reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witajcie kochane:-)
Kciuki za dwupaczki &&&&&
Risia kuruj się kochana:-)
U nas tak sobie Anitka nadal zazdrosna teraz jest u moich rodziców ale już tęskni i mąż ją w sobote przywiezie mam nadzieję że będzie troszkę mniej zazdrosna.
My w piątek z Zuzią do pediatry ma przepuklinę pępkową i na pępuszek zrobił się lekko siny.poza tym bączki puszcza a kupki nie może zrobić wieczór i noc to jest koszmar płacz,budzenie się co chwile noszenie pomaga na krótko pani dziś przy okazji rejstracji zasugerowała że to być może kolka w dzień jest znośna wieczór i noc przychodzi koszmar płacze,pręży się normalnie masakra.
Małej podaje mleko Bebiko 1 bo pokarmu mam mało i się nie najada.
Dziewczyny zrobiłam się straszną panikarą w stosunku do Zuzi mało wiele co to budzi się we mnie strach że coś jej się stanie z starsza taka panikara nie byłam jak teraz oszaleje staram się wyluzować ale przynosi to marny skutek.
My 1 pażdziernika na szczepienie potem 12 kontrola u okulisty,ogarne to wszystko będę częsciej pisać.
Zuzia jak nie daje spać w nocy to w dzień kiedy ona śpi staram się w miarę możliwości i ja spać gorzej będzie jak starsza wróci a wtedy drzemek w ciągu dnia nie będzie.
Przyznam Wam że wydawało mi się że z dwójką dzieci jakoś sobie wszystko poukładam a tu chwilami załamania mam bo starsza zazdrosna angażuję ją w pomoc przy małej ale różnie bywa są dni że Anitka to kochane dziecko a są takie że diabeł wcielony niestety tych gorszych jest znacznie więcej musze sobie jakoś poradzić może będzie w końcu dobrze trzymajcie się kochane:-)

Risia dzięki ale co w takim razie z tym można zrobić??? bo przecież to K dawać trzeba, mmm...

Dwupaczki trzymam kciuki, tym bardziej, że już wiekowe 40tki jesteście! :D

Witam i melduję że sie rozpakowałam i dzisiaj wróciłam z Agatką ze szpitala do domu. Przepraszam że się nie odzywalam ale w szpitalu nie mialam dostępu do neta a mąż nie mial glowy do tego bo zostal sam w domu z naszą chorą na angine starsza córeczką. Na razie jestem strasznie rozkojarzona nie wiem w co ręce wlozyć i jak ogarnąć opieke nad dwiema córkami więc nie opiszę dzisiaj porodu, zrobię to jak tylko znajdę chwilę. Dodam że mala urodziła sie SN 23 września o 7.10 waga 2820g i 52cm

Witam sie wieczornie
Ciezko sie ogarnac i cos naskrobac a dopiero co nadrobic.

Bylismy dzisiaj u lekarza, rozwial wszystkie moje watpliwosci, ogolnie rana goi sie idealnie i to mnie cieszy bardzo, chociaz nadal chodze garbata jak dzwonnik z notre-dame hahhaah, ciagnie mnie wszystko.
Mała ładnie przybrała na wadze, takze jest wszystko ok.

RiSiA ZDROWKA DLA WAS

axarai KROWIE MLEKO??? :szok::szok::szok: OMG!!!!! heh takie z lodowki odrazu hehehe masakra!!!

Trzymam &&& za nie rozpakowane oby do konca wrzesnia wszystkie sie rozpakowaly....

WITAM:)

W dwupaczku :D

POLISIA kto ci powiedział ze trzeba dawać??ja nigdy nie podawałam a dzieci cycowe ;) co innego wit.D to trzeba...
CAMILLA z czasem organizacja będzie coraz lepsza i w pewnym momencie powiesz ze lepiej sobie radzisz niż jak miałaś jedno :D wiem to ze swego doświadczenia ;))

reklama
Do góry