reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

amy22 - kongratsy ;)

gocha - ja nie rodzę ;) nie zapowiada się. ale dziś jade do teściów, wiec może zaczne rodzic hahah
ale najpierw lody z mcdonalda. na śniadanie ofkors.

zadnych skurczybyków, żadnych wód, ruchy jak zwykle...phhhhhhhhhh nie zapowiada się ;)

reklama
WITAM:)

Widzę że jest szansa na lepszą pogodę niz wczoraj(słoneczko się przebija) :)

Siostra na chwilę przyjedzie do mnie dzisiaj :)

Sliczniaste dzieciaczki rodza nam wrzesniówki:))

Trzymam kobitki kciuki za te które nie chca rodzić (w tym ja) żeby nie rodziły a te które chca to aby na porodówke pognało &&& :))

Dziendoberek :-)

Nawet noc przespalam bez bóli, skurczy i innych porodowych spraw. Kiedys powiedziałam do M ze urodze 1go wrzesnia - wiec czeeeeekam :-D:-D:-D. Zapewne nie, ale co??? Pomarzyc mozna co nie?

Ayni - WOW :szok::szok: socjal macie niezły - tak powinno byc wszedzie w kazdym panstwie. Ja co prawda tez nie nazekam bo gratisow tez sporo podostawalam i pampersiaki udalo mi sie kupic w atrakcyjnej cenie.
Biustonosz popatrz na allegro maja calkiem niezły wybór. Ja kupiłam sobie 5szt zwykłych z tym ze miekkich.

gocha84 jestesmy jestesmy.

Lilijanna tez tak mam, cos mi strzeli do glowy jakis mega super pomysl i juz musze sie zabrac za realizacje :tak: nie czekajac na pomoc. Nawet nie poprosze tylko wszystko sama robie.

Miłego dzionka dziewczyny :-)

Witajcie kochane:-)
Moje dziecko dziś marudziło w nocy ale od 5 do 8 dało pospać więc nie będę ja marudzić bo zawsze może być gorzej.
U nas pochmurno ale ciepło mąż pózniej jedzie po wózek to może uda się zaliczyć spacerek jeszcze męża brat ma wpaść z dziewczyną do nas pewnie wezmą Anitkę na plac zabaw więc ja będę mogła się troszkę zdrzemnąć.
Kochane zaczął się nasz miesiąc więc tym co jeszcze są w dwupaczkach życzę szybkich porodów i zdrowych dzieciaczków.
Miłego dzionka wrześnióweczki:-)

Ach widzę, że jak już rodzicie to jakoś po kryjomu :D i na gratulacyjny trafiacie :D no nie mogę no! :))) jak podczytywałam sierpniówki to tam czasem niektóre zdawały całe relacje ze szpitala, a widzę, że wrześnióweczki takie przyczajone :D wielkie gratulacje przy okazji! :)
To co, która zaczyna wrzesień?
Bo ja dzień dobry nie rodzę :D

jakoś cisza, może przed burzą :rofl:
jutro ktg i badanie, zobaczmy czy cokolwiek się ruszyło :) za to dzisiaj chłodniej a jak chłodniej to mi lepiej :)

Camila oh to życzę Ci słodkiej drzemki, pewnie musisz odpocząć ciutkę!
Megan pomarzyć można :D ja rodzę w ten sposób codziennie hahaha
Future lody na śniadanie? :) niemożliwa jesteś haha
Ayni fiu fiu, fajnie masz z tymi kartami, zniżkami itd., udanych zakupów :)

Hallo Kochane! Nie rodzę:-)
Amy ależ niespodzianka:-D Dominik prześliczny!!!!
Camila jakaż cudna ta Twoja Maleńka, zdjęcie w suwaczku rozbrajające!
No i wrzesień, więc od dziś planowo:-)
Ja wybieram się na ostatnie zakupy dla Ady, i w tym fotelik, może jakiś śpiworek. Juro dla Kacka jakieś paputy do przedszkola, wczoraj kupiłam mu komplet na deszcz, bo taki musi mieć w przedszkolu, bo tu nawet jak pada, to wychodzą na dwór, polecam dla Mam większych dzieci Dziecięca ciepłochronna kurtka przeciwdeszczowa 284817 w Tchibo, i Dziecięce spodnie przeciwdeszczowe 284881 w Tchibo i Kalosze dziecięce 284837 w Tchibo Uwielbiam rzeczy z tego sklepu, są rewelacyjnej jakości, a na zimę mają super kombinezony.
My jeszcze ..............10 dni!
A kto chce już to trzymam kciuki!!!!
Gorgusia!!! Niezłe!!!!

Dzień dobry Mamusią:-)

U mnie pogoda beznadziejna, zachmurzone niebo i zimno brrr:wściekła/y: czuje jesień w powietrzu.. No ale w końcu wrzesień nie? NASZ MIESIĄC:-):-) miesiąc wysypu:-D

Jak tak sobie pomyśle, że niedawno jeszcze nie dowierzałam, że w ciąży jestem i wydawało mi się ze września nigdy nie doczekam..a tu proszę :-) Co prawda noc do najlepszych nie należała, w ogóle się nie wyspałam, jak zwykle mały dostaje nad aktywności nocnej i nie daje mi spać..a z drugiej strony tak sobie pomyślałam że to jedne z jego ostatnich wygibasów w brzuchu, niech szaleje, potem będzie mi tego pewnie brakować ( nie mam na myśli jednak tego jak daje po zebrach:-p)

Polisia- ja po ciuchu czekam aż nasze obecne już mamy poopisują troszkę jak to wyglądało, bo nie ukrywam ciekawa jestem, a na sierpniówkach fajnie się czytało;-)

hehe ciekawe czy któraś dzisiaj nas zaskoczy:-)

Idę sprzątać, i nieco się poruszać, poschylać powyginać..może co się wykluje:-p Miłego dnia !;-)

reklama
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje.
A ja także gratuluję serdecznie wszystkim świezo upieczonym mamuskom :)

Nasz Antoś własnie spi w łóżeczku obok mnie, jest kochany. Karmienie idzie nam juz calkiem nieźle, głodomorek z niego, budzi się co 2-3 godz. na jedzonko :) Brodawki mam bolesne co prawda, ale da się przeżyć, mam nadzieje, że się zahartuja z czasem i bedzie ok. Póki co, Mały duzo spi. Zazwyczaj wygląda to tak, że ja go karmię, a tata przewija i kładzie sobie Antosia na brzuszku i tak Mały szybciutko zasypia.
Ja dochodzę do siebie, troche szwy ciągną, bo nie udało się uniknąć nacięcia, ale pewnie w poniedz. połozna mi je zdejmie.
pozdrawiam :)

Do góry