reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hejka:-)
Ja się dzis fajnie czuję,mielismy gości wiec popołudnie miło spędzilismy.Mężo drzemie,Alanek tez wiec nawet nie chce wiedzie o której moi panowie dzis pójdą spac.
U nas tez problem samochodowy a dokładniej finansowy bo ta impreza będzie kosztowac 4 tys.szlag mnie chyba trafi,połowe pożyczyliśmy a reszte troche z pensji a reszta bedzie na debet bo nie damy inaczej rady niestety:crazy::wściekła/y:.A tak bym nie chciała tego debetu bo boje się ze będzie z miesiąca na miesiac nas straszył.
Alanowi udało się w ostatniej chwili,zamówiłam mu łóżko samochód a tu za kilka godzin męża samochód sru,silnik zdechł.
No to pomarudziłam:-p
Mam ochotę na placuszki z jabłkami chyba muszę isc nasmażyc na kolacyjkę to i chłopaki pojedzą:-)

reklama
Ja dzis mam naprawde leniwy dzien. To co konieczne zrobilam czyli obiadek i zabawy z corcia a poza tym tylko sie bycze, ogladam telewizje i co najgorsze strasznie sie obzeram. Mam dzis okropna gastrofaze i nie wiem jak to zatrzymac. Boje sie bym nie przytyla tyle co z pierwsza corcia bo az 23kg!!!!! No ale nie moge sie opanowac, wrecz marze o jakis mdlosciach, moze one by mnie jakos powstrzymaly.. Pomocy!! Jak pomoc sobie z obzarstwem????
:crazy:

Ja muszę zjeść, bo mnie boli żołądek na pusto... Antybiotyki??? Przedtem musiałam zjeść, żeby mnie nie mdliło, a teraz jem, bo jak nie zjem, to się zwijam z bólu. Właściwie to się zastanawiam, czy jakichś wrzodów nie mam (jak przystało na nerwicowca):szok::-p Żołądek pracuje - jest ok, nie pracuje - katastrofa:shocked2:

Monaliza, spoko, zrzucimy to przy karmieniu ;-):tak::-D

Beacia witaj w gronie samochodowych pechowcow :rofl2: nas w ostatnim czasie auto kosztowalo 2500 tysiaca :szok: a tez kasy nie mamy wiec czesc pozyczona

Mnie coś dziś zagoniło do kuchni i właśnie zajadam się szarlotką... :-) chyba przez to czytanie o placuszkach z jabłkami ;-)

dziewczyny rany nie piszcie o takich pysznościach bo ja od tygodnia albo i lepiej marze o jabłeczniku !!! i właśnei tez o lacuchach z jabłkiem:(((( a emek nie umie takich pyszności robić ale może jutro już wstanę i choć mu ciasto zrobię a on posmaży :) ale ostatnio ratował mnie ciastkiem jabłkowym z mcdonaldsa:) hiihih

Martusia zawsze to troche rażniej w kupie z tymi długami a napewno w kupie cieplej:-)
Monaliza placuszki przesłane bo jeszcze zostało,ja się tak objadłam ze az mnie mdli;-)
Mój synu jeszcze nie śpi i sie nie zapowiada ale wcale mnie to nie dziwi

Witam niedzielnie:-).
Jakie smakołyki ja na szarlotkę sie pisze;-).Ja dziś ledwo oczy otworzyłam to bieg do toalety :no: az córka na mnie jakoś dziwnie lukła ,na szczęście z psinką szła na spacer i nie drążyła tematu.A teraz skubie suchą bułke tylko to jakoś pomaga albo takie okragłe biszkopty najzwyklejsze po prostu zakleja na troche. Jeszcze katar mi sie przyplątał:wściekła/y:
Też oglądam te programy w TLC wierzyć sie czasami nie chce.

reklama
fasolka, podziele sie szarlotka jak cos ;-)
a ja dzis zdycham.... glowa mi peka, gardlo boli, zalatwilam sie wczoraj jak poszlam do sklepu, maz spal po nocce i nie mial kto pojsc ;-( poję się herbata z cytryna i zobaczymy jak to sie rozwinie w ciagu dnia... oby nie :-(

Do góry