mononoke nie martw się, ja wczoraj przeszłam to samo, a okazalo się że wszystko jest ok..
sawi czyli co? nie wiadomo czy dwa zarodki się utrzymają? będziesz wiedzieć za tydzień? no to trzymam kciuki, żeby było dobrze..dla Ciebie:-)
ja osobiście nie wyobrażam sobie teraz być w ciąży bliźniaczej..od razu trójka dzieci..boże..zmiana auta itp...brrrr...
dziuba ja od razu wiedziałam co to pleśniak
u mnie w domu też się robi..
Co do mówienia w pracy..ja jeszcze nie mówię, za wcześnie. Powiem chyba w granicach 12 tyg. i któras pisała, ze jesteśmy chronione od poczatku, nie prawda, od chyba właśnie 12 tyg. Bo pamiętam jak bałam się powiedzieć w pierwszej ciązy, dowiedziałam się w marcu, a umowę miałam do kwietnia, czekałam aż mi przedłużą i dopiero powiedziałam..mogli mi nie przedlużyć, bo to był dopiero 6-7 tydzień..nie byłam chroniona.
Co do usg 4 czy 3d, to chyba nie będę robiła. Mój gin nie ma, a do innego nie będę chodzić. Starczaly mi fotki ze zwykłego, tym bardziej, ze chodziłam co 4 tyg.
Weszlam dzisiaj na wagę i już kg do przodu..ale widzę, ze więcej jem..nie ograniczam się jakoś bardzo, a ostatnio raczej się pilnowałam, zero slodyczy, po 18 też nic..więc teraz jak zaczełam podjadać słodycze i wieczorem to waga skoczyła..narazie nie czuję po ciuchach, takze spoko:-)
..więcej nie pamiętam,
aha jeszcze te kapiele w wannie, ja ostatnio w niedzielę też sobie poleżałam, ale ostatni raz, bo też słyszałam że nie za bardzo powinno się leżeć w wannie z gorącą wodą (a jaka przyjemnośc leżęc z chłodną wodą??) takze zostają prysznice..
co do włosów, to mi właśnie zaczyna być widać odrosty, a przy blondzie wiecie jak to wyglada, obrzydliwie..także pewnie niedługo będę śmigać do fryzjera..