reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Dziewczynki, ja teżw eleganckim dresiku z mężem (też Krzyśkiem) przed TV, tylko, że mój książę namiętnie chrapie właśnie!:szok: Chyba go zanudziłam biedaka...Dzieci spią i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakis czas...ale już mnie łamie na sen, no i nie ukrywam, że mam chęć już na to picolo...i spać! JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU WRZEŚNIÓWKI!

reklama
Adi leniwiec głowy na brzuchu nie podniesie, o jakiś obrotach to mowy nie ma, znaczy z boku na plecy to się walnie, ale to raczej siła ciążenia dooki jest:-) ale za to łapanie, pchanie do buzi i zabawę opanowane już ma od miesiąca. Wszędzie łapki wyciąga, żeby coś porwać i chociaż polizać. Pięknie operuje paluszkami i kciukiem.
No i mostek robi, a najbardziej uwielbia robić mostek jak jej matka pampera próbuje na tyłek założyć!
Tygrysek no Gratuluję!

Jeszcze 10 minut!!!!

Ostatnia edycja:
my zawsze będziemy piękne i młode :-D
straszny hałas, ale Zuzolka póki co śpi

edit: no to idę spać - dobranoc ;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 2013 przynajmniej w Pl.
Kasieq fuksiaro u Ciebie nie będą walić;-)
Młoda oczywiście obudzona, spała przez strzelanie u mnie na rączkach. Kaci ma bardzo dobry słuch, i strasznie wrażliwy, pan laryngolog pytał się, czy nie chciałby grać na jakimś instrumencie, podejrzewam, że Adi też ma taki słuch.

reklama
a ja jednak na imprezę u sąsiada się wkręciłam hih :-p:-p:-p matka polka monopolka hih :-p:-p:-p

dzieci śpią spadam dalej na balety :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry