reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

stokrotka, Ayni, anusieńka WTF. Gupoty jakies sobie wkręcacie, a teraz ja głupi apewnie bede latać sprawdzać czy mały spi...

ja miałam tak z hesią. jak zabili Madzię z Sosnowca, to najpierw było, że ją niby porwał jakiś facet. a nasza sypialnia ma wejscie do kotłowni, gdzie mamy centralny piec, no i jest wyjscie na dwór. i tylko na noc to zamykamy. i powiem wam, ze kilka razy sobie wkręcałam. bo czasem słychac, że drzwi się otwierają. i ja sobie wkręcałam, że mi Hesie ktoś chce porwać.
nieraz mam sny, że ktoś mi chce porwac, ale żeby głosy słyszeć. OMG. masakra.

teraz moi spia, ja ugotowałam już zupke, pierniczki 2 partie zrobiłam, menzu robił farsz i zaraz lepimy pierogi, i jakieś miesa on przyprawia. ja sie za to nie biore.

reklama
no my wróciliśmy ze spaceru i ostatnie prezenty kupione uff :blink:
TZ odkurzy chałupę ja posprzątam i ubiorę choinkę a od jutra włażę do kuchni i niknę w garach :szok::no:
może w przyszłym roku pod palmy na święta wyjadę i ominie mnie ta cała zawierucha ach pomarzyć dobra rzecz ;-)

teraz moi spia, ja ugotowałam już zupke, pierniczki 2 partie zrobiłam, menzu robił farsz i zaraz lepimy pierogi, i jakieś miesa on przyprawia. ja sie za to nie biore.

Coraz bardziej rośnie mój podziw do Twojego męża
Gdzieś ty go znalazła???
Wczoraj pierogi, dziś mięsko, no jeszcze napisz, że piec ciasta też umie, to już w ogóle mnie zazdrość zeżre hehe

Cloudynka - wiem,ze dziewczyny dosladzaly mleko glukoza (mozna kupic w aptece). Moj Starszak byl na Nutramigenie i zaczal go pic dopiero od 9 tyg,ale dzieki Bogu pil... nie zazdroszcze,ale trzymam kciuki i za Was i za Marlene78...

U Nas nocka ciezka byla, Maly duzo kaszlal (chyba katar juz taki gesty nie jest i splywa mu do gardelka)... dzisiaj aktywny .. caly czas oslu****e go czy mu cos nie rzezi,ale poki co nie i prosze Boga niech tak zostanie... chociaz kaszel jest brzydki ...:baffled:

Od jutra zaczynam gotowanie (znaczy nie ja,a Maz) :-D:-D...Maz wreszcie w domu 2 tygodnie bedzie,wiec bedziemy w 4-czke wszyscy razem ... oby tylko chorobska sie od Nas odczepily...

Milego wieczorku!

Witam popołudniowo wreszcie sie ogarnełam:-p:-D

Marlenka zdrowka dla malenkiej:tak:

Ja dzis w koncu prezent dla mojego m kupiłam :-pna ostatnia chwile:-D, a od jutra gotowanie i pieczenie ale to juz luz bo wszyscy w domu bedziemy ,wiec i młoda bedzie miał kto bawic tz młodziez moja a my z m w kuchni ja ciasta a on ryby i mieska:-)

Awersja ale fajna rozesmiana ta twoja Tosia .....mały tyran:-pmoi przezwali moja mały terrorysta :-p;-)

Ostatnia edycja:
Coraz bardziej rośnie mój podziw do Twojego męża
Gdzieś ty go znalazła???
Wczoraj pierogi, dziś mięsko, no jeszcze napisz, że piec ciasta też umie, to już w ogóle mnie zazdrość zeżre hehe

No moj akurat ciasta też umie piec :) W sumie z przepisem to wszystko chyba by ugotował czy upiekł :) I do tego sprząta, pierze i prasuje, opiekuje się dzieckiem, itd ;) Oczywiście wszystko wymiennie ze mną. A tak się chwalę, czasem muszę sobie przypomniec jaki jest kochany, bo na codzień to chyba nie doceniam :zawstydzona/y:
My jutro sie bierzemy za porzadki, a w niedziele i poniedz. od rana gotowanie - pierwsza Wigilia u nas :)

awersja daj spokój. to tylko tak wygląda. ma wiele wad. to tylko facet.
Ja sie tak nie zachwycam jak ryba. oj nie nie. fakt, ze gotuje, ja nie muszę, ciast nie piecze, ale ze sprzątaniem, to już gorzej. jakbym miała 3 dziecko.
eh.....to tylko facet. faceci są z marsa ;)

Future :-D no facet to facet moj wszystko zrobi ale mnie do szału doprowadza bo zawsze mu musze mowic zrob to zrob tamto :no:jak mi on to kiedys powiedział ze faceci sa zadaniowi i mam mu mowic bo on w myslach czytac nie umie jasnowidzem nie jest:-p:-D

reklama
awersja daj spokój. to tylko tak wygląda. ma wiele wad. to tylko facet.
Ja sie tak nie zachwycam jak ryba. oj nie nie. fakt, ze gotuje, ja nie muszę, ciast nie piecze, ale ze sprzątaniem, to już gorzej. jakbym miała 3 dziecko.
eh.....to tylko facet. faceci są z marsa ;)

hehe:-D uśmiałam się z tego "to tylko facet"
Mój też nic nie robi bo go wiecznie nie ma w domu, a jak już jest to jest tak sraaaaaszzzznie zmęczony, że ma siłę tylko wypić piwko, posiedzieć przed kompem, ewentualnie jakiś film obejrzeć....a przepraszam młodego kąpie...zwracam honor:-D

Do góry