P
patrysia*
Gość
STOKROTKA ja dla Domisia kupowałam na receptę mleko Bebilon Pepti(miał alergię na nabiał jak był mały)i kosztowało taniej o połowę niż normalnie bym kupowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoś może mi pomóc w sprawie usypiania dziecka ( a dokładnie odkładania jak juz usnie na moich rękach ) do łóżeczka ?
Mała zasypia na moich rękach tylko, jak ją odłożę to jest natychmiastowe larmo, tylko w nocy muszę ją odłożyć ...
Nie mam juz sił jej nosic, ona nie chce w niczy leżeć ... w niczym ... - mam na myśli usypianie w dzień
.
a wogóle słuchajcie, powiesiłam Guniowi dziś karuzelke, a ten smial sie i piszczał w głos. normalnie szok. musze go nagrac jakos to wam pokaze. no sama jestem w sozku, że to tak szybko. Helenka tak szybko nie kumala jeszcze, ale tlumaze sobie to tym ze wczesniaczka .
malenstwo Ty kladziesz Jasia do snu na brzuszku? dobrze zrozumialam?