reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ja dzisiaj uciekam z małym do mamuski :) i na male zakupki

Tak jak wczoraj pisałam mały zasnąl o 21.30 i pierwszy raz obudzil sie o 00.50 a potem pobudka o 4,6.8 ciumkal troszke i spal dalej takze pieknie!!! i raczej spalby dalej ale poszla kupa no i zbieram sie do mamy:-) takze dzis jestem zadowolona:-)zeby on tak juz mial:-) no i od rana gada i gada az spokojnie moge sie szykowac :-) jak nie duzo potrzeba do szczescia:-D

Muszę się pochwalić - dziś mój synek po raz pierwszy przespał całą noc! zasnął o godz. 21 a obudził się o 6 rano :)
Zazwyczaj budził się koło 3 w nocy na mleczko i kupę, ale dziś obudził nas o 6, ja pytam męża czy wstawał do niego w nocy bo ja nic nie pamiętam, on mi na to że nie wstawał, no czyli nasze cudo spało całą nockę :) oby tak dalej :)

i ja musze pochwalic moje dziecie, caly dzien wczoraj spala z przerwami na papu, o 19 kapiel :tak:zasnela ok 20 :szok:obudzila sie o 1 a potem o 6 i dalej spala na moim brzuchu :-) a teraz kweka ;-)

o widzę że miałyśmy dobre nocne fale wszystkie dzieciaczki wyspane :tak: mam nadzieję że i mamuśki :tak:

Ja jestem nowo narodzona po masażu - boszsz jak tego potrzebowałam :tak:Pani kochana mi nastawiła karczek i kręgosłup i cudnie mi sie spało, ukochany syn także dał mi pospać i ja dopiero jem śniadanie on śpi dalej :-D - chyba poczuł klimat relaksu by był z nami :-p
Także kobitki .. dla dziecka wszystko ale i dla siebie też coś - poszły mi wszystkie na masaże lub inne formy relaksu :tak:
Tak jak was czytam to zaczynam sie zastanawiać że chyba lepiej aby była albo bardzo mała różnica wieku albo duża bo tak po środku to nie za bardzo czasem wychodzi :-( trzymajcie sie !

Czy wasze dzici tez tak jedzą piąstki ??? jak z tym walczyć???

Kasia P ooooooo jaaaaaa, przyznaję zazdroszcze :D oby tak już mu zostało! super!

u nas początek zasypiania przesunęłam na 19-20 wtedy kąpiel i karmienie i lulu, ale wczoraj się wybudził ok. 22 zasnął znów o 23 i spał aż do 4! :) normalnie super hehe :) szkoda tylko, że ja chodzę spać po północy i nie umiem się przestawić :D a pobudka o 6:30 jak w zegarku zawsze :D

Hallo Kochane!
Ależ mnie dopadło wczoraj jakieś dziadostwo! Połamana cała się czuję, gardło mnie boli, noc koszmar! Pozarażali mnie skubańcy! Mam nadzieję, że to nie jakaś grypa, i nie zaraże malutkiej:baffled:
Tu Ikea sztuk 3 w odległości 10 km. Kac śmiga na plac zabaw, a My sobie łazimy:-)

reklama
Dziewczyny gratuluje super nocek, u nas tez bomba, od 22.15 to rowniutko 5.00 rano, potem cyc, nowy pampers i do 8.15 :szok:

fantastycznie! oby tak dalej.

Kasia, duza szansa na to ze juz tak zostanie :tak:

Merlinku, moj ten wsuwa piastki, ale nie czesto , przez to poznaje swoje raczki, to normalny etap w rozwoju dziecka. Trzeba zwracac uwage czy wklada obie rece do buzi (nie naraz oczywiscie) czy tylko jedna. :tak:

Moj sie rowniez zaczyna slinic...

A czy wasze dzieci sie denerwuja jak jecie ? W sumie jeszcze wczesnie ale nie sadzilam ze maluch bedzie kojarzyl,ze my jemy i tez sie wkurza ze nie moze z nami jesc :Da najgorsze bunty sa, kiedy mama odciaga mleko to on sie tak patrzy i oblizuje hehe :-)

oby weekend rowniez dal dobre rezultaty w spaniu!

Do góry