S
sińka
Gość
Ola ja polecam zabrać ze sobą wygodną podusię i podłożyć sobie pod plecy na wysokości krzyża, bardzo pomaga w podróży i jest dużo wygodniej:-) sposób wypróbowany:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agusia idź, idź..a może maluch Ci się jakoś u góry ułożył i uciska..nie wiem co tam jest? wątrobę czy żołądek??
uffff - to nieźle mi się zapowiada...póki co niecałe dwa kilogramy przez 5 miesięcy, a teraz mam tyle przytyć w miesiąc..o Matuluagusia idź, idź..a może maluch Ci się jakoś u góry ułożył i uciska..nie wiem co tam jest? wątrobę czy żołądek??
Moja gwiazda dzisiaj ma chyba naukę salsy w brzuchu..faluje mi brzuchol cały dzień..wytrwała gadzinka:-)..może pośpi wieczorem..
Dobra zmykam zaraz do domku, tzn. jade po Igulca i do mamy na obiadekznowu się najem i będe zalegać na kanapie...a potem marudzić, ze znowu kg do przodu..wyczytałam, ze teraz powinnysmy tyć 0,5 kg tyg..jak wyliczyłam sobie do końca ciązy to przytyję więcej niż w 1-szej..ale cóż..
Papa, do jutra.
Kurcze, no właśnie że nie wydaje mi się aby to była sprawka Malutkiej. Ruchy czuję bardzo nisko, na ostatnim usg też była ułożona w dolnej części brzucha. A boli mnie odcinek praktycznie pod samymi piersiami. Nie sądzę, że jest już taka długa. No i kolejna rzecz, że zawsze zaczyna mnie boleć popołudniu. Nigdy rano. Coś mi się wydaje, że to poprostu wina siedzenia tyle godzin przed komputerem. Ja przez 8 godzin w pracy nic innego nie robię. I chyba trzeba będzie to ukrócić. Zobaczymy co powie lekarz.
jak masz taką siedząca prace przed komputerem to ja bym ci radziła wziąść juz sobie zwolnienie z pracy bo nie wiem ile w tym prawdy ale praca przy komputerze tylugodzinna nie ejst wskazana dla ciężarnej.Porozmawiaj koniecznie z lekarzem.Kurcze, no właśnie że nie wydaje mi się aby to była sprawka Malutkiej. Ruchy czuję bardzo nisko, na ostatnim usg też była ułożona w dolnej części brzucha. A boli mnie odcinek praktycznie pod samymi piersiami. Nie sądzę, że jest już taka długa. No i kolejna rzecz, że zawsze zaczyna mnie boleć popołudniu. Nigdy rano. Coś mi się wydaje, że to poprostu wina siedzenia tyle godzin przed komputerem. Ja przez 8 godzin w pracy nic innego nie robię. I chyba trzeba będzie to ukrócić. Zobaczymy co powie lekarz.