T
taycia
Gość
FutureMummy mój maluszek dostaje mm bebilon ar bo strasznie ulewał, staram się nie wsypywać większych miarek wręcz przeciwnie takie niepełne, pewnie dlatego takie kupki bo to mleczko gęste, ale zauważyłam że rano jest twarda a popołudniu zdarza mu się zrobić drugą i ona jest już ok, nie wiem czemu tak się dzieję.. co do ilości to on od początku jadł więcej ale duży z niego chłopak ma dwa miesiące a waży 7300 i ma jakieś 67cm. więc potrzebuję więcej, czasem to mam wrażenie że po tych 160 dalej głodny ale smok i jest ok
Wow!!!!!!!!! a myslalam,ze ja mam duzego Facecika. Moj ma pewnie kolo 6 kg i 58 cm,ale skubany czasami to i 180 ml juz umie wciagnac.
Pisalyscie cos o zwierzakach. Ja mam kotke,ktora nie znosi moich dzieci,wiec luz.. tzn. omija ich z daleka. Czasami podejdzie na sekundke,powacha ich czy oddychaja i tyle. Starszaka unika jak ognia,bo On ciagle za nia biega myslelismy o piesku,bo Starszak kocha psy. Jak opiekowala sie nim Niania to miala czarnego labradora. Ten pies kochal go nad zycie i pozwalal totalnie na wszystko... ale poki co dam sobie czas zeby ich odchowac!
Co stosujecie na katar? moj Syncio sie przeziebil...4 tygodnie temu wygladowalismy w szpitalu,bo mial zapalenie oskrzeli i wlasnie zaczelo sie od kataru. Oby tym razem tak sie nie skonczylo...
P.S mam nadzieje,ze nie macie nic przeciwko,ze czasami cos skrobne i was podczytyje.
Pozdrawiam