ja mam babydesign ten z większym siedziskiem. nie mini, tylko ten drugi, sprint, albo spirit. nie wiem. musze poszukac. ale jestem bardzio zadowolona. nie ma pompowanych kół, to jedyny mankament, ale mialam spacerówkę z wielofunkcyjnego i była porażka na maksa. co z tego, ze pompowane koła, jak buda widziala, dziecko w spacerówce wisiało. ech...szkoda słów. a z tego jestem zadowolona. zaraz poszukam.

moj dziec sie spsul. 3 wieczor pod rzad a on drze sie jak przychodzi do przebierania na noc... dziwne to bo nigdy tak nie robil.

moj tez.

edit

MERLIN o taki :

BABY DESIGN SPRINT 5 KOLORÓW +FOLIA+MOSKITIERA ! (2910702353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

fioletowy.

Witam sie, piekna pogoda, tylko po cholere z rana stawalam na wadze :wściekła/y:
od porodu i zrzucenia wiekszosci "bagazu" w 4 miesiace przytylam prawie 6 kg... Ryczec mi sie chce, ostatnio zaczelam sie mega pilnowac i nie mam pojecia skad to sie bierze. Odstawilam cerazette, cyca tez, karmienie powodowalo u mnie mega apetyt i wieczny glod no i zamiast cos zrzucic to mam 1 kg na plusie. @ brak ... w ogole nie mialam.

Nie wiem juz co robic dziewczynki :dry: przeciez nie moge w ogole nie jesc. Nienawidze nieslodzonej herbaty, no ale chyba trzeba bedzie sie zaczac katowac, bo boje sie co bedzie za 2,4 tygodnie, moze wroce do wagi ciazowej ? :baffled:

Poczekam jeszcze, bo moze woda mi sie zatrzymala na @ i dlatego te dodatkowe kila, ale jak sie nie pojawi do konca stycznia to ide do lekarza.

Jesli tabletki odstawilam jakies 3 tyg temu, a karmienie prawie miesiac, to juz powinnam miec malpiszona, prawda?

Zasmuca mnie to strasznie...

Axa oraz Fasolka wszystkiego naj naj naj dla waszych slodkich coreczek!

Własnie dzwoniła pani od Doroty ze szkoły ze Dorota zle sie czuje i czy moge po nia przyjsc mała spi i zanim ja sie pozbieram :dry:poprosiłam pania zeby ja sama pusciła do domu ,ze szkoły ma blisko 8 minut a rano nic jej nie było:nerd: zaraz przyjdzie to do łozka od razu i z daleka od małej

Witam porannie. Troche bylo do pozytaniaa moje dziecie wczoraj caly dzien cyrki bo spac sama nie umie tylko na rekach chce albo przy cycu a ja oduczyc nie umiem.
Co do umiejetnosci to moja tez leniwa, na plecach nie chce lezec, na brzuszku sie bawi,ale raz tylko sie odwrocila w niedziele i cisza... Zabawki lapie i pieluszke tez sciska, a reszy nie chce jej sie. Na rekach by chciala i ciagle w tv patrzy. Puszczam jej piosenki dla niemowlat to ja to interesuje, nieraz usiadzie na kolanach i patrzy w komputer az jej wlacze piosenke.Nie przejmuje sie ze tek malo robi bo wczesniej czy pozniej i tak bedzie musiala sie nauczyc :-)
za chwile na tvn rozmowa z obronca zabojczyni Madzi ja bronic parodia i brak slow
Ja nawet nie bede ogladac tego po co mam sie denerwowac, mam tylko nadzieje ze zostanie ukarana a nie uznana za niepoczytalna. Szkoda mi jej i calej rodziny...
Ide nadrabiac w czytaniu poki mala sie bawi

reklama
Dorota doszła goraczki nie ma ale ledwo stoi głowa ja boli i gardło zajrzałam purpurowe:wściekła/y: dostała tablety i do wyrka , ,, jak nie bedzie poprawy to pediatre moja do domu wezwe bo o tej godzinie to pewnie mnie juz nie zarejestruja a poza tym co z mała nie mam jej z kim zostawic .....

Do góry