reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Wiecie co...? Czasami jak mnie tak muli, to chciałabym szczerze porozmawiać z porcelanką i mam wrażenie, że byłoby mi wtedy lżej. A tak się męczę cały dzień, zawartość żołądka non stop na wysokości gardła...:eek::baffled::errr:

Tycia położyła wózek dla lalki do swojego łóżka, przykryła kołderką i oznajmiła, że "wózek jest choly, boli galdełko, idę po sylopek".

Ahahahahahaha!! Dalszy dialog (monolog) z wózkiem: "No, nie płacz, jestem tu, mas (tu wyimaginowany syropek) i co? lepiej? Widzis, jesteś zdlowa! Mas skalpetki (i naciąga swoje skarpety na koła wózka), nie lusaj sie (wózek odjeżdża). O, widzis? Udało się, ale ładnie! Widzis? I nie boli galdełko".... Ahahahahahahah

Ostatnia edycja:
reklama
cyniczna super z tym wozeczkiem, dzieci sa przekochane, moja stwierdzila dzis, ze tez ma dzidzie w brzuchu he he, jak jej powiedzialam, ze nie bo do tego trzeba miec meza to powiedziala mi, ze przeciez ma Tatusia za meza ha ha ha

ja powoli bede musiala sie wybrac po spodnie ciazowe, jedne w tym miesiacu a drugie za miesiac zeby lzej finansowo bylo, bo mam tylko takie w rozm. 34,i 1ego bede odbeirac moj zakup w postaci laktatora elektrycznego

Martusia ja w poczatkowej ciazy tez tak mialam... niestety przez wzdęcia... jednym plusem bylo to, ze wszystko szlo mi tylko w brzuch :):) jak znajde fotke to wstawie z poprzedniej ciazy... co do spodni ciażowych to sie zastanow... ja w poprzedniej miałam i później kupiłam ciążowe ogrodniczki bo były wygodniejsze... a tak kupowalam ciążowe leginsy :)

Cyniczna uśmialam sie :-D

Mam pytanie czy ktos z was ma od czasu do czasu bolace podbrzusze takie jak na miesiaczke ale bardziej delikatne i bardzo tkliwe piersi z rana wieczora ? boje sie ze cos nie tak jest .Dziekuje za odpowiedz.

mi gin powiedziala, ze takie bole sa normalne...

to moze ja jestem dalej w ciazy bo jeszcze nie mialam robione usg, a moze to od jedzenia, ale chyba nie az tak, wkleje Wam w kazdmadz razie

wow! to na pewno 6tc?! :) moze blizniaki? chociaz moja kolezanka w 10tc z blizniakami miala tylko lekkie wybrzuszenie - kto nie wiedzial, ten nie widzial.
ja zaczynam zauwazac, ze cos sie zmienia, mam lekkie uwypuklenie po prostu a na taki brzuszek jak na zdjeciu, to sie nie moge doczekac!!! :)

Witam!
U nas dzis -13, ale mocne slonko i jakos tak weselej. Po poludniu mam gin-a, ciekawe co dzis zobaczymy... licze w koncu na to serduszko ;)
milego dnia!

lotka powodzenia u lekarza
pok ja sama nie wiem jakim cudem ja mam taki brzuch usg jeszcze nie mialam wiec moze okaze sie ze jednak jestem dalej w ciazy
u nas dzis minus 16 stopni na minusie auto nie odpalilo juz myslalam ze bedziemy musieli isc caly kawal na autobus ale na szczescie sasiad nas wzial gorzej z powrotem

Witam poniedziałkowo.

Lotka powodzenia na wizycie i oczywiście czekamy na relacje.

Martusia brzuszek masz nieziemski. U mnie jeszcze nic a nic nie widać.

Cyniczna Twoja Tycia to musi być przesłodkie dziecko. Mnie mdłości meczą cały czas i w piątek poprzytulałam się trochę z porcelanką. Muszę przyznać, że trochę mi ulżyło.

WITAM;)

MARTUSIA
WOW!!hehe ale ja też mam tyle że nizszy ale wiem ze to od wzdęć jest no i pozostałości z poprzedniej ciaży...a powiedz jaki miałaś przed tą ciążą?bo jak sie juz miało brzuszke do tego ciąża która wzdęcia potrafi zrobić to efekt włąsnie taki...ale powiem ze wyglądasz hehe na ten chociaz 5 mieisac ; P co do ciąży moze dalej to hmm a mogłoby tak byc?u mnie na bank nie bo wiem że ten strzał to był w noc sylwestrową a usg to potwierdziło idelanie ;))
CYNICZNA dokładnie po przytuleniu robi sie ugla bo takie mulenie całodniowe jest gorsze...

Ja kupię sobie dresy(chwała dla nich)uwielbiałąm w każdej ciąży nosić wygoda że hoho ale to w domu :p tak to leginsy i jakieś spodnie ciążowe się kupi na jakieś wypady ale hmm może tylko leginsy w tej???potem wiosna lato...sukienki?bo z Alankiem to brzuszątko na jesień zime dostałam duzy...i leginsy za zimno dlatego spodnie miałam pokupowane(których się pozbyłam buuu)...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi ocalaly jedne dzinsy ciazowe i kilka bluzek, musze to przyniesc z piwnicy i oglądnąć. w dresy "domowe" jeszcze dlugo sie zmieszcze, wiec pewnie dokupie jakies ciazowe bojówki i rybaczki a na upal sukienka. musze troche "polowania" na allegro przeprowadzic :-)

reklama
Lotka no niestety ja z poprzedniej ciąży nie mam nic...dwie bluzki mam ale one już wynoszone...na razie mam leginsy takie normalne(nie ciązowe także nie wiem jak to bedzie na duuzy brzusio?)bluzke 3 sweterki też mam bo i ogólnie ja lubie takie dłuże do leginsów nosić i treraz też moja mama mi zakupiła fajny sweterek i bluzke na brzusio także nie bedzie problemu tak z ciuchami...gorzej z wyprawką dla dziecka;/od poczaktu wsio wszyskto!!

Wózek juz mam zamówiony od kumpeli(odsprzedaje mi)espiro atlantic ;))bardzo cieszy mnie w nich kołka wieksze pompowane(w końcu jesien zima przed nasyzmi maluszkami)i one wtedy niezawodne...a na wiosne lato mam spacerówkę po mych smerfach również niezawodna jak dla mnie(mała poręczna wygodna jakby co polecam coneco flash)chociaż to pozostało hehe
Łózeczko będe miałą od szwagierki po Kubusiu co pilnuje bo przejdzie latem na łózko które mój M zrobi dla niego ;))
A reszte też się pokombinuje i to pewnie z all wsio tam pokupuję lezaczki maty krzeseka do kamrienia ale to wsio używki bo sa również elegancko w formie a można nieźle zaoszczędizć ;]

Do góry