reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Wczoraj miło dzionek spędzony u cioci :))

PALEMKO GRATULACJE!!:))
STORKOTKA słodzinka:))

Moje chłopaki też mają ładne rzęsy :)

Koty nie ja bym nie ufała ale nawet i psu także od dzieci mych wara ;)

ZDRÓWKA DZIECIACZKOM!

reklama
no hej. moje spią.
ja odkurzacz pusciłam, i prasowanko dalej. i pomyśleć, ze tak do 18tki im bede prasowac. albo i dłużej haha. no może Helusia mi bedzie pomagała.

ja dzis jade do gorzowa na zakupki, i obadać jedną przychodnie, może przepisze tam dzieci. zobaczymy.
aha i menżu musi sobie garnitur kupic, bo za 2 tygi wesele.

no hej. moje spią.
ja odkurzacz pusciłam, i prasowanko dalej. i pomyśleć, ze tak do 18tki im bede prasowac. albo i dłużej haha. no może Helusia mi bedzie pomagała.

ja dzis jade do gorzowa na zakupki, i obadać jedną przychodnie, może przepisze tam dzieci. zobaczymy.
aha i menżu musi sobie garnitur kupic, bo za 2 tygi wesele.

Future moze prasowac nie bedzie ale inne rzeczy bedzie ci pomagac robic:tak:moja chciała swoje rzeczy prasowac ale jak raz zobaczyłam w jakim tepie ona to robi to juz wole jej sama prasowac bo na prad bym nie wyrobiła:-p :-D

Spacer zaliczony chałupka ogarnieta zupka sie gotuje młoda spi to mam czas dla siebie:-p a po południu kuzynka ma mnie nawiedzic z dzieciaczkami ...
U nas chłodno ale słonko pieknie swieci :-)

czesc dziewczyny

Maluszek ja polecam Orajel Baby dostępny tylko za granicą ale można na e bay kupić. Jedyny środek, który naprawdę pomaga na ząbkowanie... a przetestowalismy wszystkie polskie...

Kasieq ja miałam wszystkie owulki takie bolesne po pierwszym porodzie.

witam nowe dziewczyny

no więc tak, żebym nie miała latwo... to tak:
Sebciu - u lekarza prawie dobrze, tzn gardło jeszcze nie ok dlatego dostał kolejną dawkę antybiotyku. Mam się pojawić w piątek. Morfologia nie wyszła bo skrzepy się zrobily i nie dalo rady. CRP wysokie bo 242 a norma jest do 5...

Adus - no cóż ma zapalenie spojówek dostał krople, oczka strasznie mu ropieją biedaczek niespokojny...jak do tygodnia nie przejdzie mam sie z nim stawić u okulisty

Ja - odebrałam cytologie wyszły mi jakieś dziadostwa...muszę iść do gina... ale kolejna wizyta wolna dopiero na 3-1-2013 więc muszę tyrać prywatnie...

A u mnie trzeci raz juz atrakcje z piersiami. Boli mnie jedna, jest zaczerwieniona od dołu, temp.ponad 38 stopni wczoraj wieczorem, ból całego ciala, miesni, stawów, skory, jak przy grypie, ból głowy, zdycham normalnie. Ale co zrobic, przystawiam Małego do chorej piersi ile wlezie, przykladam liście kapusty - od wczoraj wieczora jest poprawa. Czekam aż przejdzie zupelnie. Pewnie dlatego to wszystko, że mały duuuużo ssie w dzien, tak co 1-1,5 godz. a w nocy dość długo spi i wtedy piersi prawie pękają z nadmiaru mleka. W ogóle mleka mam full, jeszcze z dwóch Antków bym wykarmiła ;P No ale jak widac nadmiar tez nie jest dobry...

hejka wczoraj chrzcilismy jasia. śmiał się do księdza jak podeszliśmy i przysięge składaliśmy tą wierzymy-wyrzekamy sie.
w sobote moi bracai i B zaczeli jużx pić wczoraj normalnie nachlani na maksa. ja jedyna abstnentka. Jas ma afty w buzce. kupiłam dzis lek. teraz slodko sobie spi potem na spacer idziemy. jestem obolała wczoraj spalam na podlodze a dzis zasnełam na poł siedząco a potem na kawałku łóżka spałam. nie wyspałam sie. to była ciężka noc. pilnowałam B i Jasia

co do @ to ja miałam w zeszłym miesiącu a teraz nie i się zastanawiam czy to może jednak nie była @ tylko nawrót krwawienia po porodzie.

witam nowe mamusie

co do ząbkowania też myślałam ze już przechodzi. krzyk ssanie piastek moich palców ciagnął smoka mocno. i białe jakby zalążki ząbków widziałam na górnej wardze a to jednak nie zalążki ząbków tylko afty. dzis u lekarza byłam. smaruje nystatyna.

jak te nasze dzieci szybko rosną niedługo będą nam uciekać i mama wołać.:-D

potem dodam fotki z chrzcin jakies

Ryba ja mam to samo w dzień Adus non stop na cycu a w nocy budzi się raz... i cyce jak kamienie ale nie miałam jeszcze tak, żebym miala temp.

reklama
Dobry dzień!;-)
My już po spacerku, a teraz maly jeszcze ubrany śpi w łóżeczku przy oknie otwartym..mam nadzieje że przy katarku tak można..

Palma
- GRATULUJE!!:-)
Kasieq- moja owulacja też bolesna, zresztą tak jak @.. ale tak na owu. to mnie jeszcze nie bolało:wściekła/y:
Merlin- ja do robienia zdjec ze mną wykorzystuje najmłodszego wujka (brata) a ze ma 11 lat to do gadania nic nie ma hehe:-D
Cloudynka- Mój tez nie za bardzo lubi jesc jak go trzymam na ręcach. Najlepiej je połozony na podusi w pozycji bocznej. Ale to chyba ja go tak nauczyłam, bo w nocy mi sie nie chce wstawac i tak go karmie i chyba mu tak wygodniej poprostu..zresztą mi też bo jak mi przyjdzie go do karmienia trzymac na rekach to po chwili od tego klocusia już mi drętwieją. A co do tego wiercenia, to jak mój się tak wierci a wiem że jest głodny to poprostu za kazdym razem jak odwraca głowę to wyciągam mu butle i czekam aż się uspokoi i tak dopóki głód nie przeważy nad chęcią wiercenia.;-)
Patrysia- ja tez nie jestem ufna w obec zwierząt.. ale je w ogóle bojazda jestem i się ich po prostu boję
Ryba i Risia- ZDROWIA życzę !

Do góry