Witam sie
Tyle z rana napisałyscie ze ciezko to ogarnac.
Doti piekna kuchnia
Tygryseksuwaczkow ni ma
, Mi to wogóle sie marzy plaża, słońce ciepłe zachody słońca - chyba sie nie doczekam do wiosny/lata ja chcem jużżż!!!
Futuremnie tez łepetyna boli -migrena po całości, panadol nie działa
MonalizaDaj mi znac plissss jak wrócisz ile Nawrot wola sobie za usg i czy szczepionka na rota w medicusie czy gdzies indziej??
Ze mną dzieje sie cos niedobrego, chyba problem z tarczyca mi wraca, mimo tego ze biore leki na tarczyce, musze jak najszybciej zrobic badania krwi.
Mała od wczoraj ubzdurała sobie aby jesc na raty tzn tylko butle bo cyca ciagnie, zjada 20ml, pozniej za pare minut drugiw 20ml - Musze sobie narobic troszke zapasow z cycowego mleka bo jak to tarczyca to zaczna sie eksperymenty aby dobrac dawke a wtedy cycus musi odpasc
Chyba sie popłacze jak tak bedzie.
A poza tym wpadła do nas rano na kawke kobita co od niej wynajmujemy dom, przyniosła dla małej dresik z GAP oraz dała 50 euro dla niej, a ponadto 4 wielkie wory ciuszków dla dziewczynki tak od 9msc do 3lat i ciesze sie niesamowicie ale nie mam nawet siły tego teraz poprzeglądac. Zajrzałam tylko do jednego a tam pełno ciuszków z metkami - to sa ludzie co nie wiedza co robic z pieniedzmi.
Ide zrobic cos z ta głowa bo mi zaraz peknie