ja wolę ta strnke ;-)
siatkicentylowe.com - Witamy
logujesz sie na dane z BBforum i mozesz sobie ustawiac siatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wolę ta strnke ;-)
o widzę że miałyśmy dobre nocne fale wszystkie dzieciaczki wyspane mam nadzieję że i mamuśki
Ja jestem nowo narodzona po masażu - boszsz jak tego potrzebowałam Pani kochana mi nastawiła karczek i kręgosłup i cudnie mi sie spało, ukochany syn także dał mi pospać i ja dopiero jem śniadanie on śpi dalej - chyba poczuł klimat relaksu by był z nami
Także kobitki .. dla dziecka wszystko ale i dla siebie też coś - poszły mi wszystkie na masaże lub inne formy relaksu
Tak jak was czytam to zaczynam sie zastanawiać że chyba lepiej aby była albo bardzo mała różnica wieku albo duża bo tak po środku to nie za bardzo czasem wychodzi :-( trzymajcie sie !
Czy wasze dzici tez tak jedzą piąstki ??? jak z tym walczyć???
Hallo Kochane!
Ależ mnie dopadło wczoraj jakieś dziadostwo! Połamana cała się czuję, gardło mnie boli, noc koszmar! Pozarażali mnie skubańcy! Mam nadzieję, że to nie jakaś grypa, i nie zaraże malutkiej
Tu Ikea sztuk 3 w odległości 10 km. Kac śmiga na plac zabaw, a My sobie łazimy:-)
Te moje dziecie chyba nie lubi mamy... marudzi nawet w chuscie:-( normalnie musze go mocnoo przytulac albo lulac:-(wtedy jest spokojny albo zasnie na troszke
Obiad jak dzis robilam to wszystko latalo, obierki od pyrow mam wszedzie...czekam az wroci tatus i ogarne a teraz zasiadlam bo mam dosc,,,malego lulam na kolanach mam doche
Oj tak tak RiSia ludzie to sa masakryczni a rodzina jeszcze gorsza gowno wiedza i sie nie znaja a najmadrzejsi maly tylko za steka to juz,że glodny a jadl dopiero,że pokarm nie taki,że cos zjadłam(a naprawde uwazam,że juz mam dosc) MASAKRA
Martusia a wez moze dawaj mu cycusia i dokarm butla mm, uzywalam tez laktatora ja tak robilam i powiem Ci,że teraz mm uzywamy od czasu do czasu nie wiem może to tez psychika nasza,stres otoczenie dawalam cyca a on wariowal,potem płakałam i sama zwatpilam,że moze faktycznie jest glodny zaczelam dokarmiac mm i jakos bylam spokojniejsza i nie dalam sobie juz wmowic,że jest glodny no i teraz jest sam cyc...jak nic to nie da to faktycznie nic z tego i przejdziesz calkiem na mm TULAM :*
ja już nie mam siły junior za każdym razem jak zostawiam go na boczku to się przekręca na plecki i tak sobie śpi
jakiś maruda mu się włączył ostatnio i od 5 nadaje, jakieś pomrukiwania, buczenie, nawet nie płacz i te rączki po buźce, normalnie kiedyś sobie oko wyjmie
no magnesiki mężulek mi przywoził z zagramanicznych podróży służbowych
Dziewczyny prosze o porade. Moja Olivcia od jakiegos czasu dostawala takie kropeczki na klatce piersiowej-myslalam, ze to potowki ale teraz juz ich jest mnostwo, na nogach, rekach, brzuszku, najwiecej na szyi i pod broda, za uszami. Co to moze byc?? Dodam, ze karmie tylko piersia i naprawde nic nowego nie jadam czego do tej pory bym nie jadla. Nie wyglada na to, ze ja to swedzi ale jest tego duzo, wyglada jak kaszka, nie jest zaczerwienione ani suche tylko chropowate. Wiem, ze pisalyscie wczesniej o roznych uczuleniach, skazach.. czy miala ktoras z was takie cos jak ja, a wlasciwie moja dziecina? Bolow brzucha nie ma..