reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
doloress heh no pewnie ze pamiętam jakże bym mogla zapomnieć heh
Mufu dziękuje Kochana jesteś
ayni eh fajnie się tak obkupić mi się to zdarza raz w roku jak dostaje zwrot podatku z us

a bluzeczkę dostalam byla w tych ciuchach od Cioci heh

Mojemu Synulkowi to się od 2 dni wszystko poprzestawiało...wcześniej zasypial o 19 na noc a teraz dalej nie spi..Co prawda spal juz w lóżeczku odlożony ale co z tego jak za 10 min oczy jak 5 zł.. I lezy dziecina w macie i sie bawi :szok:coz ja mam poczać? Nic mu przeciez nie zmienialam w rytmie dnia a tu taki zonk. Cos bede musiala wymyslec bo tak się nie da

Ide walczyc z malym dobrej nocy!;-)

Hejo:-)
Nie mogłam Was nadgonic z czytaniem,ale udało się:tak:Tylko ze juz nie pamietam co miałam komu napisac:-(To skrobne tyle co w łepetynie zostało.
tygrysku podpinam się do zachwytów,piękną masz tą córę a i synu przystojniaczek będzie:tak:
Rysia duzo zdrówka dla Was ,jejku co za fatum nad Wami ciągle jakies okropne choróbska:no:Trzymaj się tam jakos.
patrysia dla Was tez zdróweczka.
taycia ja inhalowałam małego solą ,dawałam całą ampułkę,ja nie mam ze smoczkiem ale mam taką małą dziecięcą maseczkę i Marcelek grzecznie z nią siedział,opierałam go sobie pleckami o moją klatkę,puszczałam cos kolorowego na lapku i tak on się gapił a ja go inhalowałam.Zdrówka dla syneczka:tak:jesli przekręciłam twój nick to przepraszam.
merlinku tak nadal karmię tylko piersią:tak:Pepti dałam tylko raz z ciekawosci czy on nie głodny wieczorami skoro mnie tak mamle ciągle,a ze spał po nim krócej niż na cycu to mnie nie kusi dokarmiac, Z reszto w 19dni przybrał 500g wiec chyba mu wysta
future mniam , lubieju ze szpinakiem:cool2: nigdy nie robie bo mój pan nie lubi a Alan uczulony kiedys był a teraz to nie wiem moze mu mineło i by nic nie było.
anusienka mysle ze własnie chodzi o ciężko strawnosc grzybków ,ja jadam pieczarki małemu nic nie jest a tez sa niby ciężko strawne
axa fajnie że małej dobrze w pl,pisz bo smutno było bez Ciebie.
claudynkadobrze ze wróciłaś,bo laseczki martwiły sie tu o Ciebie.
Co do tego co ja jako matka karmiaca będę jadła to tak,na Wigilii ziemniaki z ziemniakami a reszta świat miesko pieczone i swojskie wędzone:-p
Nie no żartuje az tak źle to nie bedzie ale ze Marcelek alergik to za wiele nie wszamie.Mam ugotowane zamrożone uszka z samych pieczarek,ugotuję sama taki troche oszukany barszczyk.i to wezmę ze sobą do mamy,a do ziemniaków zastanawiam się nad rybką bez paniery(troche sie boje bo to tez alergen).
a na święta zrobie sobie nóżki w galarecie,bo to akurat moge i kupiłam margaryne Palmę zrobie z niej szarlotkę,mam nadzieje ze bardzo go nie obsypie po chemii z tej margaryny bo niestety żle mi dziec reaguje na konserwanty.I to na tyle więcej mi nie wolno,mamy gości więc pichcic będe ale sama nie poliżę :-pDam rade.
U nas -15 i kopa śniegu.Staruszek chyba uśpił sie u Alana w pokoju bo cos cicho ide go obudzic niech idzie napalic na noc eko groszkiem(w dzien pale drzewem)dzis w nocy nie palilismy i była rano zimnica małego zabrałam z łóżeczka do siebie.

Mafu wiesz ze mam identycznie mały po kąpieli odjedzie 10 minut i wyspany
Beacia dziękuje
ayni ślicznie małego wystylizowałaś ja tez chcem takiego kota no

do nas tez jakiś mróz syberyjski idzie, trzeba grube gacie na noc ubrać hahhaaha

d o b r a n o c

Ostatnia edycja:
awersja - mąż czasami, ae zazwyczaj pierogi. Beacia, to rób dla siebie.

My czekamty już na ten koniec swiata. nawet nie wiem,c zy się malować. czy to potrzebne. po co haha.

Guciu spał dziś ładnie, ale teraz od 7.15 już się bawi. Hesia już lepiej, wiec czas zaczac pakowac prezenty.....

WITAM:)

Walec mnie przejechał-tak się czuje!

Dzieci ładnie noce przespali i ogólnie się fajnie czuja :))katar kaszle jest u nich ale to już nie to co przed anty.także fajnie chociaż u nich :)

Wczoraj zmywarka wypróbowana i fajnie :)

ZDRÓWKA wszystkim!

Przepraszam że tak nie poodpisuje ale nie mam siły...

Patrysia- kuruj się!

Żyjemy? Future- ja tam się umaluje. Jak ma się Świat skończyć to chociaż chcę ładnie wyglądać :p
A jeżeli to była ostatnia noc to była super! Wyspalam się. Kacper spał od 21 do 9 z pobudkami o 2,4 i 6.

Miłego dnia i zdrowia dla chorowitków :)

reklama
Do góry