reklama
maluszek2012
Fanka BB :)
Jezusie co za noc... ja nic nie kumam...Dawid w ciagu dnia spokojnie wytrzymuje 2 godzinki bez cyca, przewaznie jada co 3 a w nocy normalnie pobudka co godzine, raz bylo,że dwie...
w ogole ciezko bylo mi go uspic,wariowal,fikal no ale w koncu sie udalo hmm 23.20...
Ja biore wit te co w ciazy PREGNA PLUS
w ogole ciezko bylo mi go uspic,wariowal,fikal no ale w koncu sie udalo hmm 23.20...
Ja biore wit te co w ciazy PREGNA PLUS
P
patrysia*
Gość
MEGAN o jej i co tu na szybkiego wymyślec?hehe
T
taycia
Gość
Czesc Babeczki!
No Swieta tuz tuz,a ja jedyne co zrobilam to wypisalam kartki swiateczne
U mnie w nocy znowu byla powtorka z rozrywki. Poszedl spac o 20,a 23.30 on sie kreci,ze glodny,wiec ja smoka.. nic nie daje,wiec biore go do lozka..zasypia w sekunde i spi do 2!!!!!!!!!!!! kurcze,czemu nie moze tak spac w swoim lozeczku???
My dzisiaj tez na szczepieniu bylismy... poki co poszedl spac,ale biedny plakal jak go kula... no i mamy znowu katarek,bo Starszak mocno podziebiony ... grrrr....
Pozdrawiam Was serdecznie!
No Swieta tuz tuz,a ja jedyne co zrobilam to wypisalam kartki swiateczne
U mnie w nocy znowu byla powtorka z rozrywki. Poszedl spac o 20,a 23.30 on sie kreci,ze glodny,wiec ja smoka.. nic nie daje,wiec biore go do lozka..zasypia w sekunde i spi do 2!!!!!!!!!!!! kurcze,czemu nie moze tak spac w swoim lozeczku???
My dzisiaj tez na szczepieniu bylismy... poki co poszedl spac,ale biedny plakal jak go kula... no i mamy znowu katarek,bo Starszak mocno podziebiony ... grrrr....
Pozdrawiam Was serdecznie!
P
patrysia*
Gość
TAYCIA szczepiłas jak dziecko ma katar?
Ale mnie cyc boli...gorączki już nie ma,ale cyc jeszcze obolały i czerwony. Ech...z tym moim karmieniem. Z każdym kolejnym zapaleniem mówię sobie,że to koniec z karmieniem,ale nie umiem sie z nim rozstać. Tak się do laktatora przyzwyczaiłam
Ja nie biorę witamin,ale jakieś chyba powinnam zacząć. Wypadania włosów nie zmniejszą,ale może trochę mnie wzmocnią.
Mój Kacper rzadko się śmieje na głos, nie przekreca się w żadnym kierunku- tylko kręci się wokół własnej osi Ale na każdego dziecia przyjdzie czas i nie można się stresowac.
Teraz Kacek śpi. Miał fajną noc- stańko od 21 do 8 i dwie krótkie pobudki na jedzonko.
Dziś bez spaceru,bo boję się cyca przeziębić.
Boicie się końca świata? Jeszcze niecałe 2tyg
dostajesz od mnie medal, za tego posta :-):-):-) Moja niunia też się nie chce na boki przekręcać, tylko jak ją kładę spać tak normalnie jak jest łózio ( w pionie ), to jak sie obudzi, jest juz całkowicie w poprzek na prawo ( w poziomie ) , od dwóch dni próbuje wziąć grzechotkę w dłonie i trafić nią do bużki, konczy się płaczem, bo trafic nie może, albo zabawka leci z rączek ...
Tygrysek1985
Fanka BB :)
megan mój tez
POMOCY ktoś tu podawał dziecku sok jabłkowy ile i jak plissssssssssss o szybka odpowiedz
POMOCY ktoś tu podawał dziecku sok jabłkowy ile i jak plissssssssssss o szybka odpowiedz
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kochane!!!
Dziś 3 miesiączki kończą Patrycja Fasolki , Hubercik KasiaP , i Moja Ada Dużo Całusków i Uśmiechów dla Naszych Skarbów!!!!
faktycznie po co się odchudzać, jak ma być koniec świata
Awersja! Niezbyt lubiany zawód, szczególnie przez tych co akcyzę muszą płacić!:-)
Maluszek ja nie miałam problemu z odzwyczajeniem Kacka. Może właśnie przez to, że nigdy Go nie stresowałam tym, że musi spać osobno nie było kłopotu z "odstawieniem" dostał piętrowe łóżko, bo koniecznie chciał spać u góry, ale zanim kupiliśmy to łózko spał już sam na materacu u siebie w pokoju, bo czekał na to łóżko Moja siostra natomiast raz pozwalała małemu z nią spać, raz nie, i młody do dziś a ma 4.5 roku śpi raz z nimi raz sam.
Tak, że się nie przejmuj, tym bardziej, że Tobie sprawia to przyjemność
Megan moja mama powiedziała, że nie mam Malutkiej do roku pokazywać lusterka, bo nie będzie szybko mówiła
Adolina nie przewraca się na boki, na brzuchu nienawidzi, a w głos tak się śmieje, że czkawki zaraz dostaje!
Gorgusia, i inne mamusie które tak się męczą z tym cycowaniem, a jednak się nie poddają są niesamowite, zresztą to już mówiłam sto razy!
Dziś 3 miesiączki kończą Patrycja Fasolki , Hubercik KasiaP , i Moja Ada Dużo Całusków i Uśmiechów dla Naszych Skarbów!!!!
faktycznie po co się odchudzać, jak ma być koniec świata
Awersja! Niezbyt lubiany zawód, szczególnie przez tych co akcyzę muszą płacić!:-)
Maluszek ja nie miałam problemu z odzwyczajeniem Kacka. Może właśnie przez to, że nigdy Go nie stresowałam tym, że musi spać osobno nie było kłopotu z "odstawieniem" dostał piętrowe łóżko, bo koniecznie chciał spać u góry, ale zanim kupiliśmy to łózko spał już sam na materacu u siebie w pokoju, bo czekał na to łóżko Moja siostra natomiast raz pozwalała małemu z nią spać, raz nie, i młody do dziś a ma 4.5 roku śpi raz z nimi raz sam.
Tak, że się nie przejmuj, tym bardziej, że Tobie sprawia to przyjemność
Megan moja mama powiedziała, że nie mam Malutkiej do roku pokazywać lusterka, bo nie będzie szybko mówiła
Adolina nie przewraca się na boki, na brzuchu nienawidzi, a w głos tak się śmieje, że czkawki zaraz dostaje!
Gorgusia, i inne mamusie które tak się męczą z tym cycowaniem, a jednak się nie poddają są niesamowite, zresztą to już mówiłam sto razy!
reklama
fasolka
ubiegłaś axę ale idzie ci świetnie i nawet obrazki powklejałaś :-)
tygrysek
to nie ja pisałam o tym soku ale pamiętam, że dziewczyna pisała (nie wiem czy to aby monaliza nie była)
że najpierw dała tyle co na łyżeczce
a każdego następnego dnia zwiększała ilość soku
tylko nie pamiętam ile maksymalnie dawała.
dziś możesz tę łyżeczkę podać
a później to już ci pewnie właściwa osoba odpowie
mafu
ile ten twój synuś ma włosów!!!
ubiegłaś axę ale idzie ci świetnie i nawet obrazki powklejałaś :-)
tygrysek
to nie ja pisałam o tym soku ale pamiętam, że dziewczyna pisała (nie wiem czy to aby monaliza nie była)
że najpierw dała tyle co na łyżeczce
a każdego następnego dnia zwiększała ilość soku
tylko nie pamiętam ile maksymalnie dawała.
dziś możesz tę łyżeczkę podać
a później to już ci pewnie właściwa osoba odpowie
mafu
ile ten twój synuś ma włosów!!!