Wiecie co?!
Napisałam posta!!
Długiego!!
I co? I dałam zamknij przed wysłaniem!!
Teraz nie mam już sił, żeby pisac raz jeszcze, więc tylko tak po łebkach...
Sawi gratuluję i trzymam mocno kciuki za oba malenstwa!!
Kasia_P'85 ściskam Cię mocno i myślami jestem przy Tobie... Bardzo mi przykro, ze musiałaś przejść przez co przeszłaś!! Trzymam kciuki za tę ciążę, za maleństwo, zeby było zdrowe!! Pomodlę się za Michałka...
Moc buziaków!!:*
Dora trzymam kciuki, żeby mąż szybko pracę znalazł!!
Mononoke ciesz się, że piersi nie bolą!!:-) mnie też przestały :-) mąż się uradował hehe ;-) to żaden zły znak!!:-)
Mama Boo kiedyś Cię gdzieś widziałam i zastanawiałam się i w końcu wpadłam na to gdzie ;-) wśród znajomych naszej wspólnej znajomej!! :-) ^Joasia^ :-) hehe ;-) jaki ten świat mały... ;-)
Oczywiście witam wszystkie mamusie, które pojawiły sie w ostatnich dniach!!:-)
Wczoraj byłam w szpitalu na badaniach :-)
Mam śliczne maleństwo w brzuszku!! :-) zdjęcie w odpowiednim wątku ;-)
A wieczorem byłam na spotkaniu mam z BB z mojego miasta :-) super bylo!! :-)
Mam nadzieję, że wrześniówki kiedyś też zrobią jakieś spotkanie i bedę mogła Was osobiście poznać :-)
Idę obiadek szykować!!:-)
Miłego dnia!!
Napisałam posta!!
Długiego!!
I co? I dałam zamknij przed wysłaniem!!
Teraz nie mam już sił, żeby pisac raz jeszcze, więc tylko tak po łebkach...
Sawi gratuluję i trzymam mocno kciuki za oba malenstwa!!
Kasia_P'85 ściskam Cię mocno i myślami jestem przy Tobie... Bardzo mi przykro, ze musiałaś przejść przez co przeszłaś!! Trzymam kciuki za tę ciążę, za maleństwo, zeby było zdrowe!! Pomodlę się za Michałka...
Moc buziaków!!:*
Dora trzymam kciuki, żeby mąż szybko pracę znalazł!!
Mononoke ciesz się, że piersi nie bolą!!:-) mnie też przestały :-) mąż się uradował hehe ;-) to żaden zły znak!!:-)
Mama Boo kiedyś Cię gdzieś widziałam i zastanawiałam się i w końcu wpadłam na to gdzie ;-) wśród znajomych naszej wspólnej znajomej!! :-) ^Joasia^ :-) hehe ;-) jaki ten świat mały... ;-)
Oczywiście witam wszystkie mamusie, które pojawiły sie w ostatnich dniach!!:-)
Wczoraj byłam w szpitalu na badaniach :-)
Mam śliczne maleństwo w brzuszku!! :-) zdjęcie w odpowiednim wątku ;-)
A wieczorem byłam na spotkaniu mam z BB z mojego miasta :-) super bylo!! :-)
Mam nadzieję, że wrześniówki kiedyś też zrobią jakieś spotkanie i bedę mogła Was osobiście poznać :-)
Idę obiadek szykować!!:-)
Miłego dnia!!