reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale sie porozpisywały dziewczyny;-):-p a ja siedze i czekam na połozna i...nudze sie:-p:-D chałupka ogarnieta
pranie zrobione nawet obiad podszykowałam:cool2:,młoda najedzona spi ....kurcze ta pogoda za oknem:wściekła/y:tak bysmy mogły spacerek zaliczyc ...

reklama
U nas dzis nie pada, jak maz wstanie po nocce to jedziemy do lasku. Moze sie uda jeszcze z kilka grzybkow znalezc. Maci pospaceruje w chuscie ;-)

heheh czytamy sobie chyba w myślach :-D też dzis patrzyłam na pasy poporodowe ale tak sie zastanawiam bo jestem po cięciu i cięcie mam nisko i chyba raczej kupie sobie jakieś majtasy wyszczuplające z gorsetem - patrzyłam na allegro i całkiem nieźle sie prezenowały

to jak na jakieś się zdecydujesz to daj namiary
też mam nisko cięcię
i zastanawiam się czy już mogę się zapakować w ten pas, bo nieźle mnie ściśnie
czy jednak poczekać do wizyty lekarza ;)

Jutro o 8 mam się stawić w szpitalu. Będziemy wywoływać Lenkę z brzuszka:tak: Bardzo prosimy o kciuki i modlitwę żeby wszystko poszło szybko i sprawnie:-)

trzymamy &&&&&&&&&&&
i pomodlimy się również ;)

czesc dziewczyny
jestem, żyję, jak nabiore sił to opiszę to i owo:)
buziaki

witamy witamy :D

Ja tez chce słonko :no: u mnie pada:wściekła/y:

ja wczoraj byłam na spacerku w deszczu
a dziś szaroburo, ale nie pada

kalosze pelarynka i idziemy w świat :)

Ja nosiłam ten pas który pokazywałam juz 2 tyg.po porodzie :)cięcie mam w okolicy bikini bardzo nisko :)

a gdzie go kupiłaś? na allegro czy w jakimś sklepie?

Lotka motasz?! ;)
ja czekam na doradcę chustowego, bo jakoś sama boję się związać dziecię
no i dowiedziałam się, że mogę elastika wyrzucić, na szczęście mam jeszcze tkaną :)

reklama
Do góry