reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

qrcze martusia mnie też gardło drapie i mam nadzieję, że nie zacznie boleć, bo nie bardzo mam ochotę na użeranie się z bólem gardla ;(

reklama
Na gardziołek wolno tantum verde i do ssania i w aerozolu,ja brałam nawet jak w ciąży nie byłam:tak:

A mnie głowa od tych zatok dalej boli,na szczęscie troche mniej niż wczoraj.
Śnieg jest więc na spacer z synem idziemy,dobrze mi to zrobi na moją łepetyne

Witam dziewczynki :)

No ja taka chudzina jestem, zresztą zawsze taka byłam - waga ok 42-43 kg wzrost 158 cm.

U mnie śniegu a śniegu - ale ja nie znoszę zimy i odśnieżanie rano auta żeby dojechać do pracy w zupełności mi wystarcza. Na żadne spacerki nikt by mnie nie namówił.

A u mnie mdłości panują - najgorsze są rano i wieczorem, ale w nocy i w południe też potrafią mi dać popalić.

A mnie dzis mdli mniej duuzo mniej (poki co). Najpierw sie ucieszylam, potem zmartwilam a teraz sie juz uspokoilam (bo troche wracaja) ale nie wiem jak ich nie speszyc, wiec na wszelki wypadek zostane w bezruchu :-D:-D:-D

Ja mieszkam w takim miejscu, ze sniegu tu nie ma nigdy (w zeszlym roku byl przez tydzien pierwszy raz od 27 lat) ale wystarczy wsiasc w samochod, 30 min wspiac sie w alpy i juz sniegu, ze ho ho.

Demetrios chudzielcu!!!
Ja przy 166 cm mam 54 kg

Witam Wszystkie Zgromadzone :-D

Echh, mam problem z internetem i co usiądę, żeby coś napisać, to mnie wywala z sieci. WHY???:confused::confused::wściekła/y::confused::wściekła/y:

Jestem okrutnie zasmarkana, Tycia też chora... Mąż się z nami swoimi zarazkami podzielił... Masakra.

Witajcie. Ja od dziś w szpitalu. Mam te brązowe brudzenia i zatrzymali mnie na kontrolę. Serce Malenstwa bije i mam nadzieję,że bedzie ok. Trzymajcie kciuki za nas.

Ogólnie jeszcze nic mi nie powiedzieli. Małe urosło przez ten tydzień wiecej nawet niż powinno i nadgoniło suwaczek. Plamieniu może od tarczycy,którą mój lekarz nieco olał... jestem spokojna. Bedzie co ma być,a musi być w porządku. Dzięki za &

reklama
Pajka, nagapalma, pok, maja :) kochane ale was tu duzo z watku z clo :D
tak sobie podczytuje bo tu znajome twarze a na sierpnowkach nikogo :p
trzymam kciuki za Wasze fasolki!!!

Do góry