reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja mam skurcze i to dość mocne...tylko takie dziwne bo ciagną od krzyża, ale lecą po lewej stronie...:szok: raz jest co 10 min potem co 20 teraz czekam na kolejny, ale są na pewno mega mocne, że zniga mnie w pół...zobaczymy czy sie coś wykluje z tego... tzn mój synuś :D

reklama
a ja mam skurcze i to dość mocne...tylko takie dziwne bo ciagną od krzyża, ale lecą po lewej stronie...:szok: raz jest co 10 min potem co 20 teraz czekam na kolejny, ale są na pewno mega mocne, że zniga mnie w pół...zobaczymy czy sie coś wykluje z tego... tzn mój synuś :D
o nie, nie ma tak dobrze, teraz to kolejka obowiazuje :p

oj kochana współczuje ale mam nadzieje że albo to te właściwe i wyczekane skurcze i za chwile nam przedstawisz swoją dzidzię albo miną szybko! W piątek z takimi skurczami trafiłam do szpitala a ze jak piszesz szły przez lewą stronę to siadło na nerkę :-( a do tego synuś tam uciskał i oj nie były to fajne skurcze

o nie, nie ma tak dobrze, teraz to kolejka obowiazuje :p

hahahahah :-D:szok::-D

Ostatnia edycja:
ja mam dzis znowu kryzys sil, a tu tyle do zrobienia i najgorsze ze M ma tak samo... jak mnie zaczely meczyc te zlosliwe male skurcze prawie jak uszczypniecia to dopiero kolo 7 rano puscily. ech czuje sie jakbym miesni nie miala :-:)-(

jutro wizyta moze sie czegos dowiem ciekawego?

milej niedzieli :)

Haha widzę że trzeba sie teraz w kolejce do porodu ustawić:-p to proszę mnie gdzieś tam wcisnąć, tylko żebym nie za długo czekała:-p

Lotka- nie daj się!:-D

Dzisiaj 2 nowe mamusie szok:-) :-)

Risia- żeby nie minęły a wezbrały na sile:-)

reklama
Do góry