Witam mamusie.
Nieprzespana noc ale tym razem nie nprzez niunie. Atak migreny.W zasadzie trzymalo mnie od wczoraj jak sie zdenerwowalam ale w nocy to cos strasznego, jedno wielkie pulsowanie i nie moga za bardzo brac tabletek bo kp ale wzielam. Moj oczywiscie do lekarza mnie wysyla tylko po co ? Od dziecka nikt nie pomogl to teraz co zrobia dadza jakies psychotropy pewnie, nie dziekuje.
Beatka mam nadzieje szybko dzidzi minie chorobsko.
Nieprzespana noc ale tym razem nie nprzez niunie. Atak migreny.W zasadzie trzymalo mnie od wczoraj jak sie zdenerwowalam ale w nocy to cos strasznego, jedno wielkie pulsowanie i nie moga za bardzo brac tabletek bo kp ale wzielam. Moj oczywiscie do lekarza mnie wysyla tylko po co ? Od dziecka nikt nie pomogl to teraz co zrobia dadza jakies psychotropy pewnie, nie dziekuje.
Beatka mam nadzieje szybko dzidzi minie chorobsko.
Risia ja zauwazylam ze bylo jakby mniej mleka i ona tak niechetnie jadla jak dostalam @, nie wiem czy to przez @ czy miala swoje humorki. Po prostu zamiast przystawiajc ja co 3 godziny robulam to na zadanie czyli co ok 2 i teraz jest ok.witam się
maluch wstał o 5... potem Sebek i ja już na nogach
na dodatek wczoraj dostałam @ jakoś mi tak dziwnie, bo jak Sebka karmilam to dostałam dopiero jak skończyłam karmić...
Czy jest tutaj mama, której @ nie zakończyła karmienia piersią?
Bo u mnie poprzednio tak wlasnie było dostałam @ i karmienie się zakończyło... mleko zanikło...