reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Najpierw musze pokomentowac foteczki/filmiki :)

FASOLKA
córcia klusunia oj tak :)a piesio tam "szpagat" robi ? :D
AXARAI ojej jaki widok cudny po urodzeniu :))i fajnie sie bawi:)
JASMINUM Marcelek hehe też w nocy uśmieszki daje :D

Głowki super dzieciackzi podnosza:)

Hmm wiecie co szkoda ze nie można skomentowac pod zdjęciem bo ja musze wtedy z pamięci szybko :d a powiem że lubię komentowac :p

MEGAN bo ty szczepiłaś na pneumokoki?my Domisia szczepilismy ale to było po szczepieniach obowiazkowych gdyż nie wolno tak wsio na raz...

A moje to chyba bez skoków :D bo on grzeczny jest cały czas :)

TYGRYSEK no ba pewno ze o to chodziło :D Domis też jak i reszta(czyt.i my dorośli)w domu mówimy ze Marcelek wstał :))
RISIA kurcze sił dla ciebie!!

reklama
witam dziewczynki

Adrian spał ladnie obudzil się na karmienie o 22 i o 2 i spał do 7, za to niestety Sebus budził się co chwilę bo temp 39...
dzisiaj przyjechała moja mama wzięła Adrianka na spacer a my z Sebciem w domu.

Kuźwa wyjdę na największą alkoholiczkę na watku - aleeeeeeeeeeeeee ..... kto pije dziś ze mną winooooo ? Mam Varnę półsłodką - komu polać ?

A co do dziecka - to moje zaś mi w koche dało - czyt. - kupa nie chciała dziś wyjść :wściekła/y: i mało co wyszła - czyżby Biogaja przestała działać :confused2: ja juz sił nie mam na tą kupę ;-) i wogóle jak porównuję mi=oje dziecię z dziciami moich kuleżanek, to moja mała to taki mały żywczyk jest, tamte tylko śpią i jedzą :eek: i się cieszą jak czapkę im się zakłada, a u nas jak na spacer wychodzimy, to jest takie larmo ( młoda nie cierpi się ubierać, rozbierać itd... ) , że nas cała ulica zawsze słyszy :confused2::rofl2:, ale i tak kocham ta moja małą marudę :tak::tak:

Palma.... moja tez nienawidzi ubierania a juz kombinezon czapka to bebenki w uszach pekaja:eek:

Risia zdrowka i sił zycze:tak:

Ja zaliczyłam spacer z zakupami dzis ,jak wychodziłam z domu to wychodziła sasiadka z naprzeciwka i tak dziwnie na mnie popatrzyła:-ppewnie słyszała jak mała sie darła piec min wczesniej przy ubieraniu a teraz patrzy do wozka a tu taki aniołek spi:-p:-p:-D .....A ja mam dzis kolęde :szok: chałupe trza ogarnac;-)
a lenia mammmm.....:zawstydzona/y:

Fasolka to u Was kolęda już teraz? U nas dopiero po Świętach się zaczyna.

A ja mam pytanko, jak długo mogę trzymać moje odciągniętę mleko w lodówce? A jak długo może być w zamrażalce?
Bo tak nieraz mam nadmiar i szkoda mi wylewać więc mroże i już mi się 6 porcji uzbierało. Teraz chyba bym musiała gdzieś wybyć, co by się mleczko nie zmarnowało :tak:

Anmika- temp pokojowa 12h, lodówka 24h, zamrażarka w lodówce 3tygodnie, zamrażarka osobno 3msc

Bobas śmiejący się z rozdzieranego papieru - YouTube :-D:-D:-D

U na ok. Kacek się bawi na macie. Wczoraj M go usypiał i obyło się bez płaczu, a pobudki o 2 i 4 na jedzonko. Wstał o 7,więc tragedii nie ma. Na 12 idziemy na masaż.

Ja też ubolewam,że nie można komentować w wątku zdjęciowym, bo tutaj to ja już nie pamiętam co komu miałam napisać. Wiem tylko,że wszystkie dzieciaczki są słodkie :tak:

reklama
Anmika- temp pokojowa 12h, lodówka 24h, zamrażarka w lodówce 3tygodnie, zamrażarka osobno 3msc

Kurcze a jak ja to mleko trzymam już 3 tygodnie w zamrażalniku w lodówce to jak przełożę teraz do osobnej zamrażalki to mogę jeszcze trzymać, bo wychodzi z tego że bym musiała już połowe wylać

Do góry