magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja dzwoniłam tak ok 20 września i terminy miałam na połowę listopada a to dla Bartka trochę za późny termin jak na pierwsze usg,ech.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia witaj w klubie, my też dzisiaj w deszczu spacerowaliśmy
hej Cioteczki,
widzę ze problemy macie podobne, i nastroje również w wiekszości jesienne :-( choc czasem jesien moze byc piekna jak leca liscie i slonce swieci i temper bardziej przyjemna.
U nas NOc ok, ale wczorajszy wieczór juz mniej, Mala chyba zalapuje kolke, czy kolki musze wystepowac codziennie???
bo u nas akcja byla w sob i wczoraj, wiec mysle ze to to - zachowanie DOMI pasuje do opisu objawów kolki, Dalismy Sab simplex i doraznie pomoglo.
Czy ja powinnam ograniczyc nabial i mleko?? to ponoc sprzyja kolce...?!
Mam jeszcze inne pytanie, czy ktoras ma sposób na zaparcia, bo niestety przez biale pieczywo, brak kefirów, maslanki w mojej diecie mam problemy z wizyta w toalecie, a inna sprawa ze glowy i czasem czasu do tego nie mam.
Przeraza mnie wizja uzaleznienia Domi ode mnie, a wlasciwie od piersi... Mala nie chce smoczka, butli tez nie chce i jak jest ryk to nikt jej nie uspokoi az nie zassie sutka, czy Wasze dzieci tez Was tak terroryzuja??
Moja na smoczek ma odruch wymiotny, a smoczek z butelki tez jej nie podchodzi.... jak ja przekonac? czy to samo jej przyjdzie?
milego dzionka, wewnetrznego optymizmu i nie dajmy sie jesiennej depresji