reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ostatnia edycja:
cześć laski ! zakupy zrobione normalnie myślałam że padne na pysk jeszcze chciałam posprzątać ale nie dałam rady. mój m poodkurzal i ugotowal a ja położyłam sadlo na kanapę.

którąś z was pisała o tych kartach znizkowych. to nie socjal tylko można uzyskać takie karty przy kasie w drogerii i codziennie przychodzi email z aktualnymi promocji tylko dla posiadaczy tych kart. także ja dziś kupiłam 3 paczki new born 1 za 15 eur gdzie cena za paczkę na półce to 11 eur za paczkę hehe. mąż wziął drugie 3 i mamy zapas. ostatnio w lipcu byłam w pl i myślałam że tam kupię tanie pampersy ale w pl wcale tanio nie jest byłam w szoku. pampers premium care te białe 77 pln ;o szok!

a co do wywoływania porodu to przypomniało mi się że mamy w domu werbene listki i mówię do meza że właśnie czytałam że może wywołać skurcze a on na to jak na lato. hehe ale jednak obydwoje stchurzylismy bo jakoś nam się dziś wygodnie siedzi w domu. ja tak niby mówię że też bym chciała żeby się.zaczęło i że czekam ale tak naprawdę nie umialabym sobie strzelić tej herbatki.

głowy do góry mamuski !!

Hej laseczki, wpadlam Was poczytac i sie kłade:) od 6 na nozkach non toper :) 30stka meza udana:-) wszyscy zadowoleni tort pyszny :-) mezowi powiedzialam o 11 ze bedzie mial gosci o 14 i cale szczescie bo mi we wszystkim pomogl jednak nie dalabym rady jeszcze sama rozkladac stolu krzesel itd ale niespodzianka i tak sie udala:-)a teraz tylko zebym nie zaczela rodzic haha a obolala jestem jak nie wiem, rypie w krzyzu i boli brzus ale skurczy brak.... ciekawe czy dzis noc bedzie przespana tak bardzo bym chciala ponynac:-D:-p

No dziewczynki zaczelysmy wrzesien:) takze pora zaczac rodzic :) weronkazzz ładnie zaczela;-) ktora teraz? po kolei kochane hihi :)

Dobranoc :)

Czy tylko ja chcę do terminu dotrwać - 40tc? Tu wszystkie widzę grubo przed terminem proszą o rozwiązanie. :-p No pomijając już te przeterminowane. :-p

Miłego dnia, my dzisiaj leniu****emy, jedziemy na Dzień Wikliny pooglądać cudeńka różne, trochę zakupić pierdółek, a wieczorem zajrzę kto się zdecydował rozpakować. ;-)

Dzień dobry :-) Czemu ja się łudziłam, że w ten weekend coś się wydarzy? Jutro jadę do szpitala na pierwsze ktg, a wczoraj już czułam takie parcie na pachwiny, po raz pierwszy, ale co z tego, jak bolą tylko jelita i tylko one męczą...Zanetka tu ostatnio narzekała ze mną, ale już rozpakowana;-) Ciekawe ile to jeszcze potrwa...Miłej niedzieli kochane, i 3mam kciuki za nas czekające :-D

witam się

jestem zła, niewyspana, masakra jakas... strułam się czymś i zdychałam do 4 , Sebek też się chyba struł bo źle spał co chwilę budził się z płaczem.

reklama
Dziń dybry!
zyje, ale co to za zycie ;-)
wczoraj do 1 w nocy ogladalismy z mezem serial, juz jedna noga bylam w aucie, w drodze do szpitala... i co z tego, polozylam sie do lozka i usnelam, nie czujac zadnych objawow... normalnie porazka jakas z tym rodzeniem...
ktora dzisiaj???????
:-)

Do góry