reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie I ja. Urzeduje już od 6 rano. Adam po paru lyczkach zasnął ponownie a ja już jakoś nie miałam ochoty spać odkąd kładę się o 22.

Wczoraj i przedwczoraj miałam sławny kryzys laktacyjny. Brałam się za odciaganie a tam jakieś marne 30 ml :confused: wczoraj to już płakałam mężowi w koszule i klnelam na te nakładki (bez nich niestety nie da rady u nas) i już byłam gotowa na zakup mleka mod ale postanowiłam spróbować wypić dużo płynów a potem odciagnac metoda 7-5-3 i polecialo 70... już trochę lepiej. Dziś z kolei nakarkilam malca i jeszcze 100 odciagnelam wiec będę walczyć :rolleyes:

Po południu mamy kontrole w biurze konsultacyjnym i omowie to z nimi. Ciekawa jestem ile Adam waży i mierzy.

Mój mąż ma 10 dni wolnego w okresie swiatecznym ale się cieszę! Będziemy sie byczyc jak baki.

Axarai z ciekawości spytam bo mam mame w de i ona pytała ile kosztuje mleko mod w Dojczach bo nie zwróciła uwagi ;) widzę ze w pl tanio nie jest. Ona mi czasem przywozi kosmetyki dla malego Bubchen itd może coś polecisz z tamtejszych kosmetyków? U nas Nutrilon (Nutricia) 900 g kosztuje 10.85 €

reklama
WITAM:)

Ja w lepszym humorze:)

Za to Domiś mi się rozchorował nieźle i do teatru dzisiaj nie pojechał...

Alanek też kichnie i woda wyleci z noska i coś Marcelek kicha także pewnie katarzyska będa...

Zdrówka potrzebujacym!

Jak pomyśle o gotowaniu na chrzest/śieta to odechciewa mi sie już :p

Patrysia ja sie ciesze ze chrzest juz mam z głowy ,ale na swieta jest tez co robic tym bardziej ze najprawdopodobniej moi rodzice beda u nas na wigili:-) i tak siedze i sie zastanawiam co upieke a co w cukierni zamowie jakie sałatki itp zrobic i liste zakupow swiateczna mojemu na jutro robie chłop sie załamie chyba:-p:-D a w niedziele mam w planach dzieciarnie do babci i po prezety z moim jechac bo narazi dla Szymona mamy prezent a reszta w lesie;-)

FASOLKA na szczescie prezenty pokupowane tylko zapakowac ;)ja jeszzce całkiem planu jedzeniowego nie mam obmyslone :p ale obiad słodkie tak :)na kolacje trza coś wymyslec aby było troche tego jedzonka...

reklama
Do góry