reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie
mam chwilke bo mama jest
Adrianek ma katar :( jednak sie zaraził :(

Polisia kolki moga sie brac równiez z wit. K moje starsze dziecko miało takie kolki, ze hej
Patrysia widze 40 tc uderzył :)

reklama
Hallo Kochane!!
Kciuki przede wszystkim za Nasze Dwupaczki!!!!!
Ja karmię Nestle, tylko tu nie ma Nan, jest Bebe, też pro, ha, i takie tam cuda, i doczytałam, że Ada może robić zielone kupki, przez to żelazo w tym mleku. Karmiłam małą w szpitalu, bo tam mieli to mleczko, i już takie samo kupiłam do domku. Tu koszt jest ok 45zł za 600g. Myślę, że na początek da takiego maluszka można w lepsze zainwestować, oczywiście jak kogoś stać, niektórzy ludzie karmią rozcieńczonym krowim, i dzieciom nic nie jest, a później zmienić na tańsze. Chociaż to i tak zależy najbardziej od dziecka, które mleczko mu przypasuje:-D

AXARAI z tym krowim mlekiem bym bardzo uważała...
MIQ hehe my jedziemy na tym samym wózku :D masz jakąs wizyte KTG na najblizszy czas??

patrysia ktg miałam w pon, teraz jestem zapisana na za tydz na 03.10 na ktg+wizyta no ale mam nadzieję, że do tego czasu się wypakuje, qurcze szkoda kasy już na wizytę

a wkleję Wam tu zdjęcie brzucholka

reklama
AXARAI też znam takie osoby...
MIQ hehe boskie zdjecie :D i zauważyłam ze brzusio w dół idzie?bo wcześniej miałaś nieco wyżej go :) ja mam ostatnie KTG w poniedziałek i tego dnia gin zadecyduje co dalej gdybym się nie rozpakowała wcześniej i chyba jednak dotrwam...

Do góry