Witam sie porannie
Tofilesia chyba z tą no spą to Cię niepotrzebnie ktoś nastraszyłmam znajome, które brały no spę całą ciąże i maleństwom nic nie jest, pytałam też lekarki, mówiła, że to jest lek ziołowy, bezpieczny dla dziecka, od początku ciąży kazała mi mieć no spę zawsze pod ręką i gdyby tylko coś się działo z brzuchem to miałam wziąć i się położyć, ja już no spę brałam w pierwszych tygodniach na bóle brzucha, chyba te opinie, że no spa = problemy z napięciem mięśniowym u dziecka są wg mnie mocno naciągane, po prostu czasem wynika to z wielu innych czynników, których się nie zauważa, a doszukuje winy w tabletkach bo tabletki w ciąży kojarzą się ze złem ;-) jak Cię boli brzuch to lepiej wziąć no spę i się na chwilę położyć, i nie martw sie, na pewno nic maluchowi po no spie nie będzie, a raczej mu pomożesz takim działaniem niż zaszkodzisz, miłego dnia :-)
Jest już tyle opinii na temat tej nospy, że ciężko mi w cokolwiek wierzyć. Na chwilę obecną to kłucie nie jest aż tak dotkliwe i spokojnie radzę sobie bez tabletek. :-)