Tygrysek1985
Fanka BB :)
oo mi tez cycki wyłażą czy to wina za małego stanika czy co
przespanych nocek życzę oczywiście ;-)
przespanych nocek życzę oczywiście ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed włożeniem do wanienki otul w pieluszkę tetrową i z tą pieluszką dziecko włóż do wanienki, dopiero po chwili odkryj z pieluszki. Dziecko będzie się czuło bezpieczniej.stokrotka.af
Czyli co zrobiłaś, że dzieć nie płakał w kąpieli?
Nie wiem, co robię źle.
2 razy udało mi się młodą wykąpać bez płaczu :-(
Okryj pieluszką tetrową i dopiero włóż do wanienki, po chwili zdejmij pieluszkę.stokrotka.af
Czyli co zrobiłaś, że dzieć nie płakał w kąpieli?
Nie wiem, co robię źle.
2 razy udało mi się młodą wykąpać bez płaczu :-(
na buzie moze kup w aptece cutibaza. to taka masc-krem. moze pomoze, u nas po niej buzka ladna sie robi.doberek
Malacz zrobił pobudkę o 5, to mam chwilkę,
Jak juz wiecie zmieniłam mleko Bebiko1 na Bebiko 1 Ha no i malacz od dwóch dni robi zielone kupki. Mleko zmieniam od 3 dni stopniowo, nie od razu. No i teraz nie wiem czy to od zmiany mleka czy co ?
A tak wogóle to na moje oko i nie tylko moje na skaze to nie wygląda, mała ma to tylko na buzi i w zasadziue od paru dni znaika. zastanawiam sie czy nie wrócic spowrotem na zwykłe Bebiko ?????????????
Miał ktoś podobnie ?????????????