reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

U nas jeden za drugim jak podczas wojny :wściekła/y: tzn fajerwerki.
Adam jakis niespokojny. Sciagnelam mu pieluszke i wietrzy sisiora i najwyrazniej mu to sluzy bo sie cieszy :-D

Axa hezy bezy you you!!! :* ty nasza kochana forumko! Niezla data, podwojne party.

Kasieq jeju wspolczuje Twojemu mezowi wracac po 3 do domu z pracy, ja bym sie chyba bala...

Ciekawe jaka nocka dzis i czy Adam sie nie wybudzi..

reklama
Fasolina jak ciasto? moje gotowe:) zrobilam jeszcze salatke taka na szybko z ryzem i kurczakiem:-)i dzis strzele sobie piwko lecha shandy:-D:-p

Patrysia imienia cudne:-)ale sie zalapaly jeszcze na rok 2012:-Dzdrowka dla maluszkow i sil dla mamy:-)u mnie byl Mateusz i Mariusz w domu a do dzis jak ktoregos sie wola to jest pomylka:-D

Dziekuje dziewczyny za porady!! lepiej niech ida do lekarza...

Wy wiecie kiedy maluszki Wasze byly z Wami a ja nie wiem:-(tym bardziej,że Dawid niby jest przenoszony. Bynajmniej test robilam 8.01 i byl pozytywny:-Dale 10.01 bylam u lekarza musze zobaczyc ile na usg mial:-Dbynajmniej rok temu napewno byl w brzuszku

hehe ja tak do konca nie wiem ale test z 31.1 byl pozytywny a 1.2 usg pokazalo 5 tydzien wg OM 7 tydzien. a urodzilam w 38tc - ach ta matematyka :p

Kacper dziś taki kochany.... na masażu grzeczniutki, ślicznie zjadł całą zupkę i jeszcze popił mleczkiem, a teraz bawi się na macie. Wieczorem zostaje z dziadkami, a my idziemy po sąsiedzku do mojej siostry.

Patrysia- gratulacje dla siostry!

Ech....troszkę doła łapię, bo teoretycznie 04.02 muszę wracać do pracy. Nie dam rady,więc pewnie pójdę na zasiłek a od marca zaczyna działać studio ta i pieniążki się pokażą. Ale wczoraj płakałam cały wieczór jak sobie pomyślałam,ze Kacperek będzie musiał zostać w domu, a ja na 10h do pracy....

Ty masz do czego wracac ja musze znalezc prace zawsze to lepiej jak dwojka rodzicow pracuje wiecej pieniazkow i w ogole. a w miedzyczsie od lutego szkole zaczynam i tez maly bedzie beze mnie 9h conajmniej... :(

no i Oli mega niespokojny a co najgorsze chyba idzie gorna lewa dwojka... a przynajmniej tak to wyglada. no i dzis juz gryzaka ciumka ze hej ;)

Hallo Kochane!!!!
Ha, ha Fasolka, zaraz podmienili, wczoraj pisać nie było z kim, a po drugie M mam na chacie, i doope zawraca!
Dziś 31 4 miesiączki kończą (bożesz już będziemy zaczynać 5!) Filipek Zanetki (a gdzie łona się podziewa!) i Zuzka Dolores (no nie mogę się przyklepać do tego Nicku!)
Dużo Całusków!!!
Znowu rzucają petardy! A jak u Was dzieci, na zawał nie schodzą? Zaraz pójdę jakiemuś durniowi tą petardę wsadzić w doopę!
Włosy sobie umyłam, paznokcie pomaluje, i możemy na balety się udać. Na białą salę oczywiście.
Patrysia Gratulacje dla siostry!!!! Wklejaj zdjęcia!!!!!!

Axa dzięki T zawsze myślisz o naszych kruszynkach
Tobie też życzę wszystkiego najlepszego

a co do nicku jak nie ucieknę stąd wcześniej to może znów zmienię nicka :-D

Patrysia wszystkiego naj dla dzieciaczków
Twojej siostry

wszystkiego dobrego w nowym roku
oby najgorszy dzień w nowym roku
był jak najlepszy dzień roku, który mija...

Kochane ja tak na szybko, żebyście nie myślały że zapomniałam o Was;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU NIECH I TEN BĘDZIE RÓWNIE UDANY CO MIJAJĄCY!!!:-):-)

jutro ponadrabiam:tak: Udanej zabawy dla tych które się gdzieś wybierają jak i dla tych które jak ja zostają w domu z rodzinką:-)

Martusia no ja niby 10.01 bylam w 6tyg! a ostatni okres mialam 27.11 wiec ja juz nie wiem:-Dto co zaraz po miesiaczce zaszlam??? do szkoly idziesz? jezuniu podziwiam Cie kochana!! ja tak planuje i planuje cos zrobic ale nie wychodzi mi...:-(nie bo praca nie pozwalala,potem ciaza a teraz Dawid i ciezko mi tak samej z siebie gdzies isc:-(moze moze za rok dwa w koncu sie zdecyduje

Gorgusia no tak jak napisala Martusia,fajnie,że masz do czego wracac, i z tego co pisalas sama na siebie bedziesz robic i to co lubisz. My mamy za duzy kredyt,żeby jednak pracowal tylko maz a szkoda bo chociaz do roku bym chciala siedziec z malym choc mysle,że szybko pracy u mnie w Zg czy okolicach sie nie znajdzie:-( ehh POLSKA

reklama
Do góry