R
RiSiA
Gość
cześć dziewczynki
powoli wracam do żywych (obym nie powiedziała tego w złą godzinę )
Merlin ja chrzczę tylko dlatego, żeby dziecko nie miało problemow... wiem jakie problemy moze mieć w szkole i jacy są księża(nie wszyscy oczywiscie). Znam przykład, że dziecko wyzwane bylo od dziecka szatana...bo bylo innej wiary...ale u nas nie ma problemu bo i ja i M jesteśmy tej samej wiary
Palma wg mnie za wcześnie na dokarmianie...
Maleństwo niektóre dzieci rodzą się z zębami więc możliwe
Kasia P pulmex baby
Maluszku ja przesżłam przez Camille, Dentinox, Bobodent... wszystko działało na chwilę a ząbkowanie było mega odjechane u Sebka, że po nocach nie spalismy... ja za dwa na noc i na dzień dalam 55 zł z przesyłką
Axarai no my też mieliśmy problem z chrzestnym...
Merlin, ale jakim termometrem? jeżeli na czoło to temp nie jest wiarygodna bo pot obniża temp.
Merlin ja bym nie odpuściła taka sama wiara M jak i Twoja...niech dziecko samo zadecyduje jak bedzie starsze.
Axarai fotka cudna
Martusia a podajesz cos na kolki?
Megan dobre z tą windą
Awersja zawsze cieżko jest wrócić do pracy bo taki roczniak to dopiero przeżywa...
Megan masakra... ja do pracy wracam hmmm w 2016 roku
Ryba u nas też tak bierze 1500 w zwyż...
Mafu dlatego mnie się nie oplaca wracać do pracy bo musiałabym do tego interesu dokładać...
Cloudynka lepsza teściowa niż obca baba... moja koleżanka szukała niani i nawalona babka przyszła... zdrówka!
zazdroszczę takiej teściowej!
Polisia no swoja firma to z jednej strony ok a z drugiej wiadomo trzeba wszystkiego pilnować - kciuki za bioderka
Cloudynka moj Adus taki klusek, ze na szerokość nie miesci się w 62
Martyna wy na drugie a ja jeszcze na pierwszym nie byłam pojde na wiosnę
Anmika a moze inny smok co??
Ewad witaj
Askaaa witaj
Tygrysek niezła wpadka
Fasolka mam nadzieje, ze nie ja bo już nie planuje
Merlin Orajel Baby ale nie jest dostępny w PL na e-bay można kupić tylko trzeba patrezeć na wiek dziecka
powoli wracam do żywych (obym nie powiedziała tego w złą godzinę )
Merlin ja chrzczę tylko dlatego, żeby dziecko nie miało problemow... wiem jakie problemy moze mieć w szkole i jacy są księża(nie wszyscy oczywiscie). Znam przykład, że dziecko wyzwane bylo od dziecka szatana...bo bylo innej wiary...ale u nas nie ma problemu bo i ja i M jesteśmy tej samej wiary
Palma wg mnie za wcześnie na dokarmianie...
Maleństwo niektóre dzieci rodzą się z zębami więc możliwe
Kasia P pulmex baby
Maluszku ja przesżłam przez Camille, Dentinox, Bobodent... wszystko działało na chwilę a ząbkowanie było mega odjechane u Sebka, że po nocach nie spalismy... ja za dwa na noc i na dzień dalam 55 zł z przesyłką
Axarai no my też mieliśmy problem z chrzestnym...
Merlin, ale jakim termometrem? jeżeli na czoło to temp nie jest wiarygodna bo pot obniża temp.
Merlin ja bym nie odpuściła taka sama wiara M jak i Twoja...niech dziecko samo zadecyduje jak bedzie starsze.
Axarai fotka cudna
Martusia a podajesz cos na kolki?
Megan dobre z tą windą
Awersja zawsze cieżko jest wrócić do pracy bo taki roczniak to dopiero przeżywa...
Megan masakra... ja do pracy wracam hmmm w 2016 roku
Ryba u nas też tak bierze 1500 w zwyż...
Mafu dlatego mnie się nie oplaca wracać do pracy bo musiałabym do tego interesu dokładać...
Cloudynka lepsza teściowa niż obca baba... moja koleżanka szukała niani i nawalona babka przyszła... zdrówka!
zazdroszczę takiej teściowej!
Polisia no swoja firma to z jednej strony ok a z drugiej wiadomo trzeba wszystkiego pilnować - kciuki za bioderka
Cloudynka moj Adus taki klusek, ze na szerokość nie miesci się w 62
Martyna wy na drugie a ja jeszcze na pierwszym nie byłam pojde na wiosnę
Anmika a moze inny smok co??
Ewad witaj
Askaaa witaj
Tygrysek niezła wpadka
Fasolka mam nadzieje, ze nie ja bo już nie planuje
Merlin Orajel Baby ale nie jest dostępny w PL na e-bay można kupić tylko trzeba patrezeć na wiek dziecka