Didi spała od 20 do 5, i od 5:15 do 9 jest goooood
Ale tak spała ciągiem -bez przerwy na papu albo zmianę pampka???
Zazdrość mnie zaraz zeżre...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Didi spała od 20 do 5, i od 5:15 do 9 jest goooood
czesc dziewczynki mam chwilke
nocka koszmar... to co się dzalo to jakaś masakra... nigdy się tak nie balam... Sebek mimo leku przeciwgorączkowego mial temperaturę 41 stopni...
robiłam letnie oklady na tętnicę, ale niestety temp nie spadała dziecko mi się lało wiec o 24 zaserwowałam sobie i maluszkowi kąpiel - siedzielismy w wannie chyba z 15 minut Sebuś ożył, temp spadła do 38.8 orzeciwgorączkowego nic nie moglam dać bo minęla godzina od podania poprzedniego leku...nocka była też nie ciekawa o 3 antybiotyk i okazało się, ze Sebek ma temp praWIE 39 ale musiałam odczekac, zeby nie podawać mu równoczesnie przeciwgorączkowego z antybiotykiem... i tak czekałam do 3:40 aż temp zaczęla znowu wzrastać podalam nurofen forte ale szybko zadziałał. Dzisiaj też gorączkuje, ale odstęp pomiedzy jedna dawką przeciwgorączkowego a drugą jest 8h więc zostajemy przy jednym przeciwgorączkowym...
postaram sie odezwać wieczorkiem bo maluchy sie obudziły i nadrobie