reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie I ja. Urzeduje już od 6 rano. Adam po paru lyczkach zasnął ponownie a ja już jakoś nie miałam ochoty spać odkąd kładę się o 22.

Wczoraj i przedwczoraj miałam sławny kryzys laktacyjny. Brałam się za odciaganie a tam jakieś marne 30 ml :confused: wczoraj to już płakałam mężowi w koszule i klnelam na te nakładki (bez nich niestety nie da rady u nas) i już byłam gotowa na zakup mleka mod ale postanowiłam spróbować wypić dużo płynów a potem odciagnac metoda 7-5-3 i polecialo 70... już trochę lepiej. Dziś z kolei nakarkilam malca i jeszcze 100 odciagnelam wiec będę walczyć :rolleyes:

Po południu mamy kontrole w biurze konsultacyjnym i omowie to z nimi. Ciekawa jestem ile Adam waży i mierzy.

Mój mąż ma 10 dni wolnego w okresie swiatecznym ale się cieszę! Będziemy sie byczyc jak baki.

Axarai z ciekawości spytam bo mam mame w de i ona pytała ile kosztuje mleko mod w Dojczach bo nie zwróciła uwagi ;) widzę ze w pl tanio nie jest. Ona mi czasem przywozi kosmetyki dla malego Bubchen itd może coś polecisz z tamtejszych kosmetyków? U nas Nutrilon (Nutricia) 900 g kosztuje 10.85 €

reklama
WITAM:)

Ja w lepszym humorze:)

Za to Domiś mi się rozchorował nieźle i do teatru dzisiaj nie pojechał...

Alanek też kichnie i woda wyleci z noska i coś Marcelek kicha także pewnie katarzyska będa...

Zdrówka potrzebujacym!

Jak pomyśle o gotowaniu na chrzest/śieta to odechciewa mi sie już :p

Patrysia ja sie ciesze ze chrzest juz mam z głowy ,ale na swieta jest tez co robic tym bardziej ze najprawdopodobniej moi rodzice beda u nas na wigili:-) i tak siedze i sie zastanawiam co upieke a co w cukierni zamowie jakie sałatki itp zrobic i liste zakupow swiateczna mojemu na jutro robie chłop sie załamie chyba:-p:-D a w niedziele mam w planach dzieciarnie do babci i po prezety z moim jechac bo narazi dla Szymona mamy prezent a reszta w lesie;-)

FASOLKA na szczescie prezenty pokupowane tylko zapakowac ;)ja jeszzce całkiem planu jedzeniowego nie mam obmyslone :p ale obiad słodkie tak :)na kolacje trza coś wymyslec aby było troche tego jedzonka...

reklama
Do góry