reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Wybiła 18 , dziecko uspane , matka polka wreszcie wolna :-):-):-):-)

Fasola, mafu
- dołączam z advokatem kawowym :) szamapana se jutro wciągne ;-):tak:

Młoda wczoraj poszła spac tradycyjnie o 18 i spała do 9 ( z dwiema przewami na papu o 23.30 i o 6.30 ):tak::tak::tak: kochaaaaneeee dziecko :)))) w dzien daje matce popalić, ale za to noc odsypiam :)

reklama
stokrotka kto u Was kocha Slonie, kalosze tez są po Tobie??

matki polki monopolki :-pja tez już dziś piłam :-p

kasieq zajefajne to co wkleiłaś o matce buziol

Ostatnia edycja:
Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy.
Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie - wspomnienia i marzenia.
Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Wam aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne.
Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni

Załączniki

• sylwester.jpg
    sylwester.jpg
    60,3 KB · Wyświetleń: 29
Hej hej Monopolki zazdroszczę! U mnie też tylko picolo sie chłodzi...:-( A nie piję już dokładnie 3 lata i 2 miesiące, a wcześniej lubiłam sobie chlapnąć coś na rozluźnienie...Nie wspomnę nawet jak czasem bym sobie zajarała, szczególnie jak mnie coś wkurzy...echhh jakiś wisielczu humor mnie dopadł...

W każdym razie gdyby mnie jutro nie było to życzę wszystkim udanej zabawy w Sylwestra i grzecznych dzieci w Nowym Roku! :-)

Ayni zapomniałam napisać że to cytat z artykułu... :-D:-D Poszłabym z torbami jak nie dość że za MM trzeba płacić 12e to jeszcze woda Evian chyba 8 za 6 butelek:szok: Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład:confused: Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/
Moja udaje "skrzypiące drzwi" tak jak Oli u Martusi:-D

Fasolka, Mafu, Palma, Future
dołączam się do Was Matki Polki Monopolki z likierkiem Baileys:-p

Miłej nocy:-)

reklama
Martusia proces ząbkowanie może zacząć się nawet w 2 miesiąc u życia (niektóre dzieci już rodzą się z zębami) i samo wyjście ząbka nie jest dla dziecka tak denerwujace jak wychodzenie zęba w dziąśle (przebijanie się przez wszystkie warstwy)
możesz kupić Dentinox, Camilla, Bobodent albo ten co ja polecałam i wg mnie najskuteczniejszy to Orajel Baby, ale on za granicą jest dostępny. Ja bym stawiała na zęby.

dziekuje :) ale jeszcze za dnia popatrze co on tam skrywa w buzi moze cos jednak... no i 9.1 mam konsultacje u swietnej pediatry wiec i zapytam o zabki.

matko polko wypijemy?

ja mentalnie z Wami pije bo sama jestem dzis.

Ayni zapomniałam napisać że to cytat z artykułu... :-D:-D Poszłabym z torbami jak nie dość że za MM trzeba płacić 12e to jeszcze woda Evian chyba 8 za 6 butelek:szok: Tesco-wa 3e za 5L i prawie ten sam skład:confused: Kaszki Milupa to Bebilon w PL kosztuje tez 4e a w polskim sklepie 2e. Słoiczki Hipp irl tylko 0,70e i tak się zastanawiam czy kupować organiczne warzywka i samej gotować dla młodej, czy lepiej słoiczki Hipp Organic? Nie wiem co taniej wyjdzie:/
Moja udaje "skrzypiące drzwi" tak jak Oli u Martusi:-D

Fasolka, Mafu, Palma, Future
dołączam się do Was Matki Polki Monopolki z likierkiem Baileys:-p

Miłej nocy:-)

no 'skrzypiace drzwi' juz nagminnie chyba zawiasy poszly :p

dziec uspany bo marudzil i przeszedl samego siebie z jedzeniem lapy cala sobie wepchnal. ale poszorowalam mu troche smokiem po dziaslach to rozanielony. gryzaka nadal nie chce.

od 3 stycznia dieta a jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyle czekolady w lodowce... bede tesknic.

Do góry