dzien dobry
u nas dziecko spalo o 21, wstalo o 4.40 i tak spal do 7.40 , nie wiem co on tak pelnymi godzinami sypia
Nagapalmo - wspolczuje, bo ja tez sie czasem wsciekam jak Adam ma gorszy dzien i marudzi a ja glodna. Chociaz hustawka przewaznie zalatwia sprawe , to jednak nie zawsze
najgorsze jest to, ze moj chodzi spac przy cycku a potem pare min lezy mi na kolanach zanim odstawie do lozeczka, bo jak odstawie go z otwartymi oczami to sie wierci jeszcze i wydaje dziwne dzwieki
i wiem, ze to niestety moja wina, bo ja go tak nauczylam. Probuj szukac innych sposobow, czytaj ksiazki , nie daj sie sterroryzowac.
Zauwazylam, ze sporo sposobow na dziecko zapozyczam od Cesar'a Milan z programu o tresurze psow Dog Whisperer.
Tak wiec zanim cokolwiek zrobie kiedy mam wsciekle dziecko, to wprowadzam go w stan relaksu, wtedy jest duza szansa powodzenia. Jakis ten Cesar uniwersalny.
A moje dziecko lezy samo w kojcu i cos sobie gada, co jest CUDEM, bo box poszedl w odstawke juz dawno temu i normalnie to mogl tam moze 10 min przelezec a tu prosze, taka niespodziana.
Tak ostatnio rozmawialysmy o tych ciazach i kolezanka, ktora ma coreczke 2 miesiace starsza od Adasia jest w 6 tyg ciazy!
bardzo jej gratuluje i ciesze sie z nia, bo ona juz w ciazy zapowiadala ze sie zacznie od razu starac, bo miala duze trudnosci z zajsciem. Bardzo ja podziwiam.
Tak sobie pomyslalam, ze to super to wszystko przechodzic od nowa, usg, oczekiwanie, kopniaczki.. ach, az sie lezka w oku kreci.