reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

AyniJa karmie piersia i własnie konczy mi sie pierwsza @ a jestem 7tyg po porodzie, takze to co w ksiazkach pisza to czasami bajki sa.
Axaraijakos w ciemnych Ciebie sobie nie moge wyobrazic, nooooo faktycznie masz czym oddychac :-D

Dzisiaj mnie zdrzazniła znajoma, bylam w sklepie i podeszła do mnie znajoma i mowi: OOOO widze ze kolejne dziecko masz...(zagladajac do wózka) ehhh jak dziecko rozdarde i obsrane :szok::szok: (dodam ze mała spała), ja tam narazie bachora nie chce miec (ma 31 lat) nawet partnera stalego nie mam, jeszcze sobie urzywam zycia:szok::szok:. Normalnie mialam ochote w pysk jej strzelic za chamstwo, ale na odchodne powiedzialam jej ze trzymam kciuki aby zadnym cholerstwem sie nie zarazila od tych swoich partnerow,:crazy:

Ze ziemia takich czubów nosi to ja nie wiem no.... wspołczuje jej dziecku jezeli kiedykolwiek je bedzie miala.

reklama
My bylismy z mała na grobach troche padac zaczeło ale folia od deszczu na wozek i ok ,po południu bylismy u mojego cheszniaka na urodzinach 19 :szok::-D ludzi pełno i mała pokazała jakie płucka ma mocne:-p:-D...u nas nie była to wysypka z mleka bo znikła :tak: ...

hej :)

hm, ja dzis z malym nie pojechalam na cmentarz bo za malutki jest a poza tym mama mi mowila co sie dzialo na Brodnowskim... masakra jakas. postanowilam ze za rok pojedziemy. jeszcze dzis u mamy mojej bylismy no i ona zakochana w niuniu do szalenstwa obfocila ile wlezie i znowu mi dojsc nie dala! co za kobieta :p

niunio sie jakis rozdarty dzis zrobil. no i chyba do raczek sie przyzwyczail za bardzo... no ale jak nie wziac placzacego dziecka no? serce by mi peklo i wypadlo.

Megan o rany co za babsztyl wstretny! ja bym cos jej powiedziala takiego zeby sie nogami nakryla a co! :-)
Axarai ale Ty sliczna jestes no i ten cyc masz z hej :-D
Future a jaki masz naturalny kolor wlosow? bo ja tak mysle o zmianie koloru i sie tak czaje i chcialabym jakis taki rudy czy cos ale nie wiem czy mi do paszczy bedzie pasowal bo mam ja jak ksiezyc w pelni :szok:
Risia oj zrdrowka dla chlopakow i dla Ciebi tymbardziej :)
Do_ti &&& obyscie do szpitala nie jechali...

malz zajmuje sie dzis niuniem, ja odpoczywam. miedzy nami raz lepiej raz gorzej... trudno mi okreslic.

Buhahaha! Jak sobie je zwinę z brzucha i upchnę w stanik to tak wyglądają ok:-)

no to się posikałam ... ze śmiechu :-D:-D:-D, na pocieszenie powiem ci, że u mnie nie ma nawet czego zwijać ;) :-D:-D:-D

do-ti - to grudki oznaczaja lergie ??????????? :szok::szok::szok: moja mała ma cały czas grudki ?????????? AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Kużwa i ta buzka taka niefajna :szok::szok:oł noł !!!

Mam pytanko - moje dziecko wogóle nie ulewa od urodzenia, rzadko biore ją do odbijania, bo ona prawie nigdy nie odbija , mogę tak robić czy nie ? Bo juz kuzwa nic nie wiem :confused2:

dziewczyny ja próbowałam wstawić nowy suwaczek, ale mi nie wychodzi za cholerę :wściekła/y:
rodziłam 25,09 więc jakieś 5 tyg po porodzie....w poniedziałek idę do ginka, mam nadzieje,że się do jakiegoś dostanę prywatnie...
nie straszcie tą alergią, zaczynam schizować :-(

no to się posikałam ... ze śmiechu :-D:-D:-D, na pocieszenie powiem ci, że u mnie nie ma nawet czego zwijać ;) :-D:-D:-D

do-ti - to grudki oznaczaja lergie ??????????? :szok::szok::szok: moja mała ma cały czas grudki ?????????? AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Kużwa i ta buzka taka niefajna :szok::szok:oł noł !!!

Mam pytanko - moje dziecko wogóle nie ulewa od urodzenia, rzadko biore ją do odbijania, bo ona prawie nigdy nie odbija , mogę tak robić czy nie ? Bo juz kuzwa nic nie wiem :confused2:

Palemko jak bylam u pediatry z niuniem i pytala sie o kupki i mowie ze robi jak jajecznica z takimi grudkami a ona mowi ze tak ma byc. Twoja jest na mm, moj mieszany i pewnie typ karmienia ma wplyw na to jaka kupa jest. i ja bym raczej odbijala bo zgromadza sie gazy i moze brzucho bolec. a ze nie ulewa - nie wszystkie dzieci ulewaja :) ciesz sie bo ja z malym mam tone prania codziennie jak zacznie melodie z ulewaniem.

martusia - no to dobrze, jutro tez sie wybieram do pediatry, to się dowiem ... boje sie tylko, ze kaze mi przejsc z bebiko na bebilon, a wole zmian unikać

reklama
martusia - no to dobrze, jutro tez sie wybieram do pediatry, to się dowiem ... boje sie tylko, ze kaze mi przejsc z bebiko na bebilon, a wole zmian unikać

zmiany stopniowo trzeba. ja chcialam z bebilonu na enfamil i niunio wymiotowal nie raczej chlustalo z niego najpierw mleko pozniej zolc. ale poczekaj co Ci powie pediatra. a czemu mialabys zmieniac mleczko? na tym co teraz karmisz Mala zle jest?

Do góry