reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mój to nawet nie myśli o tym że teraz mogłabym rodzić on myśli ze tak jak przy dwójeczce smerfów albo w terminie albo po...mam nadzieję ze jak juz to sprawdzi sie jego gadanie w terminie :D ale z drugiej strony przecie tak czy siak u mnie to juz na mecie w net i se poczekam na ten poród...ale mam dni ze wkurza mnie a w sumie przeszkadza to ze jestem taka obolała nie mogąca tego czy tego zrobić bo taka nie funkcjonalna jestem :p

reklama
mi już wszystko jedno kiedy, chciałam 17 to to dla nas szczęśliwa cyfra, zaręczyny, ślub no ale mała się nie zdecydowała, no to niech sama wybiera sobie termin albo lekarze zrobią to za nią, byle by się wyrobiła do 04.10 bo głupio by było się urodzić w dzień urodzin mojego chrześniaka

doberek, zaczęło się :no: telefony od znajomych z pytaniami czy to już :-D
a figa z makiem, nie rodzę do niedzieli, dopiero w poniedziałek się rozpakuje bo póki co mam plany do końca tygodnia :tak:
dziś mają przywieźć meble do salonu, jutro jadę odebrać materac dla synka, pojutrze wizyta u ginka, sobota free a w niedzielę wpada kumpela zobaczyć wielorybka, czyli mnie ;-)
miłego dzionka dziewczynki, choć u nas pochmurnie, kropi i zimno buuuuuuuuuuu

sab simplex chyba...

witam sie porannie przy kawce i mini grześku ;-)
za oknem ulewa jakich dawno nie widzialam, dobrze ze te dwa dni pospacerowalam, bo teraz trzeba siedziec... nuuuda, maly spi, starszy oglada baje. czekam na kuriera, zamowilam sobie taka pufke:
PUFA SKIPPER FOTEL PUFA PUFY WORKI SAKO PUFKA PP (2611100915) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
idealnie w naszej mini sypialni kolo lozeczka sie zmiesci ;-)
pomimo niesprzyjajacej aury, milego dnia Wam zycze, ktora dzis rodzi?? ;-)

Jejciu fajna ta pufka:-) kurcze szkoda ze do mnie nie wysla, tzn wysla tylko z torbami za wysylke bym poszla. Mi tak naprawde przydalby sie taki mega wygodny fotel do karmienia, bo kregoslup coraz bardziej sie we znaki dostaje i zaczyna pobolewac, Jak nie urok to sr... najpierw w ciazy mnie łupał krzyz na maxa a teaz troszke wyzej zaczyna pobolewac, no nic poprostu sie sypie jak stara baba hahaha:-D

Która dzisiaj chetna na rozpakowanie??? Wiem wiem nie jest tak łatwo, czas sam przyjdzie.

witam ja tez nie rodze chociaż cos tam sie chyba ruszylo bo pojawil sie jakiś galaretowany sluz więc moze szyjka puszcza i czop zaczyna odchodzić. Wole nie bo teraz jestem przeziebiona i nochal mam zatkany wiec ciężko by bylo oddychac przy porodzie

strasznie szaroburo, nawet z Zuzią nie wychodzę, bo nie chce mi się moknąć.
dziś przychodzi gościu robić pomiar i projekt kuchni wreszcie, bo już nie mogę patrzeć na moją kuchnię w opłakanym stanie
no i zmywarka będzie - jakby inaczej :D

a póki co zabieram się kilka dni za naklejenie zwierzątek do pokoju maleństwa, ja się zabieram ale moja druga połówka jest mi potrzebna i z jej zabieraniem się gorzej

mamuśki mam pytanko
czy któraś kupowała na allegro pas wyszczuplający poporodowy? bo chcę sobie strzelić ;) ale nie chcę kupić jakiegoś bubla

miłego dnia :D

reklama
heheh czytamy sobie chyba w myślach :-D też dzis patrzyłam na pasy poporodowe ale tak sie zastanawiam bo jestem po cięciu i cięcie mam nisko i chyba raczej kupie sobie jakieś majtasy wyszczuplające z gorsetem - patrzyłam na allegro i całkiem nieźle sie prezenowały

Do góry