reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hej

ja bez humoru wiadomo kto winny. co mi dzis dziec zrobil o jezu malo zawalu nie dostalam - polozylam go na brzuszku bo aplikacji mucofluidu a ten sie podniosl na raczkach i glowka mu tak szybko opadla ze az w klate brodka uderzyl... ale chyba nic mu nie jest. ale zem sie strachu najadla...

dzis bylismy na wycieczce w lazience akurat pranie sie pralo maly az sie zaslinil tak patrzyl na wirujaca pralke :D

szykuje malego na spacer patrze na termometr a tam - 10. zostalismy w domu. znowu. wezme go jutro do lekarzy i wroci z zapaleniem pluc bo nie byl dlugo na spacerku bo tu alpejskie klimaty panuja.

Oliwek juz ladnie przesypia cala noc od 23 (wczesniej nie zasnie) do 7,8. przed snem 150ml, odbijam, odkrecam go brzuchem do swojego 5 min i dziec zasniety a ja padam z bolem kregoslupa ostatnio z lopatki bolem. starzeje sie.

za 2 tyg mam urodzinki, ciekawa jestem co malz wymysli za ostatnie jego zachowania...

Risia, Patrysia o jezu ale Was wzielo :szok: zdrowka!
Marlena a co Malutkiej bylo ze na oddzial?
Axa a czytalam ze male dzieci nie lubia podrzucania i moze dlatego krzywo patrzyla na dziadka? :p
Tygrysek wiem Ty tez dasz :*
Cloudynko super ze jestes :D

pozostalym laskom buziaki :)

reklama
zdrówka ja dziś padam na nos

zaczęło się od 5, na 7 byłam w lidlu bo mieli ciuchy z hello kitty za grosze, normalnie z 200 ludzi było o 7.01 już nic nie było z tego co chciałam kupić, potem pojechałam odebrać ciuchy, które moja ciocia skądś dostała, 4 wielkie siaty (takie od garniturów) ciuchów same firmowe orsay, h&m, house, zara etc. jak nówka, ja nie mam pojęcia kiedy to wynoszę tyle tego no i mam motywacje żeby do lata schudnąć bo pełno boskich sukienek tam było tez, wchodzę w nie, no, ale kieeepsko z tym brzuchem w nich wyglądam

a to dla wszystkich wrześniówek (to ja na fotce jakby kto pytał ;-))

palma super, ze już Ci lepiej i ze się umyłaś heh
fasolka dzięki za fotkę śliczny smok ;-)
patrysia na jakie nauki masz iść? to przed Chrztem tez są? zdrówka, u nas tak Oliwka przenosi z przedszkola wszelkie świństwa na Jaska
RiSiA zdrówka
axari ja nie musiałam mieć PSl ;-)do becika ;-)super, ze malej dobrze w PL
Cloudynka no jacha ze pamiętamy, ojejku co z tym jedzeniem?
doloress ojej a co miałaś za wózek, co się stało,
taycia ten smoczek powinien być w buźce lub przy buźce, tak żeby do noska leciało, ja robie z soli fizjologicznej tak pol ampułki na raz wlewam
stokrotka ja tez jestem uzależniona od bb heh
Future zdrówka

Stokrotka ale aspiratorek jest naprawde fajny, bynajmniej ja polecam. Ja mam Fride.Fakt czasem trzeba sie wysilic ale za to ile sie wyciagnie :p moj tak nie umie sie zaciagnac jak ja haha moj operuje za to gruszka bo mi to za bardzo nie wychodzi...

Wczoraj dalam mojemu 2 lyzeczki soczku jablkowego z bobovitya co niech pomalu probuje cos innego:-) alez byl zdziwiony ale ja to sprobowalam a to jak dla mnie smaku nie ma:-D jak woda...

Gorgusia Ty ostatnio podawalas soczek Kacperkowi i jak zaczynalas? dzis tez mu dam z dwie lyzeczki a jutro moge juz tak 20ml? czy jak to
Ja mojemu maluszkowi dałam dwa dni temu do picia sok jabłkowy z herbatką koperkową taki mix znalazłam w rossmanie wlałam do buteleczki 20 ml wypił aż się uszy trzęsły :-D teraz daję normalnie po 50 ml żadnej złej reakcji nie było więc jest dobrze

no Tygrysek fajowy T-shirt :tak: w Lidlu zawsze takie tłumy jak coś fajnego i taniego rzucą, na szczęście ja nie mam tyle samozaparcia żeby pod sklepem od rana stać :-D

chciałam zaktualizować moja siatkę centylową i pochwalić się ,ze wagowo jesteśmy już ponad 10 :szok::-D i to cholerstwo nie chce się wstawić, nadal pokazuje starą :wściekła/y:

byliśmy u lekarza, info na odpowiednim wątku

zdrówka dla wszystkich potrzebujących

oj mnie też się marzy domek :tak:

Ja własnie młodej porzadek w ciuszkach zrobiłam bo jak ja przebierałam dzis( bo sie osraptkała po pachy:-p:-D)to co wyciagłam to za małe :szok: młoda zdecydowanie juz w 62 nie wchodzi :-p nastepna reklamowka dla kuzynki;-)ma termin na 22 grudnia ciekawe czy przetrzyma swieta czy nie:cool2:

no ja się tez dziś wkurzyłam na ciuchy :no: nie dość,że rozmiarówka z jednej firmy 62 już za mała to jeszcze zakładam bodziaka a tu rękawek za krótki i pieluszki nie dopinam a niby na 3 miesiące, to ja oszczędzałam na później a teraz się okazało,że jest za późno :wściekła/y:

mam pytanko co ile wymieniacie smoczki w butelkach? bo my w sumie jeszcze ani razu i mam 2 w zapasie a teraz już z większym przepływem nabyłam...

stokrotka ja zmieniam średnio co miesiąc,w pierwszym m-cu miał rozmiar nr 1, w 2 dwójkę, a od 3-6 m-ca życia 3 ale i tak chyba ze względów higienicznych zmieniałabym co miesiąc

Ja wymieniam wszystkie raz na ok miesiac smoki:-) co do ciuszkow to ja w szoku jestem bo te rzeczy ktore dzis odłozyłam jeszcze kilka dni temu dobre byłu a tu albo bodziaka dopiac nie idzie albo pajac krotki a ja nie lubie zeby naciagniete miała musi troszke luzu byc ..i dwa kombinezony takie ciensze odłozyłam bo nie wiem jak oni to robia ze rekawki nogawki jeszcze troszke długie a tułow za krotki:confused:

reklama
z MAM są smoczki 1,2,3 i potem jakieś X, ale 2 jest od 2 do 6 miesięcy
kurde to ja jakaś niehigieniczna jestem matka :szok:

policzyłam skończył mi się @, 10 dni :szok: to chyba nie jest normalne :confused::-(

Do góry