reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej dziewczynki po długich przemyśleniach postanowiłam się do was przyłączyć. Termin mam na 15 września byłam we wtorek u lekarza i powiedział mi że to 7 tydz i 5 dzień (było już tętno ) mam nadzieję że teraz już wszystko będzie w porządku.

reklama
Cyniczna byłam już 3 razy u lekarza bo już 3 tydzień się męczę i nic. Niby rzadziej kaszlę ale jak zacznę to tragedia :(

Co do tragedii w Sosnowcu - brak mi słów.

cyniczna- ja też cały czas śledzę tą tragedię. I nie mogę się otrząsnąć i zrozumieć jak mogło do tego dojść.:wściekła/y:

Właśnie... Pytanie tylko "do czego doszło?". Bo ta kobieta tak mataczy, plącze i kłamie, że nie wiadomo, co jest prawdą. Mam nadzieję, że prokuratura nie da z siebie dłużej wała robić i wyjaśni tą sprawę szybko... 9 dni kobieta z policji, prokuratury i całej Polski durni robiła!!!! Tyle osób się zaangażowało, współczuli jej, szukali Madzi, ogłoszenia rozwieszali, rozpowszechniali na facebooku... A ona płakała, błagała przed kamerami...
Nie no, w głowie mi się to nie mieści....

Taka maleńka, śliczna, radosna dziewczynka... Na kogo taki Maluch ma liczyć, jak nie na mamę? Mama najważniejsza, mama najbliższa, do mamy ma bezgraniczne zaufanie...

Nie, nie, nie mogę...

Ja czytałam wypowiedź lekarza pediatry że upadek z takiej wysokości jak mówi ta matka nie spowodowałby śmierci u półrocznego dziecka

Ja tez nie moge w to uwierzyc. Rozmawialam wczesniej z moja mama i ona mowi ze jej sie nie podoba matka. Ja na to : Mamo jak mozesz tak mowic, kobieta na skraju zalamania. Po prostu mame opieprzylam za te domysly, a jednak miala nosa.

Najgorsze jest to ze teraz jesli taka sytuacja bedzie miala naprawde miejsce tzn ze komus porwa dziecka. Spoleczenstwo spojrzy na to zupelnie inaczej :( nie bedzie takiego odzewu i checi pomocy.

Witaj Dziewczyno82 :-) mamy bardzo podobny termin .
Co do Sosnowca to słów brak poprostu :szok:.

Powiedziałyście już rodzinie ze spodziewacie się dzidzi ,u mnie mąż wie bo test robilismy razem i moja przyjaciółka .Postanowiłam narazie nikomu nie mówic ze strachu poprostu ,córka bardzo przezyła stratę siostrzyczki i nie chcę ryzykować ...

Witaj fasolka 35 ja jeszcze nikomu nie mówiłam i chyba na razie nie będę mówić. Wie tylko mój mąż. Na razie nie spieszę się żeby komuś powiedzieć. Dzisiaj chodziłam robić podstawowe wyniki ale myślałam że nie dojdę tak jakoś słabo się czułam. A w ogóle to mogłabym całymi dniami spać.

Ja Pani Katarzynie W. nie wierzę już zupełnie. Nie wierzę w wypadek, nie wierzę w jej łzy, nie wierzę... Jak bardzo trzeba być perfidnym i wyrachowanym, żeby coś takiego zaplanować? Nie zadzwoniła po pomoc, z zimną krwią ukryła zwłoki, uderzyła się w głowę i podniosła lament na całą Polskę, że jej dziecko porwali. "Oddajcie naszą Perełkę" - zakłamana suka!!! Mam nadzieję, że sekcja zwłok wszystko wyjaśni. Choć nie liczę na to, że Pani Kasia poniesie jakieś konsekwencje... Zostanie uznana za niepoczytalną, skierowana na leczenie. Nie ma co łudzić się też, że ją sumienie zje, bo ona jak dotąd swojego sumienia nie pokazała... Koszmar jakiś!!!!

I pomyśleć, że jej wierzyłam, choć moja mama stawiała na to, że ta kobieta sprzedała córkę... Współczułam jej szczerze, naprawdę. Patrzyłam na Tycią nie potrafiłam sobie wyobrazić, jak strasznie musi ta matka cierpieć.... KPINA!!! ZADRWIŁA ZE WSZYSTKICH!!! Z zimną krwią zaplanowała... Jak, jak tak można?????

Bulwersujące!!!

ja tez przyznaje, ze to sie wydarzylo w Sosnowcu totalnie mnie zszokowalo. Naprawde wierzylam, ze rodzice nie maja z tym nic wspolnego. Bardziej myslalam, ze dziecko porwano i wywieziono do Niemiec. Ach! Poryczalam sie wczoraj jak bobr, caly dzien telewizor na tvn24. Wszystko co powiedzial jasnowidz Jackowski tylko sie potwierdzilo... Nie wierze w nieszczesliwy wypadek, po takim czyms normalnym odruchem bylby telefon na pogotowie. To co sie stalo swiadczy tylko o tym, ze chciala cos ukryc. Bardzo to wszystko przezywam pewnie dlatego, ze jestem w stanie w jakim jestem.

reklama
Wszystkie chyba żyjemy tą tragedią w Sosnowcu. Dla mnie ta matka od początku wydawała się podejrzana.

Witaj Dziewczyno :)))

U mnie sporo osób już wie o ciąży. Moi rodzice i mama męża nie wytrzymali i musieli się pochwalić :) W końcu po raz pierwszy zostaną dziadkami.

Do góry