reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej Dziewczynki, ja teżw eleganckim dresiku z mężem (też Krzyśkiem) przed TV, tylko, że mój książę namiętnie chrapie właśnie!:szok: Chyba go zanudziłam biedaka...Dzieci spią i mam nadzieję, że tak zostanie jeszcze przez jakis czas...ale już mnie łamie na sen, no i nie ukrywam, że mam chęć już na to picolo...i spać! JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU WRZEŚNIÓWKI!

reklama
Adi leniwiec głowy na brzuchu nie podniesie, o jakiś obrotach to mowy nie ma, znaczy z boku na plecy to się walnie, ale to raczej siła ciążenia dooki jest:-) ale za to łapanie, pchanie do buzi i zabawę opanowane już ma od miesiąca. Wszędzie łapki wyciąga, żeby coś porwać i chociaż polizać. Pięknie operuje paluszkami i kciukiem.
No i mostek robi, a najbardziej uwielbia robić mostek jak jej matka pampera próbuje na tyłek założyć!
Tygrysek no Gratuluję!

Jeszcze 10 minut!!!!

Ostatnia edycja:
my zawsze będziemy piękne i młode :-D
straszny hałas, ale Zuzolka póki co śpi

edit: no to idę spać - dobranoc ;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 2013 przynajmniej w Pl.
Kasieq fuksiaro u Ciebie nie będą walić;-)
Młoda oczywiście obudzona, spała przez strzelanie u mnie na rączkach. Kaci ma bardzo dobry słuch, i strasznie wrażliwy, pan laryngolog pytał się, czy nie chciałby grać na jakimś instrumencie, podejrzewam, że Adi też ma taki słuch.

reklama
a ja jednak na imprezę u sąsiada się wkręciłam hih :-p:-p:-p matka polka monopolka hih :-p:-p:-p

dzieci śpią spadam dalej na balety :-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry