reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hejka, melduję, że jeszcze tu jestem! Dziś miałam ktg, usg, badanie gin. i pomiary miednicy, te ostatnie drugi raz, i wyszły zupełnie inne od poprzednich, czy to możliwe????? W każdym razie jeszcze się muszę pomęczyć.

reklama
Hej;-)
Może faktycznie macie rację z tym trądzikiem...dziś też pokazało mu sie pare pryszczyków na szyjce, ale zauwazyłam ze te białe giną i w to miejsce takie czerwone zostaje..może tak sie goi..
My dziś korzystaliśmy z ciepłej pogody i chodziliśmy po polku i opapalismy buzkę;-)Ja waże już tyle samo co przed ciązą ale niestety musiałam wczoraj jechac spodnie sobie kupic bo w żadne sie nie mieszczę bo tak mi tyłek urósł :wściekła/y:i brzus jesze troche wisi, mam nadzieje że wróci do stanu z przed..

Risia zdrowia życze!&&&&&
Fasolka jaka damaulka z tej Twojej córeczki!:-)Rozkoszna:-)

Risia zdrówka życzę

a ja jeszcze nie stawałam na wagę więc nie wiem ;)

Mamuśki dokarmiające - czym dokarmiacie?
my chwilowo nan pro ha 1, ale przy obecnych 90ml starcza na 5-6 dni, a cena 35zł za 400ml, czy jest coś tańszego????:sorry:

Ja dokarmiam Bebiko , tym poradzili mi dokarmiać w szpitalu jak sie pytałam. NAN drogo wychodzi , Bebiko kosztuje 13 zł więc prawie 2 razy tańsze.. W sumie nie dokarmiam dużo 1 max 2 razy i to nie w każdy dzień. tak że do tej pory mam jeszcze pierwsze opakowanie

Mi zdarzyło się trzy razy dokarmić, kiedy była totalna panika pod tytułem wyssałem dwa cyce a głodny :) mamy gerbera 1 i wciąga aż miło, sensacji nie zauważyłam, ale jednak tak na serio jedziemy na moim mleczku.

Czy kolki biorą się tylko z naszego jedzenia czy też po prostu np. z łapczywego ciumkania cycusia? nie wiem jak mu pomóc, bo potrafi wpaść w totalną rozpacz niemal bez powodu, nawet przy cycusiu, ohhh

WITAM:)

I w dwupaku :p

POLISIA kolki dziecko moze mieć samo od siebie...od łykania powietrza również...

Ja nie karmiłam smyków mleczkami MM jak byli mali a dopieor Domsiia przez alergię majac 5 miesięcy przeszliśmy na Bebilon Pepti i super mlesio a Alanek majac 11 miesięcy NAN i również super mlesio...takim całkiem małym nie wiem jakie najlepiej ale pewnie NAN bym kupowała...

Ale nasze forum ewoluuje, jeszcze niedawno głównym tematem był zbliżający się poród a teraz karmienie, dokarmianie maluszków, wysypki itp. ;-)W końcu rozpakowane mamusie już stanowią zdecydowaną większość:tak:. Ja nadal zasilam szeregi (albo jeden szereg :)) brzuchatek i tak Was czytam z zazdrością:sorry:, że macie to już za sobą. U mnie to już na pewno kwestia góra kilku dni, adrenalina rośnie. Dziwnie się czuję, bo ja lubię mieć wszystko zaplanowane a tu kurcze porodu nie da się zaplanować:eek: Nic więc, trzeba czekać. Zdrówka życzę, bo widzę, że co niektórzy się pochorowali.

reklama
Dokładnie żeby dało siez aplanować :D z Domisiem i Alankiem tak miałam to moze w sumie teraz też sie uda?i szczerze juz powoli oswajam sie z myśla ze 1 października pojawię sie na ostatnie KTG i wtedy moze mnie wyśla do szpitala i w sumie będzie tak ok bo będziemy przygotowani jak i M będzie już ze mną w domku a tak w nocy on w pracy a nie daj w nocy chwyci mnie poród...Domis 8 października ma urodzinki takze fajnie Marcelek bedzie mieć z Domisiem w październiku:)ogólnie już sobie na spokojnie czekam co bedzie to bedzie :))tak czy siak to na dniach!!a teraz jeszcze korzystam z przespanych nocek bez słodkiego "alarmu"hihi

Do góry