reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Jak tam nastroje Mamus starszakow przed poczatkiem roku szkolnego? Ja od jutra musze wstawac zeby mala na 7.30 do przedszkola prowadzic, dostala sie do wiejskiego przedszkola finansowanego z Unii Europejskiej i zarowno ksiazki jak i ubezpieczenie bedzie miala za darmo, tak samo jak i pobyt 5 godzinny w tym przedszkolu :-D:-D:-D

Powiem Wam ze jestem umeczona ta zmiana plci, wczoraj 2,5 godz. prasowalam, 6 godzin sprzatalam, a prasowac musze na podlodze bo nie posiadam deski i normalnie kregoslupa nie czuje na koniec juz na czworakach prasowalam z bolu :rofl2:

Hallo Kochane! Nie rodzę:-)
Dziś reszta zakupów, sklepy otwarte, bo niedziela Handlowa, trzeba wykorzystać:-)
Tygrysku ale no powiedz jak bardzo się cieszycie:-D że synek, a i imię jest??????
Buziaczki dla Wszystkich!
Wieści z porodówki się zaczynają na TLC:-)

Witam się i ja!
Mój Adaś jutro idzie do żłobka. Nie mogę tego przeżyć. Mój T go zaprowadzi, bo ja to bym się poryczała jak bóbr. Na szczęście idzie tylko na godzinę. Będą go stopniowo oswajać.

czesc wrzesnioweczki!
U mnie nadal cisza, ale jeszcze z tydzien moge poczekac ale pozniej juz zaczynam kombinejszyn co by zrobic by Olivcia zechciala juz wyjsc.
Wlasnie ogladalam pierwszy raz wiesci z porodowki. Bosz...e czy wy tez przezywacie to wszystko jak ja???? Poryczalam sie jak bobr:szok::szok::szok:

Dziś reszta zakupów, sklepy otwarte, bo niedziela Handlowa, trzeba wykorzystać:-)

a ja zawsze byłam za zakazem handlu w niedziele w polsce :) takie niedziele handlowe miałyby sens

Witam się i ja!
Mój Adaś jutro idzie do żłobka. Nie mogę tego przeżyć. Mój T go zaprowadzi, bo ja to bym się poryczała jak bóbr. Na szczęście idzie tylko na godzinę. Będą go stopniowo oswajać.

oj... trzymam kciuki

noc przespana - to już druga :-D i czuje że odpoczęłam, ale coś brzuszek sie stawia a przecież leże :-(
patrze na mieszkanie i tylko myślę ile kurzu wszystko jakieś takie nie na swoim miejscu - to z tego leżenia cholery dostaje chciałabym umieć robić nic :-)
aha ... i czuje sie dziś nieatrakcyjna i niepożyteczna :-(

ps. gdzie wy oglądacie te wieści z porodówki gdzieś na necie ? bo w tv nie mam takiego programu - a może nie powinnam oglądać ...

no dlatego ja przestałam TLC oglądać ;-)
doberek, nie rodzę jakby kto był ciekaw :-D
ale miałam dziś sen, masakra, byłam u ginka, który robił mi usg i tam junior takie miny strzelał a potem lekarz mówi,że trzeba go zabic bo ma guza mózgu i zaczął do niego strzelać z karabinu, wygladąło to tak jak w Predatorze :szok: a potem nie wiem jakim cudem zbadali mi tetno i serduszko biło, potem zaś widziałm jak mały dorwał mi sie do cyca i tak mi mleko trysnęło aż na podłogę :szok: a on do mnie mówi,że nie może trafić :-D
jeju nie chcę już takich snów :no:
poza tym mam nadal lenia i czytam sobie "Monopol na zbawienie" :-)
jutro z rana na badania a w piątek do ginka, ciekawe co mi powie w temacie porodu :confused:

Dzień dobry. Ja wreszcie wyspana :-) Kacper chyba zaczyna się stabilizować. Karmienie około 1,później długie od 3 do 5 i śpi do 9. Mój kochany Synek.
W ogóle czuję się taka atrakcyjna :cool2: waga już prawie taka jak przed ciążą, cycki duże i kształtne i w ogóle wszystko takie szczupłe,bo opuchlizna zeszła.
A widzę,że początek września spokojny. Ciekawe kiedy będzie wysyp :-)

reklama
Do góry