reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Dobryyyy my tez juz na chodzie :D
Ale ciemnica za oknem jak ja nie cierpie zimy :zawstydzona/y:

Moj budzik obudzil sie tylko raz o czwartej wiec chyba sie naprawia :blink:
teraz oglada wiadomosci w tv. Wspolczuje mojemu mezowi ze w takich okolicznosciach wraca dopiero z pracy, gdzie ciemni i zimno i na ulicach pusto. Ale nagrzalam mu lozko na 31 stopni :)

Dzis w Holandii jest Mikolaj, i napisze wam tu taka ciekawostke, Mikolaj ma swoich czarnych pomocnikow, nieoficjalnie mowi sie, ze to sa jego niewolnicy hehe. Sinterklaas przyplywa statkiem do Holandii, tu porusza sie na koniu, gdzie witaja go miliony dzieci i doroslych na ulicach, policja, ochrona itd, a potem odplywa do Hiszpanii.

Sinterklaas-personeelsfeest-met-zwarte-pieten.jpgmedia_xll_1427481.jpg

Tygrysie i co nakarmil malego czy nie? A zarzekal sie, ze to on dzisiaj wstanie do malca . :baffled:

Milego dnia !!!

WITAM:)

Wsio porobione...tylko teraz zdjąć suche pranie i powiesić mokre ;)

Od teściowej ja z M dostalismy na urodziny kaskę i na święta kurę rosołową :)) także dzisiaj na obiad rosołek i na chrzest jako pierwsze danie bedzie rosół :))

TYGRYSEK ech faceci...tak w ogóle kobitko my się musimy raz zgadać no nie?mieszkamy "koło"siebie a na herbatkę nie załapać się?nie nie tak nie moze byc :p
FASOLKA o własnie tak 100% racji w tym co wkleiłaś :))

Tak waga w pewnym momenie już tak nie rośnie :) moje dzieci byli kluseczki a jak zaczeli raczkować chodzić to juz tak nie rosła ;)teraz dzieci praktycznie leżą śpią i jedza także nie dziw że fałdki sie robią :D

Jak moje dzieci maja powyżej 37 to ja juz zapodaje coś i dzieki temu nie szaleje gorączka u nich ba od razu lepiej sie czuja :)takze ja nie czekam aż mi tu 38 będzie przekraczać....robie tak odkad pierwszy syn na świecie...bardziej bym nie stawiała na jakieś teorie a na przeczucie matki gdyż u jedej osoby 37,5 to już gorączka do zwalczania a u innych bo tyle że temp.podwyższona...

Dzien dobry :-)
Maci nas dzis zrobil w konia, wstal o 6:30, obudzil wszystkich wlacznie z bratem, a teraz padl do spania i zadowolony :-)
Tom mnie tez ciagnal do klockow, ale go namowilam, zeby meczyl babcie i ona z nim uklada ;-) rzadko ma wnuki, to niech odczuje ich obecnosc ;-)
Tom teraz ma 3 lata, wazy ok 16kg i jest chudy, wyciagnelo go. Ale ta wage ma od ponad roku. Je za dwoch, ale wlasnie wtedy byl taka mala "kluska". teraz ma wiecej ruchu i widac efekty.

Piąta :-):-):-)
Dziecko spało od 18 do 7.20 z dwoma pobudkami na mleko ;) posiedziało przed telewizorem ( bo to maniak telewizyjny ) wypiło mliko i poszło spac, wiec mam chwilkę na kawę.

Hej hej. Szósta!
U nas noc spokojna-Maly odpadł o 21 i budził się dwa razy na jedzonko-o 2 i o 4. O 3 musiałam jeszcze odciągnąć mleko,a o 6 Kacperek zrobił sobie godzinną przerwę w spaniu. Ja juz po śniadaniu siedzę z laktatorem,a Młody śpi.
Jeszcze sie nie posrałam :-p
Ale ładnie słoneczko świeci!

reklama
Witam się.
Już z kawą, ale to już chyba nałóg bo młoda dała dzisiaj pospać. Zasnęła o 2:30 zaczęła się wiercić po 1 ale zapodałam jej smoka przytrzymałam żeby nie wypluła i myślałam, że obudzi się tak jak zawsze o 2-3 a ona dopiero 4:30 :szok: dostała 120ml mleka i do 8:20 kolejna butla120ml i dalej śpi:-)

Tygrysek
bardzo dobrze!
Ayni filmik już jest na zdjęciowym:)

Do góry