reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Wiemy wiemy Rybo :) Nikt tu nie sadza jeszcze dzieci :tak: Moja Mała nie ma takich przytulanek, ale jak nic nie wypada to luz, niech mamla :-)

Axa no fajne połączenie biały z tym czerwonym:tak: tak patriotycznie :-D ja bym do tego dała ściany takie piaskowe, kawa z mlekiem, coś takiego, ale takie ciemniejsze, intensywne...
Wojtek tez tak smiesznie nózke podkładał pod pupe i siadał:tak: tez jakos w 6 miesiacu zaczal...

Ostatnia edycja:
reklama
Axsa a czerwone z tym granatem ładnie by pasowało ale juz bez białego,ale kolorek do takich mebli na sciany to nie wiem bo ja mam zboka kolorowego tz ubrania sciany meble wsio musi grac moj sie smieje ze mnie zem maniaczka:-p;-)

OOOFasolka dobrze pisze:tak: Czerwony z granatem byłby fajny też :tak: No a ściany to już chyba jakieś neutralne bardziej żeby nie przesadzić z tymi kolorami...no i chyba jasny jakiś bo te meble to ciemne są...

Fasolka no ja taka sama jestem, i właśnie do tych mebli nie mam pomysłu na ściany. A chciałam coś innego niż białe:dry:
Mi też bardzo podoba się granat z czerwonym, ale regałów w takich kolorach nie ma. A regały muszą być, bo na nich stoją zabawki.

Ostatnia edycja:
ja tam prasuje ale nigdy ze względów higienicznych tylko żeby lepiej wyglądało, te rzeczy co pod spod to m prasuje i piżamy bo on tak była jak a to co na wyjście to ja

AXA a może styl marynarski pokoju bo jak czerwień i granat to tak misie skojarzyło, a ściany jak nie biały to jasny piasek?

reklama
Do góry